Szerintem felesleges elmenned, mert ha most beállítod, nyáron mehetsz újra állítani, számít a külső hőmérséklet is... Nyáron meg durrogni fog vagy jobban dadogni..
Amúgy se injektortérképet kell írni hanem gyujtástérképet
Ha menni akarsz beállíttatni, tavasszal menj, télen úgyse használod a motort, ergo minek ilyen körülményre ráhangolni..
Akkor majd egyeztetek a Tésándorunkkal és ha megjön a fizu, akkor megyek és belőjük a cuccot.....úgy emléxem, hogy pár ezer forintos csak ez a móka....
Kössz...
Szia!
Helyes!teszteld!csak közben ordítsd hogy Csubakkaaaa! Csúúúúbakkaaaaaaa..........ahhhhhhaahhh.
...ez fontos, a jó futásteljesítmény miatt! , , , Csucsubakka!
az nem az alapjárat hibája amit leirtál:) egyszerüen a sportdob, nyitott míg a gyári folytott.. ezáltal kifelé sokkal könyebben áramlik a cucc... hengerfeltöltéskor kis részét kiszippantja a hengerből a beáramlo friss cuccnak
Annyi a megoldás, h beszélsz Tésándorunkkal, egyeztettsz egy időpontot, bejössz, írunk az injektortérképen , és máris más lesz szerintem :)
meg kérdés, mikor volt utoljára szinkronizálva.... évente nem ártana. az pl, pont az alapjáratba szól bele , nem kicsit. ( alapjáratba IS )
Jaa...de akkor kik dolgoznak? Jódáék?
Szinte hallom, mikor belassul a termelés azt jön a főnök és ordítja :Wrooooáuááááww! Ami annyit tesz, hogy Joda! lépjoda! Azt megy minden a régiben! ,
Aki meg akarja húzni a fülét a gépnek, ha adottak a körülmények, forgalom...stb...akkor az mi a picsáért nem hajtja fel a rendszámot?
Olcsóbb érte a bünti az tutti.....
Vagy vegye le és még mondhattja is a yard-nak, hogy: "Bazzzzzeeeg, hogy a picsába lenne rendszámom......? Nem láttad, hogy jöttem mint az olajozott-villám? Háááát leesett biztos egy bukkanyónál vaassszkíííí......"
Szia Domino!
Szépen adod a qadnak az ívet....láncszakadás, tankrepedés....
Te is úgy szoktál menni vele, hogy jobb oldalt azt akis biz-baszt előre nyomod, majd leszikszallagozod, hogy ne kelljen mindig nyomni........oszt hadd mennnyyen mi?
Így nem is olyan sok a 3óra szerelgetés......
Nem is tudom, hogy mikor tudnék arra járni.....most reggel például nagyon csípős kis hideg volt......fázott is az orcám a 9-szeres VB-címes, Rossi Replika Sipka alatt....
Jövő hónapban érkezik a kesztyűm, ha addig Tutis barátom nem ad fejleményt.....addig is a nagyitól lapott 2009-es versenymocis kesztyűben nyomom...
Amúgy se injektortérképet kell írni hanem gyujtástérképet
Ha menni akarsz beállíttatni, tavasszal menj, télen úgyse használod a motort, ergo minek ilyen körülményre ráhangolni..
Kössz...
Helyes!teszteld!csak közben ordítsd hogy Csubakkaaaa!
...ez fontos, a jó futásteljesítmény miatt!
Annyi a megoldás, h beszélsz Tésándorunkkal, egyeztettsz egy időpontot, bejössz, írunk az injektortérképen , és máris más lesz szerintem :)
meg kérdés, mikor volt utoljára szinkronizálva.... évente nem ártana. az pl, pont az alapjáratba szól bele , nem kicsit. ( alapjáratba IS )
Ha még nincs senkinek,én betesztelem,olcsóért tudok most hozzájutni...
Szinte hallom, mikor belassul a termelés azt jön a főnök és ordítja :Wrooooáuááááww!
Van valami hír kesztyű ügyben? Ráléphetnél a Csubakkák farkára, hogy kapják össze magukat.....ossszt szőjenek nekem egy AlpinééétStart-ot....
Olcsóbb érte a bünti az tutti.....
Vagy vegye le és még mondhattja is a yard-nak, hogy: "Bazzzzzeeeg, hogy a picsába lenne rendszámom......? Nem láttad, hogy jöttem mint az olajozott-villám? Háááát leesett biztos egy bukkanyónál vaassszkíííí......"
Szépen adod a qadnak az ívet....láncszakadás, tankrepedés....
Te is úgy szoktál menni vele, hogy jobb oldalt azt akis biz-baszt előre nyomod, majd leszikszallagozod, hogy ne kelljen mindig nyomni........oszt hadd mennnyyen mi?
Így nem is olyan sok a 3óra szerelgetés......
Nem is tudom, hogy mikor tudnék arra járni.....most reggel például nagyon csípős kis hideg volt......fázott is az orcám a 9-szeres VB-címes, Rossi Replika Sipka alatt....
Jövő hónapban érkezik a kesztyűm, ha addig Tutis barátom nem ad fejleményt.....addig is a nagyitól lapott 2009-es versenymocis kesztyűben nyomom...
Na erről beszéltem! Ők azok a gyári munkások akiknek köszönhetjük a fincsi kis láncszetteket!