Üdv Mindenkinek!
Jól sejtem, hogy itthon sufniban nem tudok alapjáratot állítani a gépemen?
Kb. olyan 1300 körüli most az alapjáratom, ami megfelelő szerintem, de amióta rajta van a YOSHI azóta így jár, h trüm...trüm........trüm....trüm...........trüm.....
trüm......
Nem ilyen egybefolyó járásának kellene lenie, hogy trürürürürürürürürürürürürürürür.....teh
M3-on levillogták a yardok... aztan meg föl akarta jelenteni egy autos h megrugdosta a tocsiját persze semmi iet nm csinyált... bunda szaguuu... Kiderült h 5éve lejárta a jogsija...ami valszínűséggel adminisztrációs hiba, mivel miért kapott volna ck 2 évre jogsit... meg döbbenten mondták h ki van vonva a motorja a forgalombol...ami mostanra be is bizonyosodott Kéx káosz...
Szeva Domino!
Remélem nem volt nagyon hideg a kerticsapos zuhany...
Nem semmi az asszonykád.....megszenvedtet téged a nagy motormániád miatt.....kerticsapos fürdés.........ha rosszalkodsz, akkor sörmegvonás......meg ilyenek......
Sajátod a quad, vagy haveré......mert ha sajátod, akkor egyszer leszaladnék kipróbálni......nem soxor volt hozzá szerencsém....
Cserébe elnézem, hogy "Janiztál" a YOSHIMMAL.....
Olyan kicsit Te nem tudsz odarakni, úgyhogy neked nem fog menni, de tetudod, Meg amúgy Én még szűz vagyok , úgyhogy helyzeti és tapasztalati előnyőm van , , ,
Meg különben is nekem még fel kell szopóbékáztatni a tankot a tutissal a fotószopós programmal, őszi háttérszínekkel az élőtérben,(nehogymá itt másnak kígyós gsxr legyen a fonnyadt segge alatt, én meg esek kelek a gyári mintás talicskámmal , ) kiegészítve valami seggtetkóval a tarkómon! , ,
Szia bigoneoszi!
Itt vagyok, csak most magam alatt, mert kiderült, hogy az eddigi barátnőimnek mindnek volt ádámcsutkája, és egy kiscsokisa, ami állítólag nem az aminek eddig hittem! ,
Interneten is utánanéztem, és tényleg nemúgy néznek ki a lányok alul, mint Mi! affrancba.... Engem átvertek! , ,
Á már nem motorozok! , 20 nap alatt 300 km -t mentem, úgyhogy pihizik az aranyerem is, csak magamnak nyálazom egy picit, hogy ki ne száradjon amikor kijön, mint a csigaszeme! , , , ,
Veled mi van?Reszelgeted még az ezres acélsárkányt? vagy csak helybenrecskázol, meg aláfeszítesz a helyi nőstényállomány minőségi darabjainak a peremes muffpajszeroddal? , , , , ,
Nem találtam mostani trombitával, ez a kép meg tetszik valamiért. Nem váltottam 4 kerékre, felváltva mókázok. A motor alszik, a quad meg ébredezik. Ma olyat mentem a négykereküvel a sárban hogy hazaérkezéskor nem engedtek be a házba, csak egy kerticsapos fürdés után.
Node sebaj, kemííny vagyok.
szóval....tehát ilyen egybefolyó járásra gondolok.
Vagy jó ez így, ahogy van és hadjam a picsbe...
Kössz.
Jól sejtem, hogy itthon sufniban nem tudok alapjáratot állítani a gépemen?
Kb. olyan 1300 körüli most az alapjáratom, ami megfelelő szerintem, de amióta rajta van a YOSHI azóta így jár, h trüm...trüm........trüm....trüm...........trüm.....
trüm......
Nem ilyen egybefolyó járásának kellene lenie, hogy trürürürürürürürürürürürürürürür.....teh
Remélem nem volt nagyon hideg a kerticsapos zuhany...
Nem semmi az asszonykád.....megszenvedtet téged a nagy motormániád miatt.....kerticsapos fürdés.........ha rosszalkodsz, akkor sörmegvonás......meg ilyenek......
Sajátod a quad, vagy haveré......mert ha sajátod, akkor egyszer leszaladnék kipróbálni......nem soxor volt hozzá szerencsém....
Cserébe elnézem, hogy "Janiztál" a YOSHIMMAL.....
Meg különben is nekem még fel kell szopóbékáztatni
Itt vagyok, csak most magam alatt, mert kiderült, hogy az eddigi barátnőimnek mindnek volt ádámcsutkája, és egy kiscsokisa, ami állítólag nem az aminek eddig hittem!
Interneten is utánanéztem, és tényleg nemúgy néznek ki a lányok alul, mint Mi!
Á már nem motorozok!
Veled mi van?Reszelgeted még az ezres acélsárkányt?
Ha így folytatom az enyém is ki lesz...
Na ja. Meg kell lesned, h mi a helyzet vele.
Van kaki rendesen.
A motor ki van vonva ezt ma megtudtam...
A jogsim viszont tutira nem járt le 5 éve-ez hülyeség...
Node sebaj, kemííny vagyok.
az nem jó, azt meg meg tudom csinálni én is.