Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sikosításra lett kitalálva. A gond csak annyi, hogy nedvességmegszüntető mellékhatása is van ( picibetüs rész! ) ígyaztán szárazon dörzsöl hatása is van.
Látom speckó igényeid vannak! Sajnos a fogínyvérzésre, meg a hüvigombira ez a wd40 nem jó. Viszont cegünk legujjabb fejlesztése ami a NASA Marsexpedición lett teljes körüen tesztelve, még a Te problémáidon is segít. A termék neve U2009 kódon került a köztudatba. Ez a korábban említett plusszproblémákra lett kifejleszteve, és ajándékba belefejlesztettünk egy speciális vegyületet ami lehetővé teszi a termék használóját a csak magyarországon megtalálható híg fos nevü posványon történő lebegést is. Csakmostcsaknekedár: 2009 ójró*

* az ár nem tartalmazza a regisztrációs adót, a VAT-t és az excise duty-t
THM, meg ilyenek? Me érdekelne tázsvír
Nálunk falun is hiánycikk a Wd-40.... Istenítik a cuccot..mindenre jó..állítólag főleg sikosításra, DE ezt csak hallottam
Kettőt kérek! Fogínyvérzésre is jó?meg hüvigombira is? mert ha igen, azt is szívesen elhinném!
Nem gondoltam jól.
Te vagy az én emberem! Naszóval, van egy palack wd40-em félig tele állapotban csak most csak neked! Ha befújod vele a lábtartót nyersz plussz öt lóerőt* és 36485 km-re növeled a faridom ( de lehet elírtam és farokidom ) élettartamát, ráadásul soha többet nem kell cserélned az olajat. Csakmostcsakneked ár: 4egész999 ojró.

* elsőkeréken mért adat!
Igen-igen jól gondolod. Gödöllő- Aszód-Vác-Veresegyház-kisebb falvak...
ez egy film akar lenni, remélem becsatolja rendesen
Nem értek Én hozzá, csak megveszem!
Tudod! mosott agyú fogyasztói társadalomban élő zombi vagyok, és annak így kell! ,
Ezt a KáVéS dolgot most ünnepélyesen meghagyom neked!
csákány!
Lehet nem gondolom jól, de akkor sz'tem csak városban gurulgatsz ilyenkor. Nagyot tévedek?
Szia SM
KVS= kormányvégsúly-há ennyit se tudsz, te gonosz más elől dolgokat megvevős?
75-80 fokra fel volt melegedve és menet közben is tartotta ezt a hőt.....Hozzá kell tenni tegnap jó idő volt ehez.... ,de úgy látom ez ma sem lesz másképp...Élvez....Élvez...Élvez...
De viicet félretéve egy esést, megfázást későbbi izületi gondokat figyelembe véve nem vagyok Jackes....Hidegbe nincs motorozás. Örögkoromra is akarok valamit hajtani.... ... Mondjuk egy Tl-t
Szia!
Kopott betétekre rá kell recskázni, úgy csökken a súrlódás, és nő az élettartam, Én így csináltam tudom! ,
szia domika123!
Mi az a KVS? mert lehet, hogy megveszem, még ha nem is kell gyorsan csak hogy veled kibaszkurálhassak! , , , ,
Sziasztok!
Nyeeeee....nye.nye.nyeee...nyeeeeeee! Meg is pusziltam gyorsan a fékbetéteket , Tényleg sunyi voltam!
Kezemben a gyertya!

köszönjük Emese!
Na wazzzzzz, pont ma akartam kérdezni, hogy megvannak-e még a fékbetétek.......áhhhhhhhh.....
Szobabringa gyere elő.....
már rég dolgozok, kemény vagyok mint a vidia
Hamegnyertehadvigye. Majd megvárom a január-februári akcijókat. A KVS-t jövő héten elbiznyiszelhetjük. Dolgozol már, vagy még otthon nyomod az ágyat?
De a kormányvégsúly még megvan, majd valamikor odaadom
A fékbetétet sunyi módon szobabringa már rég megvette
Szia tutis,
nekem is utalhatnál egy kis alamizsnát. Akkor a fékbetét biznisz mehet ötezerbe?
Oszi, utaltam