Szia Szobacica!
Az én egyik fotóm alapján nem tudnál rajzolni valami faszányosat? Van fent galéria az új képekből. Az egyiken rajta vagyok. Na abból egy jót kérnék. Te kis szobahuszár.
Csáószi!
Örülök, hogy tetszik! csakhogy fényesnek érezd a zsákod, tettem egy kis bicepszet is arra a minőségi kis felsőtestedre! , Teeee.... kis álomarcú motoroskurvarépám! ,
Elissa! Szólj már Peppének légyszíves, hogy minimum hívjon fel, ha már a telefonját nem veszi fel! Be kéne vinnem a számlát már a biztosítóhoz, mert így nem kapom meg a pénzem. De hiába hívom, nem veszi fel a telefonját.
biztos h nm alu... úgy kellett gyártatni hozzá, mivel úgy volt h turbósítunk, ahhoz meg kellett az erősebb kovácsoltvas dugattyú+hajtókar... akik versenyeznek is komolyabban, pl drift v gyorsulás...használnak iet... no mind1... a lényeg h húzz a kicsike rendesen... alsó tartományban kegyetlen pörgő... piros lámpánál 3.2- es Bömcit vertem vele... meg is lepődött... persze hosszabb távon... alulmarad... bocs az off-ért
Szia!
Nagyon patent lett a kép! Elismerésem!
Drímbájk!
Ezért 1 hétig nyalni fogom a seggedet, h nem fikáztad le a fejem nagyon. Tudtam én, h rendes golyónyalogató kiskolbász vagy.
Nem valószínű, hogy mondanom kell neki, hiszen általában, ha otthonvan, mindig polírozza a gépet, ő jómunkásember Van neki egy kis fekete kocsija, nemtudom, hogy mi annak a neve... egykettes motor van benne, és ha rájön a hülyeség, inkább azt nyírja, nem a Hondát Meg állítólag felkerültek rá a aranybarna színű neoncsövek kívülre-belülre. Ütős lehet
Megmondom őszintén, nekem egy dolog nem tetszik: A két lámpa közötti "lámpamentes" részt én inkább feketére fújtam volna. De hát ízlések és pofonok, jó kis kocsi az
én választottam a színt 130? fel lett teljesen újítva a motorja... uj kovácsoltvas dugattyuk, szelepszálszimeringek, hengerfejtömítés...stb... 205 a vége...
500 ért vettük és 1.5 be állt meg...tehát 1 della lett ráköltve...brembo féktárcsák lyuggatott... talpasok cserélve... motorex olajat v mobil 1et használtam... angel eyes projektoros... kasznizás...Imádtam azt a gépet Mondd neki nagyon vigyázzon rá... veszedelmes egy gépsárkány
Hát még a K53-ban volt szériahiba hogy a gyári gyorsváltó 3 milliszekundumra volt állítva és vissza kellett venni 1 milliszekundumra mert az injektorsoron a 4. befecskendező nem küldte a nitrót, szóval próbáld meg ez alapján beállítani..
Te vasad volt? Matesz úgy bánik a géppel, mint ha a saját kölyke lenne 130 felett még nem láttam menni az autót
Fényezés mennyi volt rá? Az el lett találva.
Az én egyik fotóm alapján nem tudnál rajzolni valami faszányosat?