Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

+ek
fain lex míg én a hegyben motorkázok...te otthon ülsz és vársz
Jövöre lehet, hogy csak pályázok, nem lesz közút...
A rendőrbácsik döntésképességétől függ a dolog...
Akkor viszont 2:00 a cél a szezon végére...
"Köcsög Kurva"
Igazi mintapéldányok...
pályaidom nélkül nm a KedvesM meg biztosan fog jövőre mennyi... én ck fotozni
Gyere máá ki merszre meg uradat is hozzad máá oszt mi ingyé és bérmentve elmagyarázzuk hogy mennyé pájjjján
hát ott van izgalom rendesen
Azért az oktató emberke elég sok jótanácsot ad amit el lehet lesni.
ez igaz...de "szakmailag" több segítséget is adhattak volna... kamerákon kívül lehet h így is van... ck pl. ha én befizetek ienre... kezdőként elvárnám h mindent tüzetesen elmondjanak... kigyorsítások...féktávok... kanyarok... stb.

ui.: a móóónika showban is vannak izgalmas jelenetek
Pár pénzes gyereket motoroztatnak...ennyi...De mint műsort nem szólom le mert inkább ez legyen mint a móóónika sóó
Amúgy adnak sok tippet csak nem a kamerába..meg úgyis az a lényeg hogy minél többet menj pályán, anélkül mondhatnának bármi okosat..
Legközelebb megnézem, mert nemnagyon tudok hozzáröfögni a témához.
én is láttam vmelyik éjjel, ezt a műsort...nm vált szimpatikussá...
azt hittem, h ezen az oktatáson kicsit több értelmes tippet adnak...
A robogós kisgyerek sztorit nem kéne bevenni, srác színész, csak a sztori kedvéért volt robogós pizzafutár..Média.
Szia!
Szép motor reméljük jól sikerül eladni, csak ne úgy mint a haveromnak, akit lelöktek a motorról, azóta sem látta a szekeret !
Kipróbálni csak fokozott körültekintéssel engedd!
Köszi,hogy szóltál! Itt található a másik oldaláról is kép!

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_
gsx-r-3183130
Mint arcnövesztő!
Én is láttam valamelyik csatornán, a múlthétvégén, kicsit erőltetett volt, a robogós kisgyerek egyből profi akart lenni, az első napon már pezsgett, mint aranyhal a kristályvízben, majd folyamatos erőlködés következett(meg a másik veszélyeztetése), fúúúúú, meg háááá......-kal,állandóan szajkózták neki, hogy esni fog, elég szarul jött ki, az egész műsoridő kb. semmiről sem szólt, csak hogy mekkora dolog pályán szerencsétlenkedni!(ráadásul nem kis pénzért, amibe egy ilyen"oktatás" kerül ) Maradok az utakon, ott legalább nem akarja senki megmagyarázni (nagypénzért), hogy mit akarok! Magánvélemény!
Legközelebb a másik oldaláról is rakj fel képet mert így gyanússá válik a gép.
Hali!
Légyszi nézzétek meg a hirdetésem! Fájó szívvel jutottam erre az elhatározásra,de muszáj!Más oldalon is megtalálható! Köszi!
http://www.vatera.hu/suzuki_gs...
Köszi. meg is rendelem gyorsba.
Hátttt nem akartam megszólni de olyan mintha a karjai alatt is lenne egy sisak.
Cölöp mester ügyessen rászabta a rucit.
Nyilván a szereplők között ő a leggyorsabb. Ja és nem +15kg van rajta hanem vagy 30.
Belsős munka.Valamelyik jogsis műsorvezető a cool tól.
Ez kell neked, ráadásul akciós..
Hát én is boldog lennék egy ilyen lehetőségtől.