de gondolj bele... ők ck a munkájukat végzik ugyan úgy ahogy te nap, mint nap... vmiből nekik is meg kell élni én betartom a kötelező szervizeket...személyi gixxerekre szakosodott munkásemberem van jahhh...és a pecsét se marad le no meg a munkadíja is jól megoldjuk
csalók a szervízbe ülnek, aki pl 1500 ft-ot leszámláznak egy féktisztításért, (két fújás a flakonból) vagy 2000 ft-ot egy lánctisztításért és befújásért..
Pont ezért viszem Győrbe. Fehérváron 20 + munkadíjat mondtak olajszűrő + olajcserére. Számolgatta a srác, hogy "egy 10-es az olajszűrő...". Én meg csak lestem, hogy "he'?" Szóval szerinte egy 25 000 -ből megállt volna.
Sok sikert a fogyasztóvedelemhez. Pár éve futottam velük pár kört de nem tettek semmi, csak ajánlásokat küldözgettek ( Nekem! ) hogy miképp tudom érvényesíteni a jogaimat. Fel is adtam a "harcot" cirka 3 hónap alatt.
Ki van ez találva okossan. Ha meg odaviszed a fuchs-ot vagy akármit mondhatja a szervíz hogy az olaj vagy nem felel meg a gyártó specifikácioival, és akkor itt jöhet akár a dupla költség is.
Na ez az! Én is olvastam itt-ott,ha magad viszed a cuccokat szervizkor,akkor felszámolnak amit gondolnak és nem biztos hogy jól jössz ki belőle..Én is megcsinálnék bármit otthon,na de kell a szervizkönyvembe a pecsét,ennyi a történet! Csak ez az az ok amiért oda vinném,hogy ha eladásra kerülne a sor akkor a szervizeléseket nyomon lehessen követni a szervízkönyvben..
Főnökkel anyáztunk!
És várjuk vissza a cuccot és irány a menet a fogyasztóvédelemhez.Nem hagyjuk. Fenyegetett ügyvéddel,de kit érdekel,nekünk is van kettő...
majd írjuk a fejleményeket...
Beléjük is fogunk,csak kapjuk vissza a melegítőt,mert ahhoz volt esze,hogy elküldje két hónapig vizsgálgatni,húzni-vonni...hogy biztos tönkremenjen:(((((
Gyártó komoly levele: User error
Ennyi volt a reakciójuk...szánalmasok
használd a válasz errét bitte.
És várjuk vissza a cuccot és irány a menet a fogyasztóvédelemhez.Nem hagyjuk. Fenyegetett ügyvéddel,de kit érdekel,nekünk is van kettő...
majd írjuk a fejleményeket...
Gyártó komoly levele: User error
Ennyi volt a reakciójuk...szánalmasok