Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

segits mar a sracnak motort venne az ebayon a kolfoldrol motorbehozatal topikban
Rendben van. Minden gond nélkül megoldható.
Maradjunk a matt sisaknál, ha lehet!
Saját arc karikatúrám (mint a Rossié volt)(1 vagy 2)

Plusz Angol es Magyar zászló az államon
a többi részre meg a Rizla színek ( kék és sárga) a te elképzelésedre alapozva.
Itt-AGV Stealth

Igazából majdnem mindegy, de talán a matt sisakra könnyebb. De csak akkor, ha nem ilyen gumis bevonata van a sisaknak...
Milyen sisakról lenne szó egyébként?

Nem csatolt vidit?

semmi vidi nincs csatolva jahhh amugy meg
Szerettem volna tudni, hogy mivel jobb dolgoznod matt vagy fényes bevonatú sisakkal? A sisak amit szeretnék megvenni létezik mindkét változatban is ezért részben tőled függ a választásom.
Semmi gond. Ez sajna nekem negativum, az én tudatlanságom, hogy nem tudok angolul rendesen.
Mehet magyarul akkor a válasz?
Bocs Peppe
Johnny:
Megkaptam az e-mailedet. A jövőben némileg egyszerűbb lenne nekem, ha ott is magyarul irnál, és nem angolul.
Köszönöm.
Adj egy jó árajánlatot-120.000FT volt 2006-ban,(az ára eredetileg 160.000 lett volna) és alig 6000km-t használtam, valamint kítűnő állapotban van.
vmi injektor hibájuk szokott lenni de könnyen orvosolják. Brian keni vágja a témát!
ár?
mennyit kostál? és durrog e visszaváltásnál?
Öööhhhhh.....akarom mondani november elején lepem meg magam....most megígértem az asszonynak, hogy befizetem a számlákat és az összes maradék pénzemet odaadom neki, hogy vegyen ezt-azt magának is és a sörözőbe is kell ez-az.
Úgyhogy e-hónapban nemtudok semmit venni a GYÖNYÖRŰSÉGRE..
Kis komprumisszum....muszáj.... ....ha majd megtudja a STUNT átalakítás teljes költségét.....
Eladó! Giannelli Titánium (MotoGp) kipufogó rendszer. GSX-R 600/750, K6/K7 motorokhoz használható.

Remélem nincs valami típushiba a k4-eseknél ami olyan 20-25ezer km-nél előjön..... Ugye nincs ?
Azon kívül, hogy láncszett + olajcserék(és gumik).
Köszi
oks, gyere, vigyed

Szép a motorod Én is sárgát nézek most, lehet el is megyek vasárnap megnézni....
Szia Tutis!
Én már októberben meglepem lehet magam a fékbetikkel.....az enyém már lassan úgyis cserés lesz....
De ha én nem, akkor már Domino ott lesz decemberre, aki meglepi vele magát...
Mizújság veled? Megy a Gixxer?
Szeva! Persze, hogy emlékszem!
Szeva ThomAce, emléxel rám a Talmácsi napról? Nekem mutattad a mocid..