Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a legnemegyszerűbb, mert ami papíron jól mutat az lehet hogy a gépen szar. Átkozott dimenziók.
Faja Nekem aztán valami jó mintát találj rá ki!
Biza, utánna már csak hátulról lehet lefényképezni.
Felpályásítod? Akkor még most kell róla felülről kép...
Hókefélke köszöni jól van. Holnap még gurul 1-et, aztán nekiállok lebontani. Úgy tűnik sikerül jóárasítva megszerezni egy használt idomot. Nomeg készül a látványterv Peppének.
Na igen. Hókefélke hogy van?
Na ezért kell perfektül megtanulni. Azt értik mindenhol.
A nők még jöhetnek, de a hapsikat kihagynám...
Perfektül. Sőt kinaiul oroszul, stb... is.
Mééé te tudsz svédül csinálni?
Nem gondolkodni, csinálni!
Ok. köszi az infókat, sztem karácsonyra meg fog lepni a párom egy üléssel.
Na igen, elég szarul volt öltözve. Gondoltam is, h megkérdezem tőle, h megdughatom-e, csak nem tudok svédül...
Már csak ezért is megéri kinézni, meghát nem szégyenlőssek.
Akkor a fele, + a zselé!, bersze ez anélkül is kényelmes, de azzal sokka jobban.
Meg olyan szőkék között...
Ma láttam a házunktól nem messze egy svéd rendszámú E500-as Merciből kiszállni egy szőke magas nénit. Hát volt nyálcsorgatás...
Nem picit. mondjuk olyan sörárak mellett ezen egy cseppet se csodálkozok.
Occó húsnak híg a leve... Nekem csak első ülés kéne pályaidomra. Tudom hogy ott nem a kényelem a fő szempont, de én szeretek kényelmessen ülni, éshát a kinézet se mind1. Kösz a linket.
Bocs, erről beszélek:
Bocs, bővebb infó: www.tommot.hu
Sajnos nem olcsó!
Alapkialakítás átépítés, a méretedre alakítás, a hátsó ülés gerinctámaszként is funkcionál, + a felületi designe általad kívánt kialakítása, szinekkel együtt , Gsx-R himzéssel 60.000./ első, hátsó ülés. A 20 mm vastab gél, vagy zselé töltés 20.000/ülőfelület. Ez inkább csak előre kell, a vezetőt nagyobb igénybevétel éri.
Ja bár én a sima facsavarosat ismerem jégrobiba.
Na ja, sztem ez is házi...
Azok bazz, és hülyék...
http://www.iceroadracing.net/
Ezt mondjuk idomok nélkül lehetne becsöveze csinálni.Gumit meg házilag meg lehet oldani.
Bár nálunk nem biztos hogy be fog ennyire fagyni a tavak felszine.