Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kézzel elviselhetőnek. Nem volt semmi lámpám felkapcsolva, és úgy mint egy jó forró autómatás kávé a műanyagpohárban kb...
Na az nem jó mert fél literest néztem ki
Disznó nem köll?
6 deci...
Itt sok az értetlen ember mostanában
Én nem választom szét ki hol megy. Van két gumi, egyik használt másik nem. Az újal többet mész el mint használttal. Pont. Nincs több hozzáfűzendő dolog. Semi köridő, meg pályázás meg közút meg kispénztárca meg faszom. Ennyi a lényeg. Semmi más. Nem kell csűrni csavarni. Ki a faszomat érdekli ki hogy használja a gumiját. Nem érdekel.
Ne vegyél újat. Az se érdekel. leszarom ki mit vesz. De ha valaki még1x azt mondja hogy a használt gumi pont ugyanannyit megy el mint az új, azt minimum lekurvaanyázom ezentúl. Ekkora idióta senki nem lehet hogy ezzel áltatja magát.
vegyél használt gumit mert olcsóbb. először. Aztán majd meglátod hogy hosszútávon nem is lesz az olyan olcsó. ezt is leszarom, nem túrkálok más pénztárcájában. Én meg intézem magamnak az új gumikat innen onnan. nekem ez így jó, nektek meg úgy. Én se szarom a pénzt, nekem is drága még az 10 forintos gumi is..De nekem a motor vásárlás nem abból áll hogy megveszem a motort oszt csá, a többi cucccot meg majd valahogy összekukázom... Adtam én már oda inygen gumit nem 1 embernek, mert én már elhordtam. A srác meg elment vele még párezret. neki jó volt, nekem már nem. Különbözőek vagyunk.
Oszi most mégis kimaradok a gyertyarendelésből, mert közbejött más...

Valószínű, hogy ma becsukjuk a sörözőt és befejezzük, mert már mint említettem több pénzt visz, mint hoz.....
Majd nyáron megyünk hozzánk vidékre sörözgetni, úgyhogy no para....meg valaki lehet átveszi és az asszony ott marad alkalmazásban.....még nem tudni mi lesz.....ma elválik....
Csak ezeknek a buzu ügyvédeknek, meg könyvelőnek most fizetni kel.....

De szólok, amint kell a gyertya......most 16.000km van a VAS-amban.....meddig bírja a gyetya benne?
ismét a gumma volt a vitatéma
Okés waazzzzeeeeeee..... De a KFC-ből kérd nyersen a csirkét, mert csak azt szeretem és pattanjáááá fel a VAS-ra, ha már úgyis beindítottad és hozzzááá a szárnyaskábúúúúúll nekem is....
Rendben...
Doki, hogyha tavaszig nem indítja be senki sem a mociját, ígérem, rádobok egy rántani való csirkét a fesszabomra, és majd megmondom, mennyire ehető, mennyire sült meg...
Igazából a VAS-at beindítottam otthon és felment addig a hőfok, hogy már egyszer beindult a ventilátor és visszahűtötte olyan 80fokra......és ekkor volt az, hogy én már nem tudtam folyamatosan a kezem a fesszabra rakni, mert sütött.....viszont fater meg azt mondta, hogy elviselhetően meleg......
Rámértem az akksira és az is jó értéket mutatott.....szóval nem hinném, hogy gáz van.....csak kíváncsi vagyok, hogy mások K6,K7, K8-án hogy melegszik.....
javítom a végét..... : holott mindegyikőtöknek igaza van, abban amit állít az adott dologban.....
De kibaszottul elbeszéltek ti egymás mellett!

3 féle különböző dologról vitatkoztok......
1. Beszéltek a nagy pályamesterekről, akik új gummával nyomulnak, max. 20-30 kör, mert onnastól nem jók már penge köridőkre...

2. Szó van a gyengébb pénztárcával rendelkező, néha pályára felmenő, nem FULL penge köridőt menőkről, akiknek ehez elég a használt gumi is és nem is kell ezért 2 hónapig paprikás krumplit zabálni kolbász nélkül, mert ÚJ gummát vettek pályázni......

3. És végül szó van rólunk, akik többnyire utcán megyünk és szintén nem vagyunk dagadt pénztárcával rendelkezők, akiknek aztán utcára untig FULL elég utcai használatra egy 30 körös pályázott gumma, mert mi a F@SZNAK vennénk újat.....

Szóval csak ezt a 3 dolgot keveritek össze, úgy hogy pont elbeszéltek egymás mellett......holott őtöknek igaza van, abban amit állít az adott dologban.....
Na akkor látom neked is el kel magyaráznom hogy míg Ddt és most Te is a köridőkkel jösztök míg azt a faszom se érdekli, én továbbra is azt állítom hogy egy használt gumival nem mész el ugyananyit mint egy újal. Távra bazdmeg távra! comprende?
Vegyétek amúgy szépen a használt gumit, az enyém is eladó lesz tavasszal. Szóval az 59ezres 1pár gumi már csak 44 körülibe lesz ha eladom a használtat
Én meg csendben megjegyzem most csinálom Ancsyék weboldalát, aminek egyik profilja az új gumik forgalmazása lesz nyomott áron. Szóval hajrá használt gumisok, nekem jó lesz az új is
Jó de te kamionnak használod a gépet.
Jóreggelt!
Nem buzi, csak áldozatkész! Nemugyanaz!
Ha van helyed,időd,kedved pöcsölni bár szerintem felesleges.Fogass fel a fesszabra egy számítógéphűtőventit.Ha azzal is melegszik akkor ki kell cserélni az egész miskulanciát.
Szia Dokesz!
Én már csak használtat veszek, mert a zsír újat is lejárom 5000 km magasságában, annyi pézért meg megveszem a fél szezonra elegendő gumimennyiséget. , ,
Hacsak mindegyikkel 2000 km -ert megyek el, akkor is 2x annyit megyek, mint 1 gyári garnitúrával!
Figyejjé...és tanújjá......pöcsköszörüs.... , , ,
Szia Tutis!
Az okot a gumik felmelegítésében kell keresni, ezeket nem lehet sokszor felmelegíteni úgy, hogy úgy tapadjanak mint az első időszakban! Valamint a visszahűtésre is figyelni kell, hogy fokozatos legyen. Többször felmelegített + kopott gumi az idő előrehaladtával már értékes másodperceket jelenthet pályán, így aki nagyban nyomja annak már nem csak a kopással kell számolnia.
Szerintem ezért adják el a viszonylag jó állapotú pályagumikat, ami NEKEM még istenkirály a közutakra, meg a szántóföldekre.......! ,
Ismét egy titokkal kevesebb nálam!
Ja! Aki talál D211 GP -t használtan az vegye meg, mert elhalászom előle! Pöcsök...!
Doki! Én a helyedben nem szórakoznék azzal, hogy mindenféle lemezeket aggatok a fesszabra. Hány fokos volt a fesszabod? Ha egy deci vizet ráborítasz és azt elforralja szó szerint, akkor kezdhetsz aggódni, hogy valahol nem stimmel valami. Amíg csak meleg és forró a kezednek, addig nincs gond. Ha az akksid nincs megcsoffadva, a fölösleges energiát hő formájában eldisszipálja a hűtőbordán keresztül a fesszab. Nincs miért aggódnod.
Kössz szépen Te vazelintanácsadó....
A fesszab. és a felfogató lemez közé. Most jó.
A Fesszab, és a lemez közé!Úgy hogy a hőátadás jó legyen.És legalább 3-5 mm vastag és 60x120 mm-es.
Tehát úgy érted, hogy ide mögé egy alu lemezt be kellene csavarozni?