Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dominóból lesz a kígyó?
Hellóka nyalóka!
Lécci, csak a kedvemért add össze! Eléggé kiváncsi lennék, h mennyi az annyi.
Na ja, én az évben a 20000km-re hajtok.
Örülök, h tetszett, majd te is nyalhatsz érte valamikor...
Melyik a jobb? Természetesen a nyalás! ,
Fasznak kell az új, meg a régi motor!
Mindenkiét! ,
Tenkjú máj littli részvormom! ,
Szép állatok, bár nem bartátságos a természetük. Apropó állatok: Van egy döglött macska a Peppéék előtt, majd alkalomadtán szólj neki hogy már nincs olyan meleg hogy elpárologjon az útról. Meghát lassan büdösebb mint a ruházatom.
amugy is a fagyi...lágy...krémes...sima állagát szeretem...hűsítve bizseregteti a nyelvem... iet ck az olaszok tudnak
na jó, igaz, abban az esetben marad a nyalás
hülje és ha nm férfi a vevő?
neked nem nyalni kéne
a kígyóról hallottam bár én távol tartom magam tőlük...
nyalsz v nm nyalsz...ez itt a kérdés én az apriliával vadok így...
akkor maradjon rajtam,,,,
gondolj bele, nem nyalsz, rjtad marad a motor. Nyalsz, megvan az új motor. Melyik jobb?
te hülye vagy. pont ez az és már akkor nagyon nyeregbe érzik magukat, meg már lassan ingyen kéne....
Balfasz vagy, ki kell nyalni a vevő seggét
A 209GP a 211 elődje, tavalyig gyártották ha jól tudom, nekem még a 209 van fent, tökéletes az is..kapni már csak a beragadt készleteket lehet a 209-ből.
Szép gondolat, jó terv. Majd csinálj róla vidijót.
Valami lesz rajta névvel kapcsolatban is, de a fő motívum kigyó lesz. Lehet a sávolyi "csíkot" belefűzöm majd, de ez még nem fix ( hátha kapok árengedményt. ). Lerajz aztán Peppe megnézi, meg javasol majd valami mást.
úgy volt, de annyi birka ember van hogy el se hittem,,,,,
némelyiket kezelésre kéne hordani.
akko' vki rosszuuu informált...
még el sincs adva,,,
Mortáj...megvan már a gixxer helyett a kiszemelt yamakka?
csá! igen jól látod én nem szarakodtam vele, így jártam közúton és nem volt sose semmi
de a tükröt fel lehet csavarozni és akkor elöl már meg van oldva hátra meg rakhatsz kis indexet a rendszámtartóra....