Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az ""E"" betűt ne hagyd majd le róla...
Félted az aranyeredet mi?
Szia,
idén már csak 4 kerék. A kétkerekű téli álomba szenderült, no meg quad nézőbe megyek.
Szevasz tesó! Nincs kedved ma kigurulni Gárdonyba? 17 körül indulok innen a videotontól.
Én most gondolkozom azon, hogy van-e értelme legyártani otthon egy faintos végdobot a Gixxer-emhez. Mert a formája nagyon tetszik, csak kicsit brutálabbra kéne csinálni. Esetleg karbonból kéne legyártatni a burkolatát.
-17 cm a dobból lejött...
Szia Tutis,
ha már ennyire belejöttél a pS-be, raknál erre egy kígyót majd valamikor? No meg egy hellokitty-t is valahova.
Nkm is ienem van...szerinten klassz hangja van...meg a mögöttem lévők is ezt mondják
Jól néz ki. A hangja is brutál lehet.
Tegnap délután a Two-Brothers dobom megkapta a sufnituningot... hát mit mondjak nekem tetszik a hangja .... első kép az eredeti dob a többi kép az új kissé megvágott "dobocska".. mondjuk formára jobban tetszik...
Több variáció is érdeklene.
nem olyan vészes ez, nincs is annyira lezúzva az oldala, a hibákat műanyagos megcsinálja aprópénzért, utána lehet fényezni..
Szia kukis!

Ezt a fotót megbolondíthatnád kicsit.
k&n és nem védőfólia, mivel a fólia nem ereszti át a levegőt, légszűrő olaj kell rá.
Itt egy jó sportlégszűrő...
thx
én is próbáltam ilyen képet csinálni csak sose jött össze
Tessék TUtis bácsi:)
srákok, nem tud valaki vaalmi joféle légszűrő tipust? mondta egy ismerősöm hogy van valami oylan ami sport de van benne valami védőfolia ami védi a cuccoktol de elfelejtettem . tudja valaki mi ez? köszzzii
nem nehéz képet szerkeszteni ha értesz hozzá
jah és nincs vlaakinek k6 ra a légbeömlőhöz rács? az enyémből kivan potyogva
srácok nem tud valaki olyan oldalt ahol futómű beállitásokat irnak le? hogy hány kg re merre kell tekergetni?:D
És egyébként mennyire nehéz egy ilyet elkészíteni? Mennyire időigényes? És mekkora kedved van hozzá, hogyha a kollégák kérik, hogy lészíves Gábor bátyánk, ezt-meg azt legyenszíves megcsinálni, ebből meg egy ezüstös árnyalatút kérnék, tormbitás aláfestéssel...
Pedig nem vagyok gondolatolvasó
akkor inkább nem mondom