Helló érdeklödni szeretnék hogy suzuki gsxr1000 k7 hez vagy lehet 600-as is az most mindegy hogy lehet e kapni új utángyártot alkatrészeket ami olcsob a gyárinál pl : elsö lámpa, km óra , felni stb? és ha igen akor ezeket hol kelll intéznem?
Az enyém k4-es és 25 környékén volt ellenőrizve a szelephézag de minden gyári értéken volt szóval nem kellett állítani. Tudtommal a másodlagos pillangószelep szervómotorja szokott beszarni de az meg javítható, nagyjából ennyi ami típushibaként említhető, a többi meg a szokásos cserés dolog (lánc, olaj, gyertyák stb.)...
ez az egyetlen hibája, a kis 600as meg a régi 1000es kapott a patronos megoldásból, más mocikon valszeg jobban műszik :-)
mikor az 1000es gixxerre fájt a fogam én is végigkérdeztem mindenkit, a legnagyobb hibája az volt a mocinak, hogy 5osben már vitte a 299-et :-)
cbr-nel a láncfeszítő már 17ezernél megadja magát, és igen, ez a tipikus típushiba .... csere, 25rongy. de ez honda. gondolom ilyen jellegu tipushibakra vagy kivancsi gixxernel is ....
ááá minden féle baja lehet ennek a motornak ....
ezért szerintem gyorsan adj tul rajta mert megjárod .....
és inkább cseréld el gyorsan velem hamar hamar hamar .
Csá Szabi46!
A legáltalánosabban előforduló hiba, ha valaki olyan ül ilyen motorra, aki nem ért hozzá! Ezt nevezhetjük akár típushibának is! Mindíg az adott típusra vonatkozóan!
elöre is köszönöm
Vagy az extrák külön (karbon vázvédő és Yoshi TRC rendszer...)
Ezeket nem raktam még fel a mocira...
Az enyém k4-es és 25 környékén volt ellenőrizve a szelephézag de minden gyári értéken volt szóval nem kellett állítani. Tudtommal a másodlagos pillangószelep szervómotorja szokott beszarni de az meg javítható, nagyjából ennyi ami típushibaként említhető, a többi meg a szokásos cserés dolog (lánc, olaj, gyertyák stb.)...
mikor az 1000es gixxerre fájt a fogam én is végigkérdeztem mindenkit, a legnagyobb hibája az volt a mocinak, hogy 5osben már vitte a 299-et :-)
Végre valaki aki megértett
Ilyenekre gondoltam igen.... Na de pont a nagy "H" ami kicsit ronda, de soha nincsen vele gondja ?
"H"-téma lezárva, nem offolok jobban
Vasárnap megnézem akkor ezt a Citromot
a rugos jobb volt ...
ezért szerintem gyorsan adj tul rajta mert megjárod .....
és inkább cseréld el gyorsan velem hamar hamar hamar
Olyanra gondoltam mint pl: CBR600F láncfeszítő megadja magát(ezt olvastam sok hozzászólásban).
Bocsi ha hülyeséget kérdeztem.
eztet részletezhetnéd.
A legáltalánosabban előforduló hiba, ha valaki olyan ül ilyen motorra, aki nem ért hozzá!