Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én a mai naptol eltettem tavaszig a mocit!
Tavaly se tudtam megállni, hogy ne vegyem elő egy karcsira hetente legalább egyszer.
Fel kell öltözni tesó!
Ebben a korban már árt a hideg hab testemnek. Nomeg párszáz km-ért nem áldozom be a jövő évi szezont.
Én már nem teszem el, hisz mindjárt itt a tavasz!
divatkurva.
A sínek világa...
Csak finoman nőiessen. Meglepetés érhet a házad előtt is.
Azért vigyázz mert lehet az éjszaka az úton járt a kombájn és tett még 1-2 kátyút az útra
Hi,
nein. Szépen lassan divatmotoros mivoltomhoz méltan elrakom a vasat télire.
Valószínű K&N szűrő is ebay-ról lesz, tenap láttam 9000 Ft körül zsír újat.
Jahhh...ck azt nm veszed számításba...h 1 hét alatt újabb kátyúk keletkeznek...mindig frissül a kerülgetős útvonal...nehogy pórul járj...pláne most jön a rossz idő...nm kell ck egy fagy...
6250 pénz volt!
Gratula a 7végén én is láttam egy nagyon übert...amit elviselnék a Firebirden
Gratula balázs!
Vagányul néz ki vele a VAS!
Mennyibe is fájt?
Ha még nem láttál szar utat, akkor elkísérsz egyszer haza vidékre, pesttől kb. 200km....jó kis túra. Na szóval a hozzánk vezető utsó 15km-en olyan részek vannak, hogy végig 40-es tábla van kiba..va.....hát miért is csinálnák meg....a tábla olcsóbb nem....
Az elmúlt 5 évben, 8-an haltak meg azon az úton.....a multkor megáltam egy úthiba mellett és bokáig merült el a cipőm benne.....
Én már ismerem az utat a legapróbb részletéig és tudom, hogy hol lehet menni, hol van lyuk és bukkanó és hol nincs még aszfalt sem... ....tényleg egy túlélő szakasz.
Szóval én végig megyek rajta akár 140-el is, mert tudom hol lehet...a multkori hazautamkor jött mögöttem egy kawa 636.....ő dévaványára ment ezen az úton és jött mögöttem kb.140-el ő is....beértünk a faluba, leintett és azt mondta, TE NEM VAGY 100%-as és izzadt, mint a ló......Erre mondtam, hogy nem vagyok hülye, csak idevalósi és 100%-ban ismerem az utat.....egyébként 60-al lehet menni rajta, ha valaki nem ismeri, ha többel mész 100%, hogy perec lesz....Szóval akinek van kedve és kb. 3 nap szabija ebben a hónapban, tehát október. 17,18,19-én azt szívesen látom nálunk vidéken egy 2napos pihenőre és gurulásra!
Szép időt mindenkinek!
Na holnap megyek Reálmotorhoz. Jössz Domina pajti?
Hali!

Megérkezett a plekóm!
Nekem teccik Dawe!
Holnap leszek MSN-en egész nap szinte.....átdobod majd a vidit? YOSHIRÓL....
Jólvan cimborám! Aztán csak ésszel.

bigoneoszi: Csak nem találtál a motorodnak egy tesót?
szia fefe!Egyben szeretném 5000 ft a fehér az sima fehér.A két suzuki felirat az 2000ft 3 rétegű lakozható.
Külön is eladó vagy csak egyben? Ára? A felirat "csillámporos" fehér vagy sima fehér? Köszi
Itt vagyok édes komám!
(nagyon kiült a kozmikus elvágyódás az arcomra? ).
Vaze, októberben pólóban tolom, és még nincs vége a jő időnek.
Nekem is lesz valameyik hétvégén ilyen képem ám...
Lehet a mostanin...
. .