Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha van alapjárat állító csavar akkor lehet ha nincs akkor a sufninak kell jól felszereltnek lenni mert gyári computer kell hozzá.
na....lemaradt az irományom vége...

szóval....tehát ilyen egybefolyó járásra gondolok.
Vagy jó ez így, ahogy van és hadjam a picsbe...
Kössz.
Üdv Mindenkinek!
Jól sejtem, hogy itthon sufniban nem tudok alapjáratot állítani a gépemen?
Kb. olyan 1300 körüli most az alapjáratom, ami megfelelő szerintem, de amióta rajta van a YOSHI azóta így jár, h trüm...trüm........trüm....trüm...........trüm.....
trüm......
Nem ilyen egybefolyó járásának kellene lenie, hogy trürürürürürürürürürürürürürürür.....teh
Na az phaxa. Akkor neki is kijutott a jóból.
M3-on levillogták a yardok... aztan meg föl akarta jelenteni egy autos h megrugdosta a tocsiját persze semmi iet nm csinyált... bunda szaguuu... Kiderült h 5éve lejárta a jogsija...ami valszínűséggel adminisztrációs hiba, mivel miért kapott volna ck 2 évre jogsit... meg döbbenten mondták h ki van vonva a motorja a forgalombol...ami mostanra be is bizonyosodott Kéx káosz...
Szivesen, máskor is
Milyen ügy? Lemaradtam. Amúgy küldhetné már a számlát, mert én meg nem tudom így behajtani a biztosítón a javítási költségeket. Nekem meg kéne a pénz.
ejjha... köszönöm PS Nagymester
Micsináltál ember, publikus?
Szeva Domino!
Remélem nem volt nagyon hideg a kerticsapos zuhany...
Nem semmi az asszonykád.....megszenvedtet téged a nagy motormániád miatt.....kerticsapos fürdés.........ha rosszalkodsz, akkor sörmegvonás......meg ilyenek......

Sajátod a quad, vagy haveré......mert ha sajátod, akkor egyszer leszaladnék kipróbálni......nem soxor volt hozzá szerencsém....
Cserébe elnézem, hogy "Janiztál" a YOSHIMMAL.....
Olyan kicsit Te nem tudsz odarakni, úgyhogy neked nem fog menni, de tetudod, Meg amúgy Én még szűz vagyok , úgyhogy helyzeti és tapasztalati előnyőm van , , ,
Meg különben is nekem még fel kell szopóbékáztatni a tankot a tutissal a fotószopós programmal, őszi háttérszínekkel az élőtérben,(nehogymá itt másnak kígyós gsxr legyen a fonnyadt segge alatt, én meg esek kelek a gyári mintás talicskámmal , ) kiegészítve valami seggtetkóval a tarkómon! , ,
Szia bigoneoszi!
Itt vagyok, csak most magam alatt, mert kiderült, hogy az eddigi barátnőimnek mindnek volt ádámcsutkája, és egy kiscsokisa, ami állítólag nem az aminek eddig hittem! ,
Interneten is utánanéztem, és tényleg nemúgy néznek ki a lányok alul, mint Mi! affrancba.... Engem átvertek! , ,
Á már nem motorozok! , 20 nap alatt 300 km -t mentem, úgyhogy pihizik az aranyerem is, csak magamnak nyálazom egy picit, hogy ki ne száradjon amikor kijön, mint a csigaszeme! , , , ,
Veled mi van?Reszelgeted még az ezres acélsárkányt? vagy csak helybenrecskázol, meg aláfeszítesz a helyi nőstényállomány minőségi darabjainak a peremes muffpajszeroddal? , , , , ,
Sincsmit. Tudom, h te normális vagy.
Ha így folytatom az enyém is ki lesz...
Na ja. Meg kell lesned, h mi a helyzet vele.
Köszönöm.
Van kaki rendesen.
A motor ki van vonva ezt ma megtudtam...
A jogsim viszont tutira nem járt le 5 éve-ez hülyeség...
Szurkolok, h okosba ki tudjál jönni a kakiból...
Nem találtam mostani trombitával, ez a kép meg tetszik valamiért. Nem váltottam 4 kerékre, felváltva mókázok. A motor alszik, a quad meg ébredezik. Ma olyat mentem a négykereküvel a sárban hogy hazaérkezéskor nem engedtek be a házba, csak egy kerticsapos fürdés után.
Node sebaj, kemííny vagyok.
van 1 kérdés a motorfényező topicban. légyszíves próbálj meg valami reális árat adni a munkához.
Deszíp lett. Köszi.
Szia,
az nem jó, azt meg meg tudom csinálni én is.
mindenképp lex ügy...az már biztos h 60 napon belül kiküldik neki a pappert...
Faja! Azért szurkolok neki, h ne legyen ügy...
még nm jutott el az okmányirodában, mert zárva volt... bővebbet utána