Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Enyémet meg a hétvégén rendbe kéne tenni.
Sziasztok!

Tegnap voltam Balatonring felé, már majdnem az egész területet síkba tették, lassan-lassan de lesz formálya....
Nekem 27ezernél volt vége a láncomnak, de már nagyon kattogott.
Szép a motoremelőd. Ugye ez az új kedvenced?
Te is madár vagy vazze. Ne mond már, hogy pont aznap kellett mindent lecserélni a motoron. Még jó, hogy nem kérnek sokat miután látják, hogy bármire rámutatnak a motoron azt te kifizeted. Ilyet még nem is halottam, hogy 18 000-nél lánccsere. Az tipikusan egy olyan holmi amit állapot szerint üzemeltetünk.(Vagy kinyírtad ennyi idő alatt? nems emmi SV lehete). Lehet 40 000-et is elment volna. Bocs a kemény szavakért de egy 90 000Ft-os kötelező szervíz....
Vetté bukót?
Új kedvenc
Na fasza. Már a kis fiatal bringás csajoknak sem jövünk be... Na jó, ki1ezek az öreg Horváth Évában is...
Menjél, én meg lassan fexek aludni...
Kevés. Tegnap is csak mutogattak a bicós kiscsajok amikor elmentem mellettük öreguras gázfröccsel. Na megyek dódozni mégmielőtt ezt is elfelejtem.
Na ja, vagy egy jó gyors sportmotort...
Jah, az van nekünk...
Ez így már inkább korrektebb...
Akkor ideje visszafiatalodni. Venni kéne egy sportautót a 18 éves nyuszi extrával.
Ez tényleg sok. Nekem a 90-ben bene volt a fékfolyadék (motul ), hűtőfolyadék, fékbetétek előre ( gyári ), olaj +szúrő ( motul ), láncszett ( did ) + m.díj. Gárdonyban csinálták Péntek este vittem, Szombat délután mentem érte.
Ja és nem volt keréknyomás ellenőrzés.
Valószínű, mert nekem is csak pár éve kezdődött...
Én 10-ért megcsinálom neked...
Hát mostanban az idő nem bartátom, mindíg megtréfál. Lehet a korral jár?
Jóóóóó reggelt! Nos,kértétek írjam be,ha megkapom a választ a győriektől,szerviz ügyben! Azt írják maga az alkatrészek /olaj-olajszűrő,láncszett/ olyan 53 körül volna,és a munkadíj minden esetben,tehát ha én viszem a cuccokat,ha nem akkor is egy 20-as!
Nem épp barátságos az ár!
Igen, rendeltem már többet is. Farokidom Franciáktól eltört mire ideért, pályaidom Hollandoktól frankó volt, Angoloktól jobb idom nekem frankó volt, Németektől SP1 idom frankó volt...
A postakölit az eladó határozza meg.
Asse tudod mikor milyen nap van...
Bár igazából én sem...
fehérhasú,kék fehér k3 600-hoz vennék bal oldalidomot ill. farokidomot.06-70/310-6158
Hello! Ebay-ről rendelt már valaki idomot? Vagy van valami tapasztalat ezzel kapcsolatban? mert az ára az qrva jó!illetve kb mennyi lehet a posta?
Ha valaki tud segíteni akkor előre is köszi.
Bassza meg, tényleg szerda. Akkor okés a 4 után dolgozás.
Ezt elkúrtad! Nem kicsit, nagyon! Amúgy 8 -tól 17-ig melózok.
szerda van
Dolgozni Kedden 4 után? Jó számteches ilyenkor már az esti söradagot szerzi be.