sikosításra lett kitalálva. A gond csak annyi, hogy nedvességmegszüntető mellékhatása is van ( picibetüs rész! ) ígyaztán szárazon dörzsöl hatása is van.
Látom speckó igényeid vannak! Sajnos a fogínyvérzésre, meg a hüvigombira ez a wd40 nem jó. Viszont cegünk legujjabb fejlesztése ami a NASA Marsexpedición lett teljes körüen tesztelve, még a Te problémáidon is segít. A termék neve U2009 kódon került a köztudatba. Ez a korábban említett plusszproblémákra lett kifejleszteve, és ajándékba belefejlesztettünk egy speciális vegyületet ami lehetővé teszi a termék használóját a csak magyarországon megtalálható híg fos nevü posványon történő lebegést is. Csakmostcsaknekedár: 2009 ójró*
* az ár nem tartalmazza a regisztrációs adót, a VAT-t és az excise duty-t
Te vagy az én emberem! Naszóval, van egy palack wd40-em félig tele állapotban csak most csak neked! Ha befújod vele a lábtartót nyersz plussz öt lóerőt* és 36485 km-re növeled a faridom ( de lehet elírtam és farokidom ) élettartamát, ráadásul soha többet nem kell cserélned az olajat. Csakmostcsakneked ár: 4egész999 ojró.
Nem értek Én hozzá, csak megveszem!
Tudod! mosott agyú fogyasztói társadalomban élő zombi vagyok, és annak így kell! ,
Ezt a KáVéS dolgot most ünnepélyesen meghagyom neked!
csákány!
75-80 fokra fel volt melegedve és menet közben is tartotta ezt a hőt.....Hozzá kell tenni tegnap jó idő volt ehez.... ,de úgy látom ez ma sem lesz másképp...Élvez....Élvez...Élvez...
De viicet félretéve egy esést, megfázást későbbi izületi gondokat figyelembe véve nem vagyok Jackes....Hidegbe nincs motorozás. Örögkoromra is akarok valamit hajtani.... ... Mondjuk egy Tl-t
* az ár nem tartalmazza a regisztrációs adót, a VAT-t és az excise duty-t
Egyébiránt nekem személyi fotósom van, de komolyan!
* elsőkeréken mért adat!
Tudod! mosott agyú fogyasztói társadalomban élő zombi vagyok, és annak így kell!
Ezt a KáVéS dolgot most ünnepélyesen meghagyom neked!
csákány!
KVS= kormányvégsúly-há ennyit se tudsz, te gonosz más elől dolgokat megvevős?
De viicet félretéve egy esést, megfázást későbbi izületi gondokat figyelembe véve nem vagyok Jackes....Hidegbe nincs motorozás. Örögkoromra is akarok valamit hajtani....
Kopott betétekre rá kell recskázni,
Mi az a KVS? mert lehet, hogy megveszem, még ha nem is kell gyorsan csak hogy veled kibaszkurálhassak!
Nyeeeee....nye.nye.nyeee...nyeeeeeee!
köszönjük Emese!
Szobabringa gyere elő.....
nekem is utalhatnál egy kis alamizsnát.