Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

3 rétegű lakkozható!
Eladó!
Ilyen is kell pedig

Tomi! Hol vagy elveszve?
ez nkm most nm gyere be...olyan túl megcsinált
Köszi. Igyekszem
Patent lett Cimbi!
Hehe!
Nekem ha lazán megyek 5,5 körül eszik, ha húzom neki akkor meg nem számolom, nem az a lényeg!
81-es nekem szar ( két hónappal ezelőtt az volt legalábbis. ), lövésem sincs mennyit eszik egy gixer, de biztos sokat mer' állandóan világít valami sárga fény a m.falon.
Nem is haladsz vele... 1szer eljönnél velünk motorozni, aztán lesnéd, h 8at eszik...
Akkor úgy ahogy én is...
nm szoktam a fogyasztással foglalkozni... ha van pénzem tankolok, ha nincs itthon maradok a seggemen...
Mákod van.Nekem 5,5 alatt csak ritkán csipeget de már 6,4 is volt. És nem 100 feletti a teljesítmény.
Nekem akkor sem eszik többet, mint 5.5 liter.
de a gixxer 140 után kezdi magát jól érezni
180km- nekem 1 tank benya...
Mondtam jópárszor a benzin a legkevesebb tétel egy motorkerékpár költségei közt.Ha gondot okoz........
pályán 10 liter minimum
Kösz a segítséget. Csak kíváncsi voltam lehet-e egy GSX R-rel pénztárcabarát módon menni.
Melyik évjáratnak? A régebbiekkel meg lehetett etetni kúvasokat. Az újabb évjáratú, normálisan bejáratott, normálisan használt, karbantartott motorokkal szépen, 4.5 - 5 liter között. Lazulós 90 - 100-as mókázás mellett értendő ez a fogyasztás. Nekem sikerült 100Km-re levetített fogyasztásomat 4.2 Literre szorítanom pár alkalommal. De ehhez az is kell, hogy nyugodtan tudjon haladni az ember, ne kelljen folyton megállni, kigyorsítani, hanem lehessen tartani a 90 - 100-as tempózást.
Amúgy meg lehet vele etetni akár 7 litert is simán. Van aki ennél többet is meg tud vele etetni. (Nekem még nem sikerült)
Hello

Egy 600-as GSX R-nek mekkora a minimális fogyasztása?
( 90-100-nál 6.-ban lazulósan gurulva)

Illetve hajtva 12 ezer felett, 200+ ?
Pedig tök faszán megcsinálták. Pár helyen szar csak. Jobb lett mint a 82-es! Győrhöz közeli szakaszt lecserélték. Nagyon gyorsan megfordultam múltkor Fehérvárról a 81-esen.
Én meg nemtom... Valamerre gurulni....
Annyira nem is szar, bár van jobb is...
Még nemtom, talán p.ring de csak nézőnek.
szar útminőség, tele örültekkel ( UFO-kkal... ).