Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az a Km-ter benne gyanús nagyon, sztem van abba 50 is
És mennyi volt a bubis plekó?
Ja kéne valami fincsi téli gumma.
Elmentem most kajaidőbe moccal haza, naon fasza ez a bubis plekó, még két kilónál se rázta a szél a buksisakom. Meg vagyok elégedve.
hú az nekem majdnem korán van,mert éjjel érkezem haza munkából olyan hajnali 1-2 körül,na de nem baj,megoldható!
Odamegyek!
Reggel 8-ra oda akarok érni Reálba. Ott találkozhatnánk reggel 8-kor.
hm,hát mikorra mész a Realba? Oda is mehetek.. Amúgy Ásvány nincs messze tőlünk,mert én meg Kimlei vagyok! Szóval olyan 15km-tőlünk Ásvány! Győr meg 25..
Ha írsz egy időpontot begurulok a Realba,mért ne?
Szuper. Mivel még a battlax van felrakva, így csak lassú tempóban megyek. (80 - 100) És hol találkozunk? Mert én a Reál után elugrom Ásványra (cca 20km), majd onnan vissza és Székesfehérvár. Mivel nem akarom az egész napot kivenni szabinak.
Én holnap pont szabadnapos leszek! Ha jössz Realba,tőlem gurulhatunk majd egyet! Már motorozhatnékom van!
Persze csak jó idő esetén!
Ismerem, nem ér semmit. Angoloknál 1 fontért dobálták ez ebay-en, de senki nem vette...
Tudom én, hogy napról-napra változik az út minősége! Azért köszi, hogy figyelmeztettek és aggódtok....
Nem szoktam ám száguldozni rajta , csak ha qrvára késésben vagyok, mint a multkor...

ILYEN IDŐBEN ELRAKNI A VAS-at? AZÉRT ANNYIRA MÉG NINCS HIDEG!
Bár a multkor haverommal jöttünk haza kb. hajnali fél5-kor és szarrá fagytunk a gépen.....remegtünk mint a kocsonya.....TISZTA DUMB & DUMBER Feeling volt.....
De azért most, hogy kinézek kitépném a hajam, ha a VAS-am le lenne rakva télire....
Helyes TomAceeeee......fel kell öltözni, de vigyázni kell mert a gumma nem melegszik fel kellően....jól beszél a Domina Barát....
Eddig én is reggelente, amikor indultam dolgozni szépen megvártam még felmelegszik a gép és, ahogy kiérek a Hungáriára ott már üzemi hőfok.....na ott eddig az első lámpánál, mindig egy kerekezéssel kezdtem a napot, mivel alig van forgalom.......na a minap meglepett a hűvösebb idő, mert kuplungra nem állt kerékre, hanem elkapart......és meg csak lestem, hogy mi a fene van....
Úgyhogy mindenkI LEGYEN ÓVATOS A HIDEGEBB IDŐKBEN, de azért jó motorozást és vigyázzon mindenki magára!
köszi

egyébként ezt valaki ismeri ? neten találtam véletlenül
link
http://www.vatera.hu/sebessegf...
Ez már lejárt, de mint nézem nem vették meg. Írj az eladónak...
Sziasztok!

Valakinek nincs elfekvőben vagy eladó fok. kijelző ?
De, találtam! Igaz pont most eladó... De majd az új gazdáját is megkeresem.
Nézegettem a motorhirdetéseket, és ezt találtam...
Bocsi Srácok hogy ezzel zavartam a topicot.
Szia Ricco ! A boncteremben olvastam a Spidiről alkotott véleményed és a segítséged kérném, mert ruha vásárlás elött állok ha adnál egy mail-címet ahol elmondhatnám bővebben azt megköszönném

Üdv.
Spider007
Csináltam kipufogóvédőt, érdekel? 2mm-es rozsdamentes acélból van, és a kipucsavarokkal tudod felfogatni. Hasonló ehhez...
Autó csak A---B-be. Az nem szórakoztat, ill. nem tudok megvenni olyat ami már szórakoztatna.
Te tudod nekem van meleg kocsim ráérek én Tavaszig...
Na pont erre való a quad. motor letesz quad beszerez.
Én berakom a termobélést, nagypapatempóra kapcsolok, és gurulgatok. Amíg nincs lefagyva az út, nincs hó, addig motorkázás. Csibe ma mondta, hogy van occsóér használt gumája!
Használd a válasz errét bittedanke.
Na ezért, ugyhogy csucsu Március végéig!
Akkor Neked a Jeti race bejönne.
Csak akkor megyek motorolni ha nem megy ~ 15 fok alá a higanyszál. Ha elindulok valamerre este 8 előtt nem szoktam hazaérni, akkó meg má hüvnye van a gumi se tapad ahogy kéne.