Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaja, írta, h utánajár, h a motor tényleg ki van-e vonva meg iylenek...
mire gondolsz? a yardos téma?
Hol vagy Szobabringám?
Megint csak csendben, csak halkan gyűjtöd a km-ket mi?
Vagy élvezed ahogy valaki nyalogatja a feneked a sok tapasztalatot szerzett motoros tudásod elött meghajolva?
Eli! Peppe ügyével mi a helyzet?
Hát erre nem lennék büszke.
1: Ha már levágtam volna, akkor úgy, h a feliratos része megmaradjon.
2: Evvel csak még gyengébb lesz a motorod, bár te erősebbnek fogod érezni a hangja miatt...
srákok.. még mindig nincs senkienk kuplung karja meg fékpedálja? istei segitség lenne
cimmerrájder te egy állat vagy, lehet szülés után még be van varrva az a lik amit keresel.
Na holnap lefotózom, kíváncsi vagyok, milyen lenne a peros kerék.
Aham, csak a "csajaimon" nem találtam másikat! Mindegyiknek csak kiscsokis volt! meg az ádámcsutkájuk ! ,
Szerinted mi lehet a gond? ,
A másik lyukba kell dugni az a titka, legtöbb csajnál az még szűk
Nekem kéne esztergálni ezzel a programmal egy nagyobb kitámasztót, mert a jelenlegi valahogy nem megfelelő (ezt a csajok mondják, csak nemértem hogy miért? )
Hiába mondogatom, hogy azért ilyen kicsi , hogy ne fájjon , de nem akarják elhinni!
Éljünk!
Csákány ThomPika!
Az állat a szopófos!végre egy remek villanás!Komolyan mondom kezdek nemcsalódni Benned! Szinte már látom is gyakorlatban csak nem merem leírni hogy mit,mert kitiltanak a fórumról!ÁÁÁÁÁÁ ez legalább akkora,mint a 65 éves kollégám a csokikarikás csajokkal elmesélt gyomorforgató (számomra örömkönnyeket a szemembe csalogató) története! , , ,
Nade vissza a motorokhoz! Éljenek a GSXR -es díszgyökerek!
Szia Tutis!
Szépek ám a Fosoppolt képek!
Szeva Balázs!

Tutis mesternek igaza van, nagyon jó minőségű kép kell hozzá és jobban látható felni, és akkor mágnesvágással ki lehet jelölni a felnit.
Én már csináltam ilyet, de ez csak ilyen kis vázlatszerű lett, de több idővel jobbra is meg lehet csinálni.
Ha így lefotózod nekem a VAS-at, akkor szabad időmben nekiállok....
Az nem Fosópopp, hanem szopófos! Majd én mondom a tutit szobacica.
Szia Dominő123!
Én ráteszem a kicsi kígyómat amikor csak akarod! A Kitty-t is megcsinálom rajta, azt helló! , , , , , Élőben! Nó Fosópopp vagy mi!
Naná, abban van a vitamin.
Aham, meg jó peres gumma kell rá, mi?
Ráfér az, max nehezen fogsz vele menni.
há nem rakhatok rá 22"-osat, nem fér rá!
áá ez nekem nehéz, tól kicsi a felni és nem kontrasztos..meg pepecs meló kijelölni
Csinálnál nekem piros felnit esetleg ezüst csíkkal?!
Akár