Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

forma világra nem tetszik nem a teljesítménynővelő hatását firtattam
ok GSX-R 600, leborulok a tudásod előtt, szóval akkor melyik a legjobb kipufogó a GSX-R 600-as K6/K7-es szériához, mert ezzel a rendszerrel én 8 bhp-t nyertem (vagy 11 bhp-val PC5 )
Tutis-bocs
Szep motor Titus-
te leszel az új ben spies ezzel a félelmetes kipufogóval
Neki nagyon is zsír dobja van. Nem kell másik a kicsikére.
Majd jó lesz a pályagépemre...
főnők vedd fel a szemüveged én 4 ezerért nem csak feketére hanem színesre is lefújom a bukodat meg bárki másét is jó minőségben
ne félj csak vicceltem nem akarom rontani az üzletedet nekem amúgy se kell az a kipuff nem erre a szériára való nem mutat jól rajtuk a régebbi stílusához jobban megy jó lesz a kis barátnőd
mocijához
uhh a mestert most megsértettem érezd most magad megsértve te kis hirtelen haragú
Tévedsz bogaram.
Ez nem natur fekete festés ám...
te tudod de egy sisak festés nem ér meg annyit
OK Amint kész a sisak tiéd a Giannelli(komplett-ahogy a képen láttad- sőt még eredeti csomagolásban is fogod megkapni! )
pont nem az h annyira szeretném nem is tetszik! ezért venném meg olcsón! ha a hangja se lenne szép akkor meg eladnám másnak de mindegy
Tudom hogy nagyon szeretnéd
(én tudok várni amíg vkinek baleset miatt szüksége lesz rá)
Én ráérek
Dob cserébe a sisak festésért? Meg tudunk egyezni...
rakd fel az apróba, tuti elviszik
figy nem érdekel h mennyi a finster meg stb dob... te is tudod használt arút nehéz eladni! gondold meg!
segits mar a sracnak motort venne az ebayon a kulfoldrol ,,,,,,,,,topikban

Nem ajandea
(Finster dob-35000!)
40,000!
40,000?
50,000 és a tiéd akár holnap is jöhetsz érte-
hírdetheti többért 60ért nem kelt el
60 alatt vétek eladni, de én többért hírdetném
60ért hírdetted pár hete annyiért nem kelt el akkor én adok érte negyvenet és megyek érte siófokra mert ott laksz ha jól tudom