Kisszopadékom!
Itt van dártvéderbácsi, aki mósz ájszliban verte a lézergyíkot!
Nem tökéletes a kép remélem tudod miről beszélek, te kis digitális cafka!
Alkoss valamit, vagy elsütöm az aranyered (mint egy hitech sebészeten) a lézerkardommal Te kis kurvaaaaaa..... , , , , ,
Csinálnék egy jó minőségű és normális motorokkal kapcsolatos csapatképet az itt fórumozókról.
Elképzelés már van és alapanyag is, és kellene 17db kép.....ha több lesz, akkor azt is megoldom.
Ha benne vagytok, akkor egy szemből fényképezett jó minőségű képet linkeljetek be magatokról, min. 1024x768 legyen.
Csáó Tutis!
Mit is mondjak.....OK...OK....OK......szépen visszadobtad a labdát nem mondom.....Gratula Barátom.....
Szétröhögtem az agyamat.....nem számítottam rá, hogy ilyen erotikus fotókkal fogsz retusálni.......legalább valami gyúrós testbe raktál volna...... bár az nem jó motorra....
Szeva Szobarider!
Remélem tetszettek a képek.... Nem akartam nagyon vad dolgokat itt a fórumra pakolni, bár már itt meglepődni szerintem senki sem fog már ilyeneken.....
csak ezektől a nőktől kedvem támadt,azt toltam egyet
nesze gizmo....
Holnaptól ismét a szép képeké a főszerep
az ott a lukban egy jawa?
ilyen-e?
Itt van dártvéderbácsi, aki mósz ájszliban verte a lézergyíkot!
Nem tökéletes a kép
Alkoss valamit, vagy elsütöm az aranyered (mint egy hitech sebészeten) a lézerkardommal Te kis kurvaaaaaa.....
Csinálnék egy jó minőségű és normális motorokkal kapcsolatos csapatképet az itt fórumozókról.
Elképzelés már van és alapanyag is, és kellene 17db kép.....ha több lesz, akkor azt is megoldom.
Ha benne vagytok, akkor egy szemből fényképezett jó minőségű képet linkeljetek be magatokról, min. 1024x768 legyen.
Mit is mondjak.....OK...OK....OK......szépen visszadobtad a labdát nem mondom.....Gratula Barátom.....
Szétröhögtem az agyamat.....nem számítottam rá, hogy ilyen erotikus fotókkal fogsz retusálni.......legalább valami gyúrós testbe raktál volna......
Remélem tetszettek a képek....
Én vettem a K5-re ebayról, a gyárim megvan csak elég homályos már.