81-es nekem szar ( két hónappal ezelőtt az volt legalábbis. ), lövésem sincs mennyit eszik egy gixer, de biztos sokat mer' állandóan világít valami sárga fény a m.falon.
Melyik évjáratnak? A régebbiekkel meg lehetett etetni kúvasokat. Az újabb évjáratú, normálisan bejáratott, normálisan használt, karbantartott motorokkal szépen, 4.5 - 5 liter között. Lazulós 90 - 100-as mókázás mellett értendő ez a fogyasztás. Nekem sikerült 100Km-re levetített fogyasztásomat 4.2 Literre szorítanom pár alkalommal. De ehhez az is kell, hogy nyugodtan tudjon haladni az ember, ne kelljen folyton megállni, kigyorsítani, hanem lehessen tartani a 90 - 100-as tempózást.
Amúgy meg lehet vele etetni akár 7 litert is simán. Van aki ennél többet is meg tud vele etetni. (Nekem még nem sikerült)
Pedig tök faszán megcsinálták. Pár helyen szar csak. Jobb lett mint a 82-es! Győrhöz közeli szakaszt lecserélték. Nagyon gyorsan megfordultam múltkor Fehérvárról a 81-esen.
Tomi! Hol vagy elveszve?
180km- nekem 1 tank benya...
Amúgy meg lehet vele etetni akár 7 litert is simán. Van aki ennél többet is meg tud vele etetni. (Nekem még nem sikerült)
Egy 600-as GSX R-nek mekkora a minimális fogyasztása?
( 90-100-nál 6.-ban lazulósan gurulva)
Illetve hajtva 12 ezer felett, 200+ ?