mivel az enyém itthon pihent, így az Ezredessel voltunk...
egyáltalán nm útálok hátul ülni...gyerekkorom óta hozzá vagyok edződve- motoron nőttem fel ... sokat lehet ám tanulni belőle...mindig figyelek...olyan jókat szoktunk dönteni perxe... jobb ha a sajátommal vagyok
nm a kényelemről szól amugy hosszú távon is betextelt... tudni kell rajta helyezkedni...ennyi a titka... de az enyém hátsójához képest "kényelmesebb"...
egy motorral mentetek? ilyet
ezt is szoktatok hogy bírtad azt a fajta filinget hátul...?
az is jo gondolom de nem az igazi...
én pl utálok hátul ülni egyszer ültem .. soha többet ..
Hát nemtom. Mindenesetre 5k mindenféle tisztítás, meg kenés nélkül nem semmi. Azt hogy érezhetően jobban megy kétlem, esetleg halkabb me' nem csörög zörög a láncod.
Hát nézd... A láncom tök szárazon futott már. Már kezdett bemerevedni. Gondolj csak bele, hogy milyen amikor a biciklin retkes a lánc, és milyen miután megtisztítod és megolajozod. Kb. ugyanezt lehetett észrevenni. Jobban húzott a gép. 6000Km-t elmenni lánctiszítás nélkül tényleg agyabeteg dolog.
ja hát igen mikor nekem pl. 2hétig áll garázsban és mai napon kihoztam kicsit, leülepszik az olaj benne....,indításnál zenélnek igen de nem soká utánna csendben fut a gép 40C ig mire elindulok
egyáltalán nm útálok hátul ülni...gyerekkorom óta hozzá vagyok edződve- motoron nőttem fel
Az egyiken nekem is van horzsolás, de a többi 3 db teljesen jó.
7000 Ft-ra gondoltam, szerintem gyári cuccra ez korrekt ár.
ezt is szoktatok hogy bírtad azt a fajta filinget hátul...?
az is jo gondolom de nem az igazi...
én pl utálok hátul ülni egyszer ültem .. soha többet ..
de sajna nem jöhet minden össze..
ma du-áni fehérvári "körtúra"
Engem esetleg érdekelne, mert a bal elsőm karcos.
Mennyiért válnál meg tőlük?
Üdv.
Eladó lett ha valakit érdekel:
http://www.kepesmotor.hu/idomo...