csá!
asszem írtam, hogy (8) gyertyapipák ki, gyertyakulcs be (ekkor ugye még bennt vannak a gyertyácskák) majd bla bla bla....figyelmesen olvass kicsicsillagom!
Köszi, de most messze vagy. 6000-es szervizig várok vele a mászkálással, mert fizukor lesz csak annyim, hogy a szervizt kipengessem. Hó vége van. Vagy mi a szössz.
Dolgozom !
Amúgy meg megyek, csak már egy kicsit unom, de még jó! ,
Rajtad biztos van elég bálnazsír, Én elég sovány vagyok lassan már csak szemből látszódom, oldalról meg az irgalmatlanul nagy óórom!
Amúgy télleg itt baszom az időt! Ez is miattatok van!
Csá!
1 : ülés le (vezető ülés) 2 csavar oldalt
2 : tank (kormánynál) lévő csavar ki, közben utasülés alól a másik
kézzel kitámasztó baszkura ki!
3: tank felemel, kitámaszt
4 : Váz oldalt 2 db műanyag patent kiszed (óvatosan, mert a patent
belseje beeshet a vázba, azt szopi lesz!)
5 : légbeőmlők bilincseit lelazítani a vázon lévő lyukakon keresztül
mindkét oldalt
6: Légszűrőházra felaggatott dolgokat letépni szenzorok, relék meg
minden (kartergázcső, meg faszombaszomcső bal oldalt alulról
csatlakozik a házhoz a nevét nem tudom!)
7 : ekkor a kégszűrőház kiemelhető, ha nem akkor pajszer!
8 : gyertyapipák ki, gyertyakulcs be, lazít, kiszed, takarít, vagy
cserél (szerintem cserél )
9 : visszaszerel hasonlóképpen, mindent 3x ellenőrizve az elbaszás
elkerülése végett!
10 : motorkára visszaül, beindít, örül, hogy megy, és élvezked! ,
Valamit kihagytam?
Szia Szobacica!
Én már évek óta télen is motorral mászkálok. :D Jégergatya, termogatya, 2 zokni, póló, garbó, termo mellény, bőrkabát, síkesztyű, termosál. Zéró fagyoskodás a motoron. A térdemre meg muszáj vigyáznom (párszor műtötték a bal térdem), ezért vettem most új termobéléses gatyát. Spidi Granturismo Pro nadrágot. Jóárasították a MotorLine-ba. Ilyenkor érdemes télire cuccost venni.
Halihó szobacic.Hogyhogy nem a motoron üllsz hanem itt baszod az idődet a net előtt?
Még jó az idő nem kell a réteges öltözködés.Még jó hogy túrapondró vagyok így nekem elég a Termo kabát+farmer és térdvédő.
Jaja.. ha kifogsz egy jó szerelőt megéri ragaszkodni hozzá, és a garancia után is érdemes a nagyobb dolgokat vele csináltatni (a jobbak otthon is praktizálnak! ) A kisebb dolgokkal meg lehet spórolni 1-2 (5) tank benzint!
Szia TomciÁsz!
Én is így csináltam tavaly, azt éreztem a térdeim hetekig! Vigyázz a hidegben, mert ha kifagynak a lábaid a kis 57 kg -os habtested alól, akkor lesz szipiszopi ezerrel!
Az Én téli rétegrendem : jégeralsó(ehehh ) térdmelegítő, bőroveráll, sígatya! Olyan volt a járásom, mint egy droidnak, de miután felültem a gépre már csak úgy néztem ki mint aki beszart!
Mindezek ellenére minden alkalommal átfagytam, úgyhogy vigyázz! (de amúgy meg állat volt nagyon!) Na szia (kurva!)!
én inkább várnák a helyedben lassan vége a szezonnak és lesznek még hasonló áron k6 os vagy még fiatalabb motorok! jobb állípotú k4 se olcsobb mint amennyiért volt az a k6-os sztem várjál vele lesz motor olcson!
Amúgy nincs is fent az utasülés.