Szerintem Peppe annyit melózik, mint az állat...... Senki sem éri el.....még Elisa sem..... Jó sok gubát kereshet....
Én nem csodálkoznék, ha a jövő évi szezont Elissa és Peppe is egy ZSÍR ÚJ K9-es GIXER 1000-el kezdenék.....
Ez nm károgás...sztem... majd ha egyszer megfázik a vesétek v izületi problémák...és gondok lexnek...másképp fogjátok gondolni... h az egészség az első... nm kívánom senkinek...mielőtt félreértenétek ... de részemről nm ér annyit...
Igen, engem is megviccelt már a megtelt nyomvályú.....
Vigyázunk....
Én amúgy is szoktam tisztelni a vizes aszfaltot, mert ott csak nem ugyanaz a tapadás......
Ez a beszéd Cimbi!
Csak jól felöltözni mindig....., hogy ne legyen igazuk a károgóknak, akik mndig mondogatják, hogy "Na majd 50 évesen meg sem fox tudni moccanni + bla....bla....bla..."
Lassan már megérkezik a kesztyűm és a kezem sem fog fázni..... Bár már most sem fázik, mert fater kölcsönadta a régi sünkorszakos motoros kesztyűjét....
Ugyan már srácok...egy kis özönvíz ck nm lehet semmi jó elrontója... amugy vigyázzatok a nyomvályúk megtelnek, észre sem veszi az ember nyáron én is sokszor esőmenő voltam... most kényelmesebb a meleg autóban...
Egyébkén a téli használat befolyásolja a motor élettartamát?
Tehát arra gondolok, hogy nem-e árt neki, hogy télen, hidegben, néha esőben is használva van......
Lassan már addig halogatjuk a motorjaink téliesítését, hogy egyszer csak azon vesszük észre magunkat, hogy vége a télnek.....
Mi lesz Ace? Végigmotorozzuk a telet?
Mi is picit eláztunk Siófokról hazafelé jövet. Nem volt éppen felemelő érzés. De motorozni jó volt akkor is. Tényleg milyen jó lenne. Tengerparton állítanánk egy bazinagy karácsonyfát, aztán beparkolnánk alája a Gixxer-ekkel. Szép álom.
Gondoltam ezután a reggeli kis tréfa után készitek neked egy kis reggelit és kávécskát kiengesztelés képpen......általam készített a tojásos szalonna......
Jó étvágyat!
Ace!
Az egyik barátomnak, szobabringa néven fut itt, szerintem ismered........na neki is hasonló "betegsége" van......kutyabajban szenved.......állandóan legurul az ágyról, amikor meg akarja nyalni a tökeit....
Bocsesz bringa, csak gondoltam kipróbálom, amit itt tanultam tőled az elmúlt időkben.....
Szeva Ace!
Ma én is qurva metróval jöttem melózni, mert szakad ez a rohadás eső.....
De tegnap motoroztam, pedig délelőtt a derekam is becsípődött..... ....de úgy látszik, hogy a motorozás rendbe rakta, mert most jobb, mint tegnap.......még a zoknimat sem tudtam felhúzni.....
Este pedig hazafelé menet FULLRA SZARRÁ ÁZTAM......de nem volt hideg és jó volt szakadó esőbe csapatni.......kivéve, amikor belementem néha az esővízzel megtelt nyomvályúkba.......
LEGYEN MÁR VÉGRE ÚJRA NYÁR....!
Vagy menjünk télre Californiába.....istenem milyen jó is lenne egy karácsony 40fokban a tengerparton a Gixxerrel......
Mi ez Bigonefaszi?! Kvantummehanikusagytésztaszűrő? Vagy esetleg Digitálistésztaszűrőagykontrollerrel?
Atomtámadás ellen is véd?
Más egyéb:
Olyan elvonási tüneteim vannak - motorozás hiánya - hogy tegnap este felvettem a kesztyűmet és úgy kajáltam. Aztán csak miután majdnem leejtettem a poharamat, akkor vettem észre, hogy jééé... Kesztyűben nem könnyű a bögre fülén átdugni az ujjamat.
Ez a kúva eső ne lenne. Mert a hideg nem zavar. Csak ez az eső.
Szia Hajtáspajtás!
Hát igen, te mindenkinek megérzed a valós oldalát. A sötétet és perverzet főleg! Még jó, h rajzoltál, mert én nem is vagyok svájcinigger, mert annak is csak a keze nagy, én meg úgy tudok nyalni mint Lassie. Azért milyen jómár, h nincs ilyen fakezed mint nekem? Én rajzolnék egy ilyet és lehánynám, olyan jól sikerülne... Nembaaaj, de te legalább nem tudod gumicsellóba mosni a motorod!
Hát apa mindenféle növényeket termeszt. Van például spárgazöld, napraforgó, krizi, margaréta (fehér-színes), meg egy csomó nyakatekert nevű virág... Nem szoktam megjegyezni a nevüket én... én csak dolgozom:))
A budaörsi éjszakai piacon eladtunk minden krizit mi is. De mi nem ezt a nagyfejű krizit áruljuk, hanem ilyen kisebbfajtát.
Hát tudtam alkalmazni a gazdasági főiskolán tanult trükköket, hamar elvittek tőlünk mindent
Na majd ha errefelé jössz, szólj, és motorozunk egyet! Akár a KakucsRingen is...
Nincs mit... Virágról lemaradtál, Halottaknapi krizi hál Isten mind a 10 e. szál element . Ti mivel is foglalkoztok pontosabban, hátha nyélbeütünk valamikor, vamait ,de Dabas? Egy közös gurulásra elemhetnénk. Tervezek arra motorozni. +egy Kakucsot is . Na megyek Jogot tanulni mert anélkül nem záróvizsgázhatok.....
További szép estét!
Én nem csodálkoznék, ha a jövő évi szezont Elissa és Peppe is egy ZSÍR ÚJ K9-es GIXER 1000-el kezdenék.....