Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem.Elvileg ő is a csapat része de ritkán van benne akkor is azon törtem a fejem hogy préselte bele magát a bőrruhába mert nem egy versenyző alkat.Volt rajta vagy 15 KG felesleg.De ő mindenkinél gyorsabb ezt kijelentette.
Annyit láttam hogy elvitték őket crossozni a leányzónak az volt a baja hogy nagyon koszos/poros műfaj az emberkék meg kidöglöttek mint a liba.Az amatőr meg tök boldog volt mint a bespeedezett bambi.
Mint civil?
Namajd megszakértem. Amúgy sz'tem nem hülye ötlet. Márha az a célja hogy népszerüsítse a pályamotorozést.
Kisebbik Talma is ott van csak picit nagy az arca.
Nézem is! Jobb mint a Győzike vazze! Pályázósoknak külön ajánlott a hideg téli estékre! "Majdnem megcsináltad!"
Easy rider öcsém! Amúgy egy szánalom.
Akkó nézzétek őket.
Megbeszéltük. Ez ingyen van ( erstés ajándék ).
De.
Nemtom. motoros valóság show?
Van pár féle. Az ELLIPSOID jójebele?
Jóól van.... mostmár mindenkinek bebizonyítottad mennyire semmirekellő kis tudatlan díszfasz vagy, úgyhogy mostmár valójában mehetsz a picsába....!
Nem írok többet, mert azt is viszontlátom a következő gagyi kommentedben! , , Nna...húzzál szépen....
Nem. Amennyi pénzt elkérnek annyiból én is kiképezlek 2:10-es emberré.
Nem ők vannak a cool tv motoros valóság showjában?
Hungaroring Motorsport Iskolában volt már valaki? Érdemes megnézni?
Köszi. Körülnézek a bázisnál, hátha van jóárasítva. A hátsó nálad is az eredeti? Jól emléxek?
Helló!
Persze, hogy nem kéne, de látod a sok retard díszbuzit, nem hiszik el, hogy az áram ráz, csak akkor, ha bekapják a kábel(em) végét. ,
Most ez történt álomtestű versenygilisztám!
Az elsőt kéztől vettem, de a bazismotorban tudsz ilyet rendelni, kb 12ezer..
Állandóan kiabálsz,hírdetve magadat,hogy ilyen kemény vagy,meg olyan patológús,,,meg hogy leszopattál,meg ilyen buzi vagy meg olyan,,,,,mutassad már meg magad te köcsög a kurva anyádat,hogy hogy szopattál le saját magammal,te szarházi ,,,,,,,tényleg unalmas vagy
Meg nem nem ugatsz,hogy hova írkálok számodra már már érthetelen amit egyszerűen leírok,ebben akadtál el,mert egy idióta köcsögpete vagy Biztos olyan a munkád ahol nem kell agyat használni,,,eléggé ostoba vagy,,,,,,de még te itt gyerekcipőben jársz és próbálsz uralkodni mások felett a hisztis szövegeddel.......remélem kiszoptad már anyádból a véres gecit,amit apád belevert!?
Tán valóban nem kéne. Pofázásra ott az msn vagy az üzenőfal.
Szia,
engem nem zavar, de sokakat igen. Már egész jól összejött a kiccsapat ne romboljuk szét.
Elsőt mindenképpen. a hátsót még nem tudom, lehet marad az eredeti.
Csákány!
Én is ezt próbálom elmagyarázni, csak kicsit bővebben! , ,
Rajtam nem múlik!
elsőt vagy hátsót?