Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oszi mi a számod?
Mangalicára gondoltam, a másik az olyan mint a majomhalbéka?
Szia Tomi!
Megérkezett! Köszi! Úton a csomi.
Sztem hétfőn átveheted.
Nincsmit!
Dolgozok egész éjjel...
Néhány kimaradt...
Dabasi Gixxerek...
Mangalicamalac legyen, vagy ártány?
Milyen jó, hogy nem BK-t vettem......asszem leizzadnék, mire betolnám hidegen....... a gixxxer sem adja könnyen magát hidegen, tapadás nélkül.....
Akko keresni foglak, ha megjő az a fizetésnek nevezett valami.....és választok egy jó kis akksit a Drágámba..... ......mert szeretem ám meg minden, de azért hadd ne kelljen már minden nap betolni..... ....ma se indult magától...
Szia ThomAce!
Milyen kesznyűűűt vettííí barátom...?
Képet nyomassááá róla-e ide...
Szia
Akkor amit az előbb írtam jó bele bár amit Te kerestél az is belefér és sokkal többet tud viszont annyival drágább is. Akkor válassz az kisebbek közül amelyik szimpatikus és még marad is egy kis lé.....
Szeva Domino!
Remélem ma elővetted hófehérkét és odacsaptál neki ebben a szép időben....
Viszont végre motoroztam egy jót.... ....igen ez motorozás volt.....nem túlélőshow munkába menet....
Nem esett az eső, nem volt hideg, egyáltalán nem fáztam és végre TAPADT A GUMMA és lehetett bátrabban csavarni neki és cikázni.....
Remélem lesz még ilyen.....állítólag vasárnap 14fok körül lesz....
Sorry
nem rossz szándékkal linkeltem be, csak azt hittem hogy ez a legjobb ár.
Megszíttam.
Szia Sanyi!
Mekkora Ah-ás van 15ezerért? Mert csak ennyit fogok rászánni, semmivel sem többet. Ennek az ára pont kifutotta volna a gyertyacserét, amit még nyáron beszéltünk.... És most erre megy el.....
És még a fékbetétek is csrések lesznek, valamint gumma is kell jövő nyárra.....költséges tél lesz ez....
És még a kesztyűm is ebben a hónapban érkezik meg.....hááát nem sok marad a fizuból az biztos....
Ez se rossz, de ez más méret, ezt a fajtát Bannerből 10400, Yuasa-ból 12800-ért adjuk viszont(tehát olcsóban mint a delakku) ez kevesebbet tud mint amit az előbb írtam ezért ennyivel olcsóbb, igaz a gixerbe ezt hozza a katalógus viszont a nagyobb is elfér.
9Ah ás Bannert vettem.600 Gsx-r-t teker 1 éve hibátlanul. Érdemes jól körülnézni.
http://www.delakku.hu/index.ph...
Szia, Yuasa Toplite akksi 18900, Banner 20000-ért van ebből ha érdekel.
Szeva Oszi!
Átutaltam a lóvét...majd írj,hogy megérkezett-e!?
Engem is érdekelne ez a K3 váztöréses sztori.
Valakinek tapasztalat?
Huh..Ép eléggé..
Érezte mire volt szükségem
Mennyire melegedett fel a technika?
Végre gurultam egyet...Mire képes egy kis elektronika+áttételezés....Olyat mentem majd el élveztem Ba**zus új dimenziók nyíltak meg .....
Csak ilyen élményt kívánok mindenkinek
Oks!
Megyek én is gurulni...