Szia!
Én nem fogom forralni a mocikácskám hüccsivizecskéjécskét egy kis faszkodásért! , Elég az átlag városi tempót kibirnom valami főútig, vagy autóútig!
Meg amúgy is túl jó vagyok az ilyen rendezvényekhez, és még csak az arcomról beszéltem! ,
Nem lesz vadulás. A P a legjobb. Ill. most hogy megnyílt a Slovakiaring lehet majd oda is menni ( az osztrákok el vannak ájulva a pályától). A Balatonring meg majd bővítí a lehetőségeket 2020-tól.
Ne legyen olyan gondod, de ha beüt, akkor szólj, aztán megcsináljuk okosba.
Azért majd vigyázz Cimbi. Tudod, csak ésszel.
Én inkább a P vagy a H-nál maradok. Estem már fehér aszfalton...
Na ja, párat már szétszedtem. Meg utána össze is raktam...
Okéj, hozhatod nyugodtan. Egy olajcserét, meg gyertyacserét becsukott szemmel, meg hátratett kézzel is megcsinálom...
Könnyen beszél az aki meg tudja bütykölni a gépét. Az a garanciaelvesztés meg nem ér meg pár tízezer forintot. Majd ha lejár a gari hordom hozzád a masinát aztán kapsz majd sok-sok söritalt meg nyalókát.
Én nem fogom forralni a mocikácskám hüccsivizecskéjécskét egy kis faszkodásért!
Meg amúgy is túl jó vagyok az ilyen rendezvényekhez, és még csak az arcomról beszéltem!
Pályáról, németül...
Na a Slovakiaring 50km-re van csak tőlem.
Nem tűnik olyan rossznak a pályaterv...
Azért majd vigyázz Cimbi. Tudod, csak ésszel.
Én inkább a P vagy a H-nál maradok. Estem már fehér aszfalton...
Kipróbálom a pályát aztán ha nem csúszik nagyon akkor jövőre meg lehetne próbálni. Lényegessen olcsóbb mint a H.
Áhh, jövőhéten lesz csak fizu...vagy mi az...inkább segély...
Na ja, párat már szétszedtem. Meg utána össze is raktam...
Okéj, hozhatod nyugodtan. Egy olajcserét, meg gyertyacserét becsukott szemmel, meg hátratett kézzel is megcsinálom...
Könnyen beszél az aki meg tudja bütykölni a gépét. Az a garanciaelvesztés meg nem ér meg pár tízezer forintot.