Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaja, csak itt kicsit drága. A múltkor volt vaterán 10-ért... Itt linkelgettem, senkinek sem kellett...
Gyári idomszett?
Mi lenne? Valaki vett egy K8-at pályamotornak és eladja az idomzatot mivel nem lesz rá szüksége. Sok haverom így indít.
Üdv!
Itt talátam. Ez az?

http://apronet.hu/elado_gipro_...
Őt dícséri mindenki.

D.Peti
Annak fém a tankja vagy műanyag a tankborítása?
Mert nekem rendesen fém a tankom.
Engem a műanyag érdekelne hol lehet ilyet kapni?
K4-re akkor lehet nincs ilyen?
Az enyém a tankot védi, arra lehet a tanktáskát felcsatolni, meg a lábaddal frankón lehet tartani magad, h ne csússzál rá a tankra.
A bőr a karcoktól véd, a másik meg a nagyobb ütésektől is akár. javíts ki ha nem jól tudom.
Melyik mi célt szolgál?Kiváncsi lettem.
Igen létezik az újabb évjáratúaknál...
Szia,
létezik bőr ( nézd meg pl. Oszi képeit ), meg műanyag ( pl. tutis képei ). A kettő nem ugyanazt a célt szolgálja.
elképzelhető...
Hellotok.

Olyan kérdésem lenne hogy tankborítás létezik?
Mintha a pályamotoroknál halottam volna róla...
Okéj! Jobb az a motornak!

Hát eléggé. A régit csavarokra szedtem meg raktam össze. És mentem vele 250-et...
A teló az jó cucc. Semmi extra csak kell hozzá egy célszerszámot csinálni. Most épp kölibe van a barátomnál, mert a Busáján Ő is most cserél szimeringeket, szólok neki, h fényképezze le. Aztán majd mondom a használati utasítását. Simán otthon összehegesztesz egy olyat te is. Na persze, ha te akarod otthon megcsinálni.
Nekem nem lehet olyat. egyből lebuknék hogy nem is a kocsmába megyek.
Szerencsés.
Van két nagy fekete kutyulim, indulás előtt a motor mellett fexenek. Nomeg mifelénk ritka a forgalom.
Ja akkor én csinálom rosszul...én már felöltözve megyek le...
Jó eséllyel mire kimész már nem kell a motoros cucc motor hiányában.
Na vazzzeee....megfertőzted szegényt...
Nyugtass meg, hogy ő nem ezt a módszert alkalmazta, amikor te beteg voltál...
Nem t'om pontossan ~ annyi hogy kiállok, beindítom, kicsit előre gurulok, bemegyek a házba, kiviszem a bukót, kesztyűt, kinyitom a kaput, kiállok, felveszem a bukót, kesztyűt aztán már 60-65 fok.
Meg, de most az asszonynak fáj a torka..De majd nyeles kalmopirinnel gyógyítjuk
Tutis, pont most néztem én is a reklámot...nagyon nagy....csak megelőztéla belinkeléssel....

Egyébként meggyógyúltál már barátom?