Helló KisPuding!
Azt még nem láttam, de a kígyó átkerült a Dokihoz! (Épp herére van uszítva... )Nna majd legközelebb lesz kígyó olyan galléros köpködöskobrás.... , , ,
Ja igen elkúrtam, nem kicsit..... nagyon!
Sajna fel kell dobnod egy képet magadról, mert így nem fer, hogy csak a Tutis kollégán állok bosszút...... nem fecséreltem eddig az időt...kőkeményen photóóóshooppoltam...
Akkor nézzük meg Tutis kolléga régi hajviseleteit, tablós képeit és azokat a képeket, amikor nem a motorozásban jeleskedett.....
Szeva Szobarider!
Ha harc, hát legyen harc.....lesz 2 szabadnapom és lehet a ma éjszakát is rászentelem, hogy a te képedet, valamint tutis kollégáét megszépítsem.
Na várjatok csak BITANG MOTOROSOK!
Vegyél fel msn-re...
Ez pont olyan mint aki beszart, és örül neki
Csak vigyázz mit csinálsz! Durva képeket akarok!
Azt még nem láttam, de a kígyó átkerült a Dokihoz! (Épp herére van uszítva... )Nna majd legközelebb lesz kígyó olyan galléros köpködöskobrás.... , , ,
Ja igen elkúrtam, nem kicsit..... nagyon!
Rettegek már tőled...
Akkor nézzük meg Tutis kolléga régi hajviseleteit, tablós képeit és azokat a képeket, amikor nem a motorozásban jeleskedett.....
Tényleg kössz...
Mit csinálsz Te preverz állat? , , , ,
Azannya ez nem aprózza el........
A sünnek ménincsen faszfeje?
Ha harc, hát legyen harc.....lesz 2 szabadnapom és lehet a ma éjszakát is rászentelem, hogy a te képedet, valamint tutis kollégáét megszépítsem.
Na várjatok csak BITANG MOTOROSOK!
Köszi az együttérzést....