Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha adsz fél évet, és finanszírozod, akkor meglesz:D Am nem rossz gép igy külsőre.. .bár nekem már tul csilivili a cucc
JohnnyEnglish

Küldtem mailt...
tamasssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
USD?
Forints!
Giannelli MotoGP Kupofogo system elado GSXR 600/750 K6/K7
Csak 50,000huf
Nem hiszem, hogy megromlana....inkább alapból szar....
Szia Sanyi!

Tegnap mondtam, hogy majd megírom, hogy milyen láncspray-m van...
Valamilyen MOBIL Full Szintetikus spray....kerestem neten, de egy darab képet sem találtam róla.
Ezüst színű a külseje....lehet valami régi szar, mert ahol vettem ez az 1db volt....
Ok. Köszi a tanácsot.
Szép fotó! Az én Beccy-met nem fotóznád le ilyen szépen?
A kék az rögzítő szerintem, próbáld meg akkor a hajszárítóval megmelengetni.
Szia Peppe!

Okkés, rendben van.
A ragasztóról ( ha egyáltalán az ) annyit tudok hogy kék színű. Ez még az eredeti suzukis megoldás. A bal oldalit ki tudtam tekerni gond nélkül de a jobboldali nem jön ( azon lógott a kipu ) éshát nem akarom tönkrevágni a csavart. Megpróbálkozok a melegítéssel. Hajszárító elég lesz vajon?
akko'...passz
Ha ragasztva van és nem rögzítővel tették fel akkor a ragasztó dobozán fel van tüntetve egy hőfok amire fel kell melegíteni és úgy oldható. Legalábbis többnyire, ha nem aszerint próbálkozik az ember könnyen beletörhet a csavar.
Szia Thomace!

Nem felejtettelek el, csak a pecsét nem volt itthon-állandóan úton van a is köcsög-ezért nem mentem.
De ma, vagy holnap úgyis megyek anyagért, és megkereslek!
Beragasztott csavart ( lábtartó ) hogy a sundorgóba lehet kitekerni?
Igen, tudom, hogy nálad volt, mert beszéltük, hogy megy hozzád. De azt mondta, hogy majd idejön, mert útbaejti Fehérvárt. Lehet én értettem félre.
7végén nm dódozik...Nálam volt ...próbáld hívni ma
Csak mert vártam a hétvégén, hogy jön és hozza a céges pöcséttel ellátott papírost, hogy mennyire fog fájni a mocim festése. Tegnap este láttam, hogy keresett, de én meg úton voltam, így nem hallottam. Kártyámról meg lefogyott a pénz, este már nem tudtam felhívni. Mindjárt megyek melózósba.
Na hali!
Boccs, most jöttünk meg a melóból.....
Persze, hogy jó a holnap.....ha olyan fél 5-re jössz, akkor még kávézni is tudunk, mert akkor nyit nálunk. De ha előbb jössz, akkor viszont csak gépi kávé lesz és kaja!
Gyere bármikor, amikor neked jó és csörgess meg ha ott vagy....bejöhetsz a parkolóházba is, mert 3 óra ingyenes.....a 4.szintre gyere, ott lesz a Gixer is!
Akkor honap.
kössze hogy értve?
Hát akkor ezzel el leszel egy darabig. A holnap akkor jó?