Ja kéne valami fincsi téli gumma.
Elmentem most kajaidőbe moccal haza, naon fasza ez a bubis plekó, még két kilónál se rázta a szél a buksisakom. Meg vagyok elégedve.
hm,hát mikorra mész a Realba? Oda is mehetek.. Amúgy Ásvány nincs messze tőlünk,mert én meg Kimlei vagyok! Szóval olyan 15km-tőlünk Ásvány! Győr meg 25..
Ha írsz egy időpontot begurulok a Realba,mért ne?
Szuper. Mivel még a battlax van felrakva, így csak lassú tempóban megyek. (80 - 100) És hol találkozunk? Mert én a Reál után elugrom Ásványra (cca 20km), majd onnan vissza és Székesfehérvár. Mivel nem akarom az egész napot kivenni szabinak.
Tudom én, hogy napról-napra változik az út minősége! Azért köszi, hogy figyelmeztettek és aggódtok....
Nem szoktam ám száguldozni rajta , csak ha qrvára késésben vagyok, mint a multkor...
ILYEN IDŐBEN ELRAKNI A VAS-at? AZÉRT ANNYIRA MÉG NINCS HIDEG!
Bár a multkor haverommal jöttünk haza kb. hajnali fél5-kor és szarrá fagytunk a gépen.....remegtünk mint a kocsonya.....TISZTA DUMB & DUMBER Feeling volt.....
De azért most, hogy kinézek kitépném a hajam, ha a VAS-am le lenne rakva télire....
Helyes TomAceeeee......fel kell öltözni, de vigyázni kell mert a gumma nem melegszik fel kellően....jól beszél a Domina Barát....
Eddig én is reggelente, amikor indultam dolgozni szépen megvártam még felmelegszik a gép és, ahogy kiérek a Hungáriára ott már üzemi hőfok.....na ott eddig az első lámpánál, mindig egy kerekezéssel kezdtem a napot, mivel alig van forgalom.......na a minap meglepett a hűvösebb idő, mert kuplungra nem állt kerékre, hanem elkapart......és meg csak lestem, hogy mi a fene van....
Úgyhogy mindenkI LEGYEN ÓVATOS A HIDEGEBB IDŐKBEN, de azért jó motorozást és vigyázzon mindenki magára!
Szia Ricco ! A boncteremben olvastam a Spidiről alkotott véleményed és a segítséged kérném, mert ruha vásárlás elött állok ha adnál egy mail-címet ahol elmondhatnám bővebben azt megköszönném
Én berakom a termobélést, nagypapatempóra kapcsolok, és gurulgatok. Amíg nincs lefagyva az út, nincs hó, addig motorkázás. Csibe ma mondta, hogy van occsóér használt gumája!
Csak akkor megyek motorolni ha nem megy ~ 15 fok alá a higanyszál. Ha elindulok valamerre este 8 előtt nem szoktam hazaérni, akkó meg má hüvnye van a gumi se tapad ahogy kéne.
Elmentem most kajaidőbe moccal haza, naon fasza ez a bubis plekó, még két kilónál se rázta a szél a buksisakom. Meg vagyok elégedve.
Odamegyek!
Ha írsz egy időpontot begurulok a Realba,mért ne?
Persze csak jó idő esetén!
Nem szoktam ám száguldozni rajta
ILYEN IDŐBEN ELRAKNI A VAS-at?
Bár a multkor haverommal jöttünk haza kb. hajnali fél5-kor és szarrá fagytunk a gépen.....remegtünk mint a kocsonya.....TISZTA DUMB & DUMBER Feeling volt.....
De azért most, hogy kinézek kitépném a hajam, ha a VAS-am le lenne rakva télire....
Helyes TomAceeeee......fel kell öltözni, de vigyázni kell mert a gumma nem melegszik fel kellően....jól beszél a Domina Barát....
Eddig én is reggelente, amikor indultam dolgozni szépen megvártam még felmelegszik a gép és, ahogy kiérek a Hungáriára ott már üzemi hőfok.....na ott eddig az első lámpánál, mindig egy kerekezéssel kezdtem a napot, mivel alig van forgalom.......na a minap meglepett a hűvösebb idő, mert kuplungra nem állt kerékre, hanem elkapart......és meg csak lestem, hogy mi a fene van....
Úgyhogy mindenkI LEGYEN ÓVATOS A HIDEGEBB IDŐKBEN, de azért jó motorozást és vigyázzon mindenki magára!
egyébként ezt valaki ismeri ? neten találtam véletlenül
link
Ez már lejárt, de mint nézem nem vették meg. Írj az eladónak...
Valakinek nincs elfekvőben vagy eladó fok. kijelző ?
Nézegettem a motorhirdetéseket, és ezt találtam...
Üdv.
Spider007