Hókefélke köszöni jól van. Holnap még gurul 1-et, aztán nekiállok lebontani. Úgy tűnik sikerül jóárasítva megszerezni egy használt idomot. Nomeg készül a látványterv Peppének.
Meg olyan szőkék között...
Ma láttam a házunktól nem messze egy svéd rendszámú E500-as Merciből kiszállni egy szőke magas nénit. Hát volt nyálcsorgatás...
Occó húsnak híg a leve... Nekem csak első ülés kéne pályaidomra. Tudom hogy ott nem a kényelem a fő szempont, de én szeretek kényelmessen ülni, éshát a kinézet se mind1. Kösz a linket.
Sajnos nem olcsó!
Alapkialakítás átépítés, a méretedre alakítás, a hátsó ülés gerinctámaszként is funkcionál, + a felületi designe általad kívánt kialakítása, szinekkel együtt , Gsx-R himzéssel 60.000./ első, hátsó ülés. A 20 mm vastab gél, vagy zselé töltés 20.000/ülőfelület. Ez inkább csak előre kell, a vezetőt nagyobb igénybevétel éri.
Ezt mondjuk idomok nélkül lehetne becsöveze csinálni.Gumit meg házilag meg lehet oldani.
Bár nálunk nem biztos hogy be fog ennyire fagyni a tavak felszine.
Ma láttam a házunktól nem messze egy svéd rendszámú E500-as Merciből kiszállni egy szőke magas nénit. Hát volt nyálcsorgatás...
Alapkialakítás átépítés, a méretedre alakítás, a hátsó ülés gerinctámaszként is funkcionál, + a felületi designe általad kívánt kialakítása, szinekkel együtt , Gsx-R himzéssel 60.000./ első, hátsó ülés. A 20 mm vastab gél, vagy zselé töltés 20.000/ülőfelület. Ez inkább csak előre kell, a vezetőt nagyobb igénybevétel éri.
http://www.iceroadracing.net/
Bár nálunk nem biztos hogy be fog ennyire fagyni a tavak felszine.