Szia!
Tutis hazudik, ne higgy neki!
Az nem Tsubaki hanem Csubakka, és nem láncszett, hanem csak jelmez volt átdobva a nyakán, bár nagyon hasonlított egy láncszettre! , ,
Azért próbáld meg, én most rendelek tőlük lánctalpat gsxr -re a téli szezon átvészeléséhez! , , ,
A Tusbaki tudtommal minőségi láncokat gyárt, de nem csak azokat, széles a termék paletta:
o hajtóláncok
o szállítószalag-elemek
o lánctalpak
o minden típusú lánckerék
o fogasszíjak, kerekek
o tengelykapcsolók
o fix áttételű hajtóművek
o változtatható áttételű hajtóművek
o kuplungok
o nyomatékhatárolók
o lineáris hajtások
o hidraulikus csillapítók
o szállító, osztályzó és tároló rendszerek
o fogasszíjak, kerekek
o gépipari forgácskezelő és hűtőfolyadék-feldolgozó rendszerek
Szia Doki,
kemény világban élek, dehát valamit valamiért.
a quad csak kölcsönben van nálam, de ha erre jársz mehetsz vele egy kört ha éppen üzemképes lesz. TEgnap óta van nálam azóta ~ 3 órát szereltem ( lánc elszakadt, tank kirepett, + apróságok... ).
ez meg egy gsxr dréga mulatság.
jajjj...ezt eddig is tudtam de amíg a fotokért cserébe bacardival lát el... nincs okom bántololni a másSágáért... és olyan cíp motorkája van... nm értem... menet közbe színt vált?bepinkűűűlt a tiéden
Tiszta ügy! Amennyiben az apeh -től nem vett át levelet ez ügyben sem Ő, sem azon a lakcímen bejelentett hozzátartozó, ergo nem volt tudomása a kivonatásról, a tiszta forgalmival, valamint a 2 év alatt befizetett biztosítás, és teljesítményadó csekkekel szerintem bármelyik hatóságnál tudja magát tisztázni, hogy jelen helyzet kialakulása nem a tulajdonos hibája !Nem is akkora szopás ez!csak szopika! szopikácska!
Jogosítványon pedig több dátum van asszem a jogosítvány mint dokumentum érvényessége, és a bejegyzett kategória érvényessége, ami orvosi vizsgálattal hosszabbítható! őrület! , , , , Hogy tudnak minket szopatni! , ,
más miatt vonták ki neki a forgalomból/február óta/...az apeh lecsapott...nm szerepel a forgalmijában...ez akkor igazoltatáskor derült ki a helyszínen... bár előtte is ellenőrizték párszor... érdekes...nm tűnt fel...senkinek...
Ő pedig az okmányirodától semmien értesítést nm kapott...h már nm szerepel forgalomban a gépjárműve... biztosítás van rá kötve...
Utánajárás... persze nm mondta senki h a tulaj semmiben sem hibás... azért kíváncsi lexek a továbbiakra... ez ck az okmányiroda és apeh után fog kiderülni...
Helló mindenkinek!
Azért egy ilyen forgalomból kivonva 2 évig dolgot (ez már valszeg végleges kivonás)nem veszek észre (forgalmiba bejegyzik a hivatalos feljegyzések rovatba, vagy hova ) az felettébb furcsa, szerintem ha nem a motortulajdonos hibázott, hanem a hatóság, akkor vissza lehet fejteni a dolgot, csak az a baj hogyha ki van vonva a gépjármű a forgalomból akkor nincs teljesítményadó, és nincs kötelező biztosítás csekk sem! Ha ez nem tűnt fel a tulajnak, és így használta a motorkáját akkor egy igazihülye,és szopni fog, ha fizette akkor csekkekel, és az esetleg tiszta forgalmival (bejegyzés nélkülivel)tisztázhatja magát, és nem kell aggódnia!
Ha a forgalmiban van bejegyzés a kivonásról, akkor be kell nyelni szépen ezt a faszt, ha csak a rendőrségi nyílvántartásban szerepel mint kivont jármű és a forgalmiban nem(okmányiroda mulasztott(mondjuk betellt a forgalmi, és új forgalmi kiállításánál nem vezették át a megjegyzés(eket) , bár ez a ritkább ), akkor lehet küzdeni (+2 évre visszamenőleg befizetett csekkecskék... azok legyenek ám meg! )Szép baleset mindenesetre.....igazi szopás.... !De azért jó, hogy tudjuk mik vannak! ,
Tutis hazudik, ne higgy neki!
Az nem Tsubaki hanem Csubakka, és nem láncszett, hanem csak jelmez volt átdobva a nyakán, bár nagyon hasonlított egy láncszettre!
Azért próbáld meg, én most rendelek tőlük lánctalpat gsxr -re a téli szezon átvészeléséhez!