Saját arc karikatúrám (mint a Rossié volt)(1 vagy 2)
Plusz Angol es Magyar zászló az államon
a többi részre meg a Rizla színek ( kék és sárga) a te elképzelésedre alapozva.
Igazából majdnem mindegy, de talán a matt sisakra könnyebb. De csak akkor, ha nem ilyen gumis bevonata van a sisaknak...
Milyen sisakról lenne szó egyébként?
Szerettem volna tudni, hogy mivel jobb dolgoznod matt vagy fényes bevonatú sisakkal? A sisak amit szeretnék megvenni létezik mindkét változatban is ezért részben tőled függ a választásom.
Öööhhhhh.....akarom mondani november elején lepem meg magam....most megígértem az asszonynak, hogy befizetem a számlákat és az összes maradék pénzemet odaadom neki, hogy vegyen ezt-azt magának is és a sörözőbe is kell ez-az.
Úgyhogy e-hónapban nemtudok semmit venni a GYÖNYÖRŰSÉGRE..
Kis komprumisszum....muszáj.... ....ha majd megtudja a STUNT átalakítás teljes költségét.....
Remélem nincs valami típushiba a k4-eseknél ami olyan 20-25ezer km-nél előjön..... Ugye nincs ?
Azon kívül, hogy láncszett + olajcserék(és gumik).
Köszi
Szia Tutis!
Én már októberben meglepem lehet magam a fékbetikkel.....az enyém már lassan úgyis cserés lesz....
De ha én nem, akkor már Domino ott lesz decemberre, aki meglepi vele magát...
Maradjunk a matt sisaknál, ha lehet!
Plusz Angol es Magyar zászló az államon
a többi részre meg a Rizla színek ( kék és sárga) a te elképzelésedre alapozva.
Milyen sisakról lenne szó egyébként?
Mehet magyarul akkor a válasz?
Megkaptam az e-mailedet. A jövőben némileg egyszerűbb lenne nekem, ha ott is magyarul irnál, és nem angolul.
Köszönöm.
Úgyhogy e-hónapban nemtudok semmit venni a GYÖNYÖRŰSÉGRE..
Kis komprumisszum....muszáj....
Azon kívül, hogy láncszett + olajcserék(és gumik).
Köszi
Szép a motorod
Én már októberben meglepem lehet magam a fékbetikkel.....az enyém már lassan úgyis cserés lesz....
De ha én nem, akkor már Domino ott lesz decemberre, aki meglepi vele magát...