Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rühellem mind a kettőt.
Neo FM rulez!
Csináld csak, majd megbosszulom.
http://www.hallgatokaradioert....
Aki szereti a slagert meg a danubiust azoknak4
Akkor jó!
De nem úszod meg, mert lehet, hogy úgyérzem Tégedet is le kell rajzolnom, csak nem fényképátalakítással, hanem saját emlékezetből na az a naggyon dúrva ha megvalósul!
Emmeg kimaradt: Szia szobamotoros!
Ez nem így van. Tudok én is olyanokat, csak most nincs hozzá kedvem. Különben is ma lepkelelkű vagyok. A vadászt se vertem meg, meg a 60-al döcögő mammert se tótam le az útrúú.
Bazmeg, ilyen eszement hogy lehet valaki? Megakadt a kaja a torkomon, én úgy röhögtem... Szobajárgány, neked sincs ki a kétkereked
A Gixxerre nem akartál Simson S51B matricát rárakni?
Szia Irigy!
Rosszul esik, hogy mi tudunk ilyet, Te meg nem mi? , , , NYeenyenyenyenyeeee........
Szia Dokesz!
Igazán nincs mit, csak nagyon megdolgoztattál , teljesen belerokkantam mire viszzaállítottam az eredeti állapotot! , ,
A tutis sajnos jobb nálam, dehát esélyem sincs egy ilyen kompjútermoly ellen! ,
Szia Doki,
én nem röhögtem rajtad mert nem tartom viccesnek hogy kiszineznek meg összefirkálnak mindefélével. Sz'tem ez nem korrekt, mert ha össze akarnak firkálni tegyék meg igaziból, ne fórumossan.
Na jóóóóó......tiéd Tutis a frankóóó.....
Kicsit már nem vagyok, mert melózni kell és kiderül, hogy rajtam röhög az egész fórum......
Frankók lettek a retusok srácok.....
Kössz Szobabringa és Tutis.....
Teeee nagyon állat......
tezsvírem. rácsuszok arra a bontóra..:D amugy hol van az helyileg?:D
More, mindenkinek van De nem eladó
Kérdezd meg a sugomotor bontót, ott szerintem találsz..
srákok nincs valakinek jobb oldali deklije?
jááájjj a fanatizmus
Ja! amikor közelített nagy sebességgel az arcod felé! , ,

Ez kész! Már ezért megérte beregelni!
Szia!
A kiccsávó speciál mexikói(zorró, fekete lóval ) muájtáj, vagy valami ilyesmi harcművész , aki alkarral is dolgozik , nála már nem divat a parasztlengős!
A védősapka az hajaz egy faszkalapra , , , de mindenkinek a fantáziájára bízom, akár csigajelmeznek is elmegy!
az "ÜSS" tetkót ökölre szokták nem ? Én eddig csak ott láttam :D
Szia szobacica!
Nagyon jó lett a kép! Igazán profi szopófos-mester vagy!

ez kéx... nkm az üss tetkóóó tetszik a legjobban