Nem mindegy hogy milyen olajról beszélünk.
A castrol biztos jó nem véletlenül azt ajánlja a gyártó, viszont a gyártó ajánlása soxor különböző üzleti lehetőségek álltal vezérelt dolog.
igen,de én inkább még is a Motul 300V 15V-50-felé hajlok! Ezt a Fuchs Silkolene-t nem ismerem,bár biztos jó,de inkább motul!
Amúgy az a 90 ezres szerviz elég sok,nem?
kutyával dumáltam már,de azt mondja ő csak Fuchs Silkolene-t árul! íme,nekem ezt írta.:
olaj: én csak a Fuchs Silkolene-t használom és árulom: ezt tudom hogy milyen, és mit tud ( ezzel mennek Dombiék, Crazyjoe, és Brian is) .
A 15-50 észter szintetikus, ProRace olaj most 4.400.- helyett 3.500.- / L. Ha 4L-t viszel, akkor a szűrőd 1600.- Ft
Ha 8 L-t, akkor a szűrő ingyenes hozzá.
Azt számoltam,nagyjából 50 takarja be a 18-as szervizt! Láncszett-olaj-olajszűrő +légszűrőcsere,de azt az én esetemben nem kell cserélni,csak tisztítani! Durván 50!
jaja,jót nézel! 2100ft-os ajánlatot kaptam olajszűrőre,de ez attól is függ,hány liter olajat veszel! 4l esetén már csak 1600a szűrő,8liternél meg ingyenes!
Olajszűrő csere esetében (márpedig azt minden olajcserénél kell) az egy 10-es. Mennyi a Gixxer-re az olajszűrő? Közben néztem, hogy valami 2000Ft körül van 1db olajszűrő. Jó árakat nézek én? Az így 12 000 lenne. Plusz a munkadíj mondjuk egy 3000, akkor az 15 000-ből megállna. Ha...
Az enyémbe is castrolt, hordósból tettek eddig! Most szeretnék Motult vagy valami mást. Most kaptam mailt! a Motul 4 liter esetén 4800-ba van/l ! 4 liter esetén 4500/l
Várom a realosok válaszát! Egyébként tegnap voltam a szakimnál,azt mondja,hogy kurva jó állapotú még a láncom,nem kellene még lecserélni! Viszont 18 000-nél lánccserét is előírnak! Hát nem tudom! Most kaptam egy jó ajánlatot 30 rugó volna a szett és ebből még elengednének 10%-ot szóval,ha nem is teszem fel még idén,de megveszem ilyen árban!
Csak a láncszett volt 45 ha jól emléxek, plussz minden folyékony dolgot kicseréltek a lehető legjobbra, sz'al nem átlagos 18k-s szervíz volt.
A castrol biztos jó nem véletlenül azt ajánlja a gyártó, viszont a gyártó ajánlása soxor különböző üzleti lehetőségek álltal vezérelt dolog.
Amúgy az a 90 ezres szerviz elég sok,nem?
olaj: én csak a Fuchs Silkolene-t használom és árulom: ezt tudom hogy milyen, és mit tud ( ezzel mennek Dombiék, Crazyjoe, és Brian is) .
A 15-50 észter szintetikus, ProRace olaj most 4.400.- helyett 3.500.- / L. Ha 4L-t viszel, akkor a szűrőd 1600.- Ft
Ha 8 L-t, akkor a szűrő ingyenes hozzá.
Várom a realosok válaszát! Egyébként tegnap voltam a szakimnál,azt mondja,hogy kurva jó állapotú még a láncom,nem kellene még lecserélni! Viszont 18 000-nél lánccserét is előírnak! Hát nem tudom! Most kaptam egy jó ajánlatot 30 rugó volna a szett és ebből még elengednének 10%-ot szóval,ha nem is teszem fel még idén,de megveszem ilyen árban!