Nem biztos hogy a tiedből folyt, esetleg a túlfolyón kinyomott egy kis fagyállót( meg kell szagolni, ha édeskés illata van akkor fagyálló)
Én a helyedben mennék vele és figyelném, hátha csinálja megint.
Szép jó reggelt Mindenkinek!
Bár egy kicsit hűvös és eső szemerkélős.....
Egy kis gond támadt és kis segítség kellenne, vagy ötlet:
Tegnap este hazafelé mentünk, amikor bementünk egy kútra tankolni és tankolás után kis olajfolt a motor alatt.....
Ha valaki ismeri a motorját, akkor tudja, hogy mi folyhat, ill. mi nem folyhat belőle....tehát határozottan rávágtam, hogy ez nem az enyémből folyt....elég sok volt ahhoz, hogy ennyi idő alatt az enyémből folyt volna, de tény, hogy friss volt.....
Szóval félretoltam a VAS-at és egyből alálestem idegességemben.....
Tényleg csöpögött valami, de csak csöpögés és az sem folyamatos, hanem mintha összegyült volna valami és az szépen kicsöpög.......1pötty/perc sem.....
Olajos, de mégse sűrű szinte áttetsző anyag, olyan mintha fékfolyadék lenne..... de az sem lehet, mert a fék műkszik rendesen....
Az idomok találkozásánál csöpögött ez a valami a hasán...kicsit felnéztem a hűtőre és a jobb alsó sarkán szintén láttam valami nedves cuccot....ez volt.....azt gondoltam....na fasza....kilukadt a hűtő....kurva jó.....
De hazaérvén már a hűtőn nem volt cucc és most reggel amikor indultam, akkor sem....
Este az oldalidomot belülről nézvén, úgy látszott, mintha annak az oldalán folyna le valami a kiegyenlítő tartály felőli oldalidom....
Szerintetek mi a fene folyhat itt és honnan folyhat, vagy csúroghat erre a helyre? Előre is köszi mindenkinek a HELP-et...
hát... az bittos h nagy figyelmet fordítok a tisztogatásra...de azért nm esem túlzásokba...nyugi az enyém is szokott titta bogár plecsni lenni....meg esőben motorozva... nm azért vettem h a garázsban díszelegjen... amerre járok mindig megörökítem...
a Szépséget
Majd' 7000 km... amióta nálam van
Bakker te vagy itt a fórumon az aki a legtöbb képet osztja meg velünk a VAS-áról, de én még egyszer sem láttam koszosnak ezt a bringát..... GRATULA!
Egész nap POLÍROZOD? Vagy mi? Az enyém mindig tiszta gedva....bár itt pesten nem az a feeling motort mosni, mint otthon vidéken a saját üdvarban a pázsiton, ráérősen 2-3 órás cicomázás, tisztogatás....
RAKJ FEL MAJD EGY FULL KOSZOS KÉPET IS RÓLA A KEDVEMÉRT!
Ha a Peppével is ennyit törődsz és foglalkozol, mint a mociddal, akkor nagyon kifogta a srác veled....
Elissa, csináltam neked pár képet a VAS-ról....a multkor hiányoltad a matricákat, hogy nem látszanak.....
A képek minősége nem olyanok, mint a tieid, hisz az új mobilommal lőttem, de ahoz képest egész jók lettek.... (NOKIA 6500 Classic 2mp kamera)....
Én a helyedben mennék vele és figyelném, hátha csinálja megint.