Ne folytasd, mert belegabalyodsz mint majom a házicérnába!
Egyszerűen húzz innen a gennyes picsába, és ne köss belém legközelebb, ha nem akarod, hogy ismét a saját faszoddal szoplassalak a náthás gecibe.
Fogunk találkozni ne aggódj, Patológus vagyok! ,
Ja és légyszíves ne irogass itt nekem, mert rendkívül rühellem az ilyen interneten élősködő fórummuffot, aki kéretlenül és megszólítás nélkül reklámozza a szánalmas mivoltát, mások előtt is nevetségessé téve saját magát! ,
Te tényleg idióta vagy,,,nem semmi?! Neked ez a foglalkozásod?!topichozzászólásleső köcsög?!ki a faszt érdkel,mit vertyogsz,,,,szájhős fasszopó vagy,de az már nem dukál a köcsög búrádnak,hogy találkozzunk és elbüfögjed,hogy mit is akarsz te szarláma Én mint a táláléklánc legalja kijelentem,hogy te még alattam vagy,,,gyere és mutasd meg,hol találkozzunk te kis gyökér
Figyejjémá Kóborratyi!
Ki kicsoda topic...... 2009 augusztus 06. 393. hozzáböfögésed olvasd csak vissza, vagy ha nem tudsz olvasni, hívj oda valakit az majd lámpát gyújt abban a szarszagú fejüregedben, Te faszfényesítő kis gayeser-es pénisztartály!
Most már látod mekkora a különbség? Ezt beszoptad!
Nna takarodj vissza a saját ratyiaidhoz, azt öblögess a ő gecijükkel, mert Én többet nem verek a szádba! Te tápláléklánc legalja! Anyámat meg hagyd, mert azzal is csak a színvonaltalanságodat mélyíted az összefirkált fostömlő lényeddel együtt! , , ,
Neked nincs családod?!vagyis biztos van,ilyen debil formájú anyád lehet csak Inkább vagyok ilyen szép egybetestű,mint amilyen csontrakéta te Ahhoz képest,hogy próbálsz hangsúlyoznám,csak próbálsz,mint a kutyák baszni össze vissza beszélsz,,,,,mivel nem írtam neked,de te több hónapig nem válszolsz ,mert szarba sem veszel,akkor hogy a picsába,ha nem is írtam,,,de most viszont meg tegnap este egyből beugatsz ahogy kommenteletem!na ,ennyi vagynem hogy tested,még gayad sincs....na szépen huzzál vissza anyádba és nyald körbe beülről
Mé,te vagy valaki?!Maradjámá,,,,görcsös senkiházi,,erölködjél csak mint as tested,mikor szarsz,de az is csak fröcsögve jön ki belőled,,,elhiszed hogy pont annyit nem érsz ,mint am i ly e t köpök ?!
Látom neked hónapokig nem esik le, hogy szájba sem szarlak, annyira kis hitvány egybetestű sittestetkós szartömlő vagy!
Gondolom meglepődtél mennyire nem vagyunk egy szinten, csak még nem jutott el a fospörkölt agyadig, hogy míg én megeszek egy lovat, addig te csak a faszát rágod! , , ,
Nna.... takarodj vissza a saját topikodba a korcs niemand hugyosorosz haverkáddal, azt ott szopkodjátok ki egymás picsáját miközben szartok! ,
figyeld,meg hogy egyszer telebaszom a segged szarosfasszal gyógyegér barátom . .
Majd akkor és azt töltök ki,amit és amikor akarom
Furcsa lenne,ha pont egy szobabuzi mondaná meg nekem mit csináljak . . . . .
Csináld amit eddig is..űlj a gép előtt és veregesd a farkad
És ha sokat keménykedsz te kocsonyaképű,akkor nem az adatlapomat,hanem a szádat töltöm ki a farkammal
Na..űlj le szépen a poszka seggedre,te homárgeci(igen..az a gyík tested ..sájgáy )..kis buzim
Tisztára ratyi vagy...de most komolyan .. .
A két csajt az látom, de fölötte már csak egy elmosódott zöldesfekete hányásszarhalmot találtam! , ,
Na..takarodj kitölteni az adatlapod, azt utána szerencsétlenkedhetsz itt nekem, addig csak egy kis idetévedt szardarab maradsz.
Mondjuk utána is, de Te erről nem tehetsz , ennyi jutott neked, nem haragszom rád. , Na mennyé mosd ki a gecimet a seggedből, mert ha éjszaka fingasz, megint öszebaszod a lepedőt, azt magyarázkodhatsz! ,
Tudtam én hogy ratyi vagy te kaspóképű sügér
verjem az orrod alá a makkom
na ott vagyok én hogy hogy szartreggelizzél
elől meg a kis kúrvák
a pofádat meg alapállásba,mert frankón kettéhugyozlak bogaram. . . . . . . . .
Figyejjémá Fasszalonna!
Mi az a két izé ott alattam? Csatakbuziként sose láttam olyant, olyan fura a testük, mire valók? Neszoplass mert magamévá teszlek mandulával, az pisloghatsz, mint gyertyaláng a segglyukamban!
Tőccsd ki az adatlapod, mert ismeretlen Fasztölcsérekkel nem foglalkozom, veled is csak a régi harmónikus kapcsolatunkra való tekintettel parolázok Hogy gyűrnélek szájba azzal a csapágygolyókkal tunningolt szamárbőgetőmmel , Te kis öröm(orosz)lán(y) , , ,
A lámpát hol vetted mennyiért?