Tegnap voltam Balatonring felé, már majdnem az egész területet síkba tették, lassan-lassan de lesz formálya....
Nekem 27ezernél volt vége a láncomnak, de már nagyon kattogott.
Te is madár vagy vazze. Ne mond már, hogy pont aznap kellett mindent lecserélni a motoron. Még jó, hogy nem kérnek sokat miután látják, hogy bármire rámutatnak a motoron azt te kifizeted. Ilyet még nem is halottam, hogy 18 000-nél lánccsere. Az tipikusan egy olyan holmi amit állapot szerint üzemeltetünk.(Vagy kinyírtad ennyi idő alatt? nems emmi SV lehete). Lehet 40 000-et is elment volna. Bocs a kemény szavakért de egy 90 000Ft-os kötelező szervíz....
Ez tényleg sok. Nekem a 90-ben bene volt a fékfolyadék (motul ), hűtőfolyadék, fékbetétek előre ( gyári ), olaj +szúrő ( motul ), láncszett ( did ) + m.díj. Gárdonyban csinálták Péntek este vittem, Szombat délután mentem érte.
Ja és nem volt keréknyomás ellenőrzés.
Jóóóóó reggelt! Nos,kértétek írjam be,ha megkapom a választ a győriektől,szerviz ügyben! Azt írják maga az alkatrészek /olaj-olajszűrő,láncszett/ olyan 53 körül volna,és a munkadíj minden esetben,tehát ha én viszem a cuccokat,ha nem akkor is egy 20-as!
Nem épp barátságos az ár!
Igen, rendeltem már többet is. Farokidom Franciáktól eltört mire ideért, pályaidom Hollandoktól frankó volt, Angoloktól jobb idom nekem frankó volt, Németektől SP1 idom frankó volt...
A postakölit az eladó határozza meg.
Hello! Ebay-ről rendelt már valaki idomot? Vagy van valami tapasztalat ezzel kapcsolatban? mert az ára az qrva jó!illetve kb mennyi lehet a posta?
Ha valaki tud segíteni akkor előre is köszi.
Tegnap voltam Balatonring felé, már majdnem az egész területet síkba tették, lassan-lassan de lesz formálya....
Nekem 27ezernél volt vége a láncomnak, de már nagyon kattogott.
Menjél, én meg lassan fexek aludni...
Jah, az van nekünk...
Ja és nem volt keréknyomás ellenőrzés.
Nem épp barátságos az ár!
A postakölit az eladó határozza meg.
Bár igazából én sem...
Ha valaki tud segíteni akkor előre is köszi.