Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az jó. Ezexerint megnyerte a pici csíkszemű angyalok bizalmát.
most el van havazva a DVD-kel
castrol...
Tegnap hívtam, de nem reagált. Ez volt a bosszú. Jövő héten is keresni fogom.
Na igen. De frissnek tűnt az olaj. Finom vót, megkostótam. Mennyi 3 liter olaj + szűrő? Ha megveszem, lehet olcsóbban kijövök, mintha ott rakatnám bele.

Apropó. Hidegen most észrevettem, hogy picit hangosabbak a szelepek. 9 - 15 fokos hőmérsékletnél, hidegen indítva. Felmelegszik 30 fok fölé, nincs kattogás. Nem hangos, csak hallani, hogy a duruzsoláson kívül van ott még más is. Hallottam már jobban kattogó Gixxer-t kevesebb Km-rel.
Legközelebb szerintem ne spóroj. Ha ne adj élet nem odavalót löttyintettek bele akkor drága mulatság is kerekedhet a történetből.
kössz a tippet... legközelebb majd én is mondom neki
Hordó? Fúj.. Alapból nem tetetek bele hordóból. Miért? Mert ki tudja menniy ideig állt már az. 1 hordónyi menniységet évek alatt használnak el akár..Castrol ráadásul? Na azt még ha ingyen adnák se...
Túrázáshoz 10w-40, motorozáshoz 10w-50 legalább..
Nálunk a borravalóhoz össze kell szedni a kutyasz@rt is. Lehet csereérett az asszony?
uhhh...

az enyémbe Repsol van

kukis! Nem tudom, fejből, hogy mit löttyintett bele. Megnézem papíron mi volt. A hordóra is az volt felvésve.
Én is Real-ba viszem.
hát ien ez... tudod ha jól dolgozik "borravalót" is kap
Kiváncsi vagyok. Majd írd be a végeredményt.
10w 50 kellett volna hm
Akkor gyere ki ma vagy holnap.
10w-40 egy gixxerbe..gratula a szerelőnek
Nos,én is Győrbe viszem a motort! /Real/ Legutóbb 25-öt kértek el a szervizért! Most Tárgyalok ez ügyben a Győriekkel,hogy náluk ez hogy működik,ha én viszem a cuccokat! Hamarosan kiderül!
Igen kell tisztítani. Az egész együtt volt 18 000 + pár forint. 19 000-et hagytam ott a srácnak, megköszönve, hogy SOS-ben megcsinálta.
Akkor reális. A keréknyomásellenőrzés + fújás, csavarok ellenőrzése, láncfeszítés mennyibe fájt? Kell még tisztítani a láncot?
hétvégi picture ---- - Kiskunsági Nemzeti Park
10W 40 vagy valami ilyesmi - nem tudom fejből, szervizkönyvbe is bele lett vésve - Castrol hordós olajat.
Ez valami cserekereskedelem? ... ilyen nálunk is van ( ha nem viszem el az ebeket sétálni nem kapok "vacsorát" )...
Milyen olajat tettek bele?
19-et hagytam ott. Az pedig 6000Ft különbség. Van akinek 6000Ft nem számít, mert otthon azzal törli a hátsóját, de nekem számít, hogy hova rakok + 6000Ft-ot. És, hogy mi volt a 19-be belefoglalva? Olajszűrő, olajcsere, keréknyomásellenőrzés + fújás, csavarok ellenőrzése, láncfeszítés.