Akko keresni foglak, ha megjő az a fizetésnek nevezett valami.....és választok egy jó kis akksit a Drágámba..... ......mert szeretem ám meg minden, de azért hadd ne kelljen már minden nap betolni..... ....ma se indult magától...
Szia
Akkor amit az előbb írtam jó bele bár amit Te kerestél az is belefér és sokkal többet tud viszont annyival drágább is. Akkor válassz az kisebbek közül amelyik szimpatikus és még marad is egy kis lé.....
Viszont végre motoroztam egy jót.... ....igen ez motorozás volt.....nem túlélőshow munkába menet....
Nem esett az eső, nem volt hideg, egyáltalán nem fáztam és végre TAPADT A GUMMA és lehetett bátrabban csavarni neki és cikázni.....
Remélem lesz még ilyen.....állítólag vasárnap 14fok körül lesz....
Szia Sanyi!
Mekkora Ah-ás van 15ezerért? Mert csak ennyit fogok rászánni, semmivel sem többet. Ennek az ára pont kifutotta volna a gyertyacserét, amit még nyáron beszéltünk.... És most erre megy el.....
És még a fékbetétek is csrések lesznek, valamint gumma is kell jövő nyárra.....költséges tél lesz ez....
És még a kesztyűm is ebben a hónapban érkezik meg.....hááát nem sok marad a fizuból az biztos....
Ez se rossz, de ez más méret, ezt a fajtát Bannerből 10400, Yuasa-ból 12800-ért adjuk viszont(tehát olcsóban mint a delakku) ez kevesebbet tud mint amit az előbb írtam ezért ennyivel olcsóbb, igaz a gixerbe ezt hozza a katalógus viszont a nagyobb is elfér.
Végre gurultam egyet...Mire képes egy kis elektronika+áttételezés....Olyat mentem majd el élveztem Ba**zus új dimenziók nyíltak meg .....
Csak ilyen élményt kívánok mindenkinek
Megérkezett! Köszi! Úton a csomi.
Sztem hétfőn átveheted.
Dolgozok egész éjjel...
Milyen kesznyűűűt vettííí barátom...?
Képet nyomassááá róla-e ide...
Akkor amit az előbb írtam jó bele bár amit Te kerestél az is belefér és sokkal többet tud viszont annyival drágább is. Akkor válassz az kisebbek közül amelyik szimpatikus és még marad is egy kis lé.....
Remélem ma elővetted hófehérkét és odacsaptál neki ebben a szép időben....
Nem esett az eső, nem volt hideg, egyáltalán nem fáztam és végre TAPADT A GUMMA és lehetett bátrabban csavarni neki és cikázni.....
Remélem lesz még ilyen.....állítólag vasárnap 14fok körül lesz....
nem rossz szándékkal linkeltem be, csak azt hittem hogy ez a legjobb ár.
Megszíttam.
Mekkora Ah-ás van 15ezerért? Mert csak ennyit fogok rászánni, semmivel sem többet. Ennek az ára pont kifutotta volna a gyertyacserét, amit még nyáron beszéltünk....
És még a fékbetétek is csrések lesznek, valamint gumma is kell jövő nyárra.....költséges tél lesz ez....
És még a kesztyűm is ebben a hónapban érkezik meg.....hááát nem sok marad a fizuból az biztos....
http://www.delakku.hu/index.ph...
Átutaltam a lóvét...majd írj,hogy megérkezett-e!?
Valakinek tapasztalat?
Érezte mire volt szükségem
Csak ilyen élményt kívánok mindenkinek
Megyek én is gurulni...