Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Háj Brájennnnnn!
Ma voltunk bennt,ezért is durrogok itt,beígértem a csávónak,hogy elterjesztem a "Jóhírét"....Az volt a baj,hogy kicsomagoltuk és használtuk és kézbe vettük.Hát ez van...már egy melegítőt sem tudunk kezelni,nemhogy egy motort
gyökér fasz arc..ennyi!
Erre van a fogyasztóvédelem... Nyugodtan beléjünk lehet kötni.
komoly...biztos az volt a baj hogy be merted dugni a konnektorba..a gyökerek, Tibi nem megy be rendezkedni?
sziasztok
szexárdon teljesen normálisak,nekem sem számoltak fel semmit
mi lesz a boltal?most már biztos,h bezár, már fél éve hallottam,h így lesz.
Aki jót akar magának,ne vegyen semmit a MOTORLINE-nál.két év garis pár hónapos gumimelegítőt csesztek kicserélni,és ránk akarják fogni,hogy a használat volt helytelen,azért ment tökre.Kb 10-szer volt a motoron és nem tudom,hogy lehet egy melegítőt nem jól feltenni,vagy szakszerűen kihúzni,hagyni kihűlni,stb...Utálatos egy cég, és nemrég két sisakkal is megvezettek minket! Aki jót akar magának,ne menjen oda venni semmit!
Sziasztok!

K6-os gixer esetében le lehet szedni a dobot a katalizátorról? (flex, illetve egyéb komolyabb szerszám nélkül)
meetingen volt az arc, nem taliztak..
jah, nem találkoztak? fognak valamiko? Zajlanak az események azt még mindig a nyakamon.........
mert nem beszélt vele párom
Alátámasztom hogy megéri! Az a hang!
Csá báttya! Nem híjtatok...
Szép estét mindenkinek!
Van egy ugyanolyan YOSHI eladó, mint amilyen az enyém, ha valakit esetleg érdekel....MEGÉRI... YOSHI
15 az uccsó ára
Üdv ! Az üléspúp érdekelne, ha megvan még... Ha megvan vegyél fel MSN-re aztán megbeszéljük !
Ez utcán is használható, nem pályabetét.
sok érte? Sima szar utcai noname betétet veszel ennyiért, ezzel legalább bármilyen helyzetben meg tudsz állni...Mondom, ez komplett első szett...
Nem pályára kell
áá sok érte
szar. De ha fékbetét kell, van eladó EBC HH fékbetétem eladó, első szett, (2x2 betét) tesztgyőztes
400 km van benne, ergo szinte új. 50 km alatt tökéletesen hozzákopik a tárcsádhoz. 21 ezerért vettem a motorradba, 16 ezerért odaadom.
Sztetek a Gold Fren fékbetétek jok e? (Cseh)
a szekszárdit nem ismerem. A boglári a legjobban felszerelt FG szervíz én is oda hordom ha tehetem.
Peppe1000!Tudsz az idomról képet küldeni valahogy?
szekszárdiba hordom, de hamarosan úgynézki, h boglárra kell vinnem
Boglárra hordod? Csakmert ott még én se fizettem pluszt. a fehérvári meg a főfalui rászámol mindent amit csak lehet a vitt cuccra.
Szia,
beléd is.