Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nem tudom. Lehet hogy elindítom, de az is lehet hogy mégsem. Ha mégis akkor csakis -10 fokban, nehogy elinduljak vele mert nem vagyok én Zoltán. Vagy mégis. Nem is tudom kicsit visszaössze kavarodnak bennem a gondolatok. Aztán az is lehet hogy nem, de mégis? Á, az nem lehet, alapban határozott vagyok. Vagy mégse. Nem tudom, szerinted mi legyen? Mindegy ne is mond, ugyse hallgatok rád. Nopersze lehet hogy ez sem igaz mert mégis. Mindegy majd még megrágom.... De előbb alszom rá egyet, biztos ami biztos. Szerinted így jó lesz?
Magyar a windows? minden! köszi a segítséged.:: ááááh? kiidegel ez a szar
Accessibility options-t ellenőrizd :) (Vagy talán kisegítő lehetőségek néven van a winrongyban) Start menüben megtalálod. Esetleg control panel. (Vezérlőpult) Megintfaszvagyok!4 Yeeeee!4
KOCkák! HELP! Mi a faszomtól van az, hogy Ha MonDjuk az EgéRREl RákaTTinTOk Egy FájlRa, akKoR olyan, miNTha ShiFTET Nyomnék, hogy Ezt-azt jElöljE ki?! MEG az OPERÁN iS RáKaTTiNTok EgY FüLRE, BEZáRJA. Ha ValamI aLKalMaZÁSRa kaTTinToK, MINDEN az ÉGADTa ViLÁGON EgY ÚJ FÜlön JElEniK MEG! HA A GÖRGŐRE KaTTINToK? KÉRDEZI? HOGY MILYEn LEGYEn A BEáLLíTÁSA:::
BaSSZUS? MÉG NÉZNi IS RoSSZ? AMIT ITT IS LEMŰVEL::: A Num PaD aZ TELJESEN KI VAN IKTATVA? HIÁBA ÉG A LED? NEM íR LÓFaSZT SE:
MI A FENE EZ? :S
JAH? MEG PLUSZBA? HA AZ EGÉRREL JOBB KLIKK VAN? AZ OLYAN? MINTHA A START MENÜRE KATTINTANÉK:::
Ezen mekkorát röhögtem.
Szia!
Akksi ki, szobába be, recska rá (bukóban, ez fontos! ).
Motor fűtött garázs, letakarva, recska rá! (szintén bukóban )
Többi tényező leszarva...... !
Mig optimális nem lesz az idő (száraz 6-8 fok), addig csak a pofámat járatom... ,
Bocs, ha segítettem...
Ne röffents.Menj vele.Csak röffenteni olyan mint sajtreszelővel rejszolni.Jobbára érdekes de inkább fájdalmas.
Nemá! Én akartam nyerni!
Okéj! Jó lesz hallgatni megint! Az előzőt is lementettem.

A franc. Akkor nem te vagy a télapó... Persze, mit lehet? Nyalókát?
Naja, csinálok videót, feltöltöm hadd fikázzák.

Húbazz, a sorsolás. Ja, megvan Doki nyerte. Akarsz nyerni te is valamit?
Meg az aksinak is jót tesz egy kis motortöltés...
Nem is csodálkozok avval a kipuval...

És ki nyert a számítógép szerint?
Má' hogy a csipába ne fénék'? Hö'?!
Akkor beröffentem én is. A hangja már hiányzik nem picit.
Nekem is.
Aha, kb havonta járatom, h a kipuból a kondenzvíz rendesen kiszáradjon...
Félsz? Neféjjé!
Mert? Senki nem kötött volna bele...
Értem. Igy nincs sok értelme kivenni.
Dejóóó, hogy ezt most nem én írtam.
Én is. Bent figyel a szobahőmérsékleten.
Te járatodtélen?
Mikor a robogóm otthon volt, fűtettlen garázsban, akkor én is kivettem.
Igazából nem muszály járatni. Én is azért szoktam mert hideg helyen van, meg mert jó hallgatni ahogy jár.
Nos... Az akksitöltő nem oldja meg a cellazárlat problémáját - bikjúz gyári hiba - halovány villamossági ismereteim szerint.
Én kiszoktam, mert a hideget nem szereti tartósan...
Nem szoktam kivenni. Télen csepptöltős akksitöltőre szoktam rakni a gépet ilyenkor. Persze csak akkor, ha olyan helyen tudom tartani, ahol nincsenek minusz fokok. Jelenleg fűtött helységben áll a motorom. Így nincs értelme kivenni az akkut.
A tiéd sem...