Látom te vagy itt a főfasz...
Te vagy aki mindenkinek beugat...
Te vagy aki frankón vagánynak érzi magát...
Nem akarok netharcolni,de remélem valahogy sikerül az életben,hogy személyesen is találékozzak veled.
Ugyanis térdelni fogsz előttem én belehugyozok a szádba,és tócsa spanom videóra rögziti és felrakom ide a sportmotorra.
Én tudattam,amit akartam.
Nyugodtan reagálj a tőlled megszokott stílusban.
Ami mindenképp fedi a valóságot,az nem más,mit hogy keresünk és megtalálunk
hidd el töki
Evvel oszt semmivel nem lessz később vagy előbb.Nem szibériában rakom le ahol megfagy benne a desztvíz.A pályázós motoroknak is kell a töltés ha 2 hónapot kihagynak és csak hétvégéken van megkergetve?
Háááát nekem tavaly egész télen állt néha beröffentettem oszt simán elvolt.Nem kell ezt túldimenzionálni.Néha tuti ránézel akkor beindítod és tölti annyira hogy ne legyen gond.De ha jobban érzed magad legyen.
Milyen aksi van gyárilag a K6-K7-ekben? Tudja valaki? Zselés? Nem zselés? Márka?
Az enyém elég érdekes ebben a hidegben...... .....egy indítást bír ki, de ha azután 10percig nem hajtom megállás nélkül, akkor a következő indítás tolós lesz!
Ami hideg gumival és hideg aszfalton nem mindig sikeres azonnal.....?
Vagy ez az aksi már beszart?
És hallottam azt is egy idejáró fórumolvasó kollégánktól, hogy nem éri meg xenont vásárolni a gépbe, mert egy idő után elkékül, meg divat, meg hasonló, tehát nem éri meg a vételárat.
Ez mennyiben igaz?
Nos, azért szeretnék egy tényleg kicsikét lejjebb vinni a fényszórómat, mert szerintem az mégsem kóser, hogy 110nél, C módban, egyenletes gázálláson is látom, hogy mi van mondjuk az M0-áson az út fölé néhány méterre kifüggesztett táblákra írva...
Szeretném, hogyha a lámpám normálisan az utat világítsa meg messzi távra, mert őszintén megmondom, nemsokban veri a robogóm tompítottjának a távolságát.
A Suzuki Hollós Szerivizeknél dolgozó szervizvezető, név szerint Dénes György azt felelte a lentebb feltett kérdésemre, hogy a csak a távolsági fényszóró, ismertebb nevén a reflektor fényszöge állítható, viszont a tompított fényszóró a K8as évjáratúaktól kezdve már nem.
Gondoltam, megkérdezlek benneteket, érdekelne a véleményetek...
Az, hogy az autósok rámreflektoroznak, nem zavar. Egy másodperc, és megint látok mindent.
Te vagy aki mindenkinek beugat...
Te vagy aki frankón vagánynak érzi magát...
Nem akarok netharcolni,de remélem valahogy sikerül az életben,hogy személyesen is találékozzak veled.
Ugyanis térdelni fogsz előttem én belehugyozok a szádba,és tócsa spanom videóra rögziti és felrakom ide a sportmotorra.
Én tudattam,amit akartam.
Nyugodtan reagálj a tőlled megszokott stílusban.
Ami mindenképp fedi a valóságot,az nem más,mit hogy keresünk és megtalálunk
hidd el töki