Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ökör.
na itt vagyok te nagyon állat hogy hánnyalak telibe húsvéti sonkalével
csak ezektől a nőktől kedvem támadt,azt toltam egyet
nesze gizmo....
Mennyé, de utána ugrasz föl a faszomra bojtnak! , , , , hogy fésülnéd ki a fogaiddal a seggszőrszálaimat Te drága!
na jó, még egy utolsót, felteszem az i-re a pontot
Holnaptól ismét a szép képeké a főszerep
jójó kis takonygaluskám . ,hogy szopkodják széjjel a lapostetvek a zacsidat csak előbb megyek azt gyúrmázok kicsit
Na jó, elfáradtam mára
basszus az előnézet szar, de megnyitva jó
tuti van ott pár jawa
Nem inkább egy ewokmaci? Még gyerekkorában?
De még homokosan! , , , ,
Igen, homokban fürdés után, még csupaszon!
Szia,
az ott a lukban egy jawa?
ilyen-e?

a kép címe: "A homok/osok/ fogságában"
Kisszopadékom!
Itt van dártvéderbácsi, aki mósz ájszliban verte a lézergyíkot!
Nem tökéletes a kép remélem tudod miről beszélek, te kis digitális cafka!
Alkoss valamit, vagy elsütöm az aranyered (mint egy hitech sebészeten) a lézerkardommal Te kis kurvaaaaaa..... , , , , ,
Nálam 5-s
Már megint beszarás
Szép napot Mindenkinek!

Csinálnék egy jó minőségű és normális motorokkal kapcsolatos csapatképet az itt fórumozókról.
Elképzelés már van és alapanyag is, és kellene 17db kép.....ha több lesz, akkor azt is megoldom.
Ha benne vagytok, akkor egy szemből fényképezett jó minőségű képet linkeljetek be magatokról, min. 1024x768 legyen.
Csáó Tutis!
Mit is mondjak.....OK...OK....OK......szépen visszadobtad a labdát nem mondom.....Gratula Barátom.....
Szétröhögtem az agyamat.....nem számítottam rá, hogy ilyen erotikus fotókkal fogsz retusálni.......legalább valami gyúrós testbe raktál volna...... bár az nem jó motorra....
Szeva Szobarider!
Remélem tetszettek a képek.... Nem akartam nagyon vad dolgokat itt a fórumra pakolni, bár már itt meglepődni szerintem senki sem fog már ilyeneken.....
Na azért nem érdemes vele szórakozni
Még az a szerencse hogy otthon a szerelmi élettel minden rendben
Hy!

Én vettem a K5-re ebayról, a gyárim megvan csak elég homályos már.
Hát igen, látszik hogy szereti ezt a viseletet