Hát eléggé. A régit csavarokra szedtem meg raktam össze. És mentem vele 250-et...
A teló az jó cucc. Semmi extra csak kell hozzá egy célszerszámot csinálni. Most épp kölibe van a barátomnál, mert a Busáján Ő is most cserél szimeringeket, szólok neki, h fényképezze le. Aztán majd mondom a használati utasítását. Simán otthon összehegesztesz egy olyat te is. Na persze, ha te akarod otthon megcsinálni.
Nem t'om pontossan ~ annyi hogy kiállok, beindítom, kicsit előre gurulok, bemegyek a házba, kiviszem a bukót, kesztyűt, kinyitom a kaput, kiállok, felveszem a bukót, kesztyűt aztán már 60-65 fok.
Itt talátam. Ez az?
http://apronet.hu/elado_gipro_...
D.Peti
Mert nekem rendesen fém a tankom.
K4-re akkor lehet nincs ilyen?
létezik bőr ( nézd meg pl. Oszi képeit ), meg műanyag ( pl. tutis képei ). A kettő nem ugyanazt a célt szolgálja.
Olyan kérdésem lenne hogy tankborítás létezik?
Mintha a pályamotoroknál halottam volna róla...
Hát eléggé. A régit csavarokra szedtem meg raktam össze. És mentem vele 250-et...
A teló az jó cucc. Semmi extra csak kell hozzá egy célszerszámot csinálni. Most épp kölibe van a barátomnál, mert a Busáján Ő is most cserél szimeringeket, szólok neki, h fényképezze le. Aztán majd mondom a használati utasítását. Simán otthon összehegesztesz egy olyat te is. Na persze, ha te akarod otthon megcsinálni.
Nyugtass meg, hogy ő nem ezt a módszert alkalmazta, amikor te beteg voltál...
Egyébként meggyógyúltál már barátom?