Háj Brájennnnnn!
Ma voltunk bennt,ezért is durrogok itt,beígértem a csávónak,hogy elterjesztem a "Jóhírét"....Az volt a baj,hogy kicsomagoltuk és használtuk és kézbe vettük.Hát ez van...már egy melegítőt sem tudunk kezelni,nemhogy egy motort
gyökér fasz arc..ennyi!
Aki jót akar magának,ne vegyen semmit a MOTORLINE-nál.két év garis pár hónapos gumimelegítőt csesztek kicserélni,és ránk akarják fogni,hogy a használat volt helytelen,azért ment tökre.Kb 10-szer volt a motoron és nem tudom,hogy lehet egy melegítőt nem jól feltenni,vagy szakszerűen kihúzni,hagyni kihűlni,stb...Utálatos egy cég, és nemrég két sisakkal is megvezettek minket! Aki jót akar magának,ne menjen oda venni semmit!
szar. De ha fékbetét kell, van eladó EBC HH fékbetétem eladó, első szett, (2x2 betét) tesztgyőztes
400 km van benne, ergo szinte új. 50 km alatt tökéletesen hozzákopik a tárcsádhoz. 21 ezerért vettem a motorradba, 16 ezerért odaadom.
Ma voltunk bennt,ezért is durrogok itt,beígértem a csávónak,hogy elterjesztem a "Jóhírét"....Az volt a baj,hogy kicsomagoltuk és használtuk és kézbe vettük.Hát ez van...már egy melegítőt sem tudunk kezelni,nemhogy egy motort
gyökér fasz arc..ennyi!