Tegnep 15:50-kor láttalak a Hungárián , a Lágymányosi-híd felől jöttél, gáz elcsuk visszapakol az Üllői út alatt ahogy átmentél gáz kinyit (így még a viszhang is dobott rajta egyet ). Jó lett a hangja a gépnek , élőben még nem hallottam csak most .
Láttam én már 60 körüli bácsit is aki fikázta az 1000RR-t, h 300-nál letilt... A tisztelet megadva!
Amu azt néztem a videódon, h az elején megelőztél de utána többet nem láttam magam. Hány kört mentél azon a vidin? Nem számoltam. Ez azt jelenti, h elég jó időket kellett mennem(nekem a kettőfél jónak számít), mert nem tudtál lekőrözni...
Sokan voltak a tegnapi merszen, alig lehetett menni, de elgalább lehetett előzgetni.. Sajna sok perec volt..
(felvezető köröm volt, gumit melegítettem) Gondolkodtam hogy menjek-e utánad d nem kockáztattam, így is kopott volt a gumim. Nem is kockáztattam egész este, óvatosan mentem..
Nem szoktam abban a topikban olvasgatni. Ezért nem is volt ismerős a neve. Talán 1szer olvastam róla a guminyomás kapcsán...
Eddig az autópályázáson kívül a rendeses pályázásom ez volt a második. Szóval még nem ismerek minden öreg rókát.
Pl téged sem, de a Tutist, meg a Dominó-t már igen.
Először is nem ide írtam hanem a haveri körnek. Mert számomra(számunkra) annyira abszurd Félsvédet őszhajú BÁCSINAK hívni, hogy majdnem lefordultam a székről. Nem gúnyolódtam. Kifostam a belem a röhögéstől.
Azt nem gondoltam, hogy személyesen ismernie kéne de a Félsvéd névre sem mondta azt, hogy:"Jaaaaaaa! Ő az?!" Pedig aki járja a motoros fórumokat annak kellett hallania róla.Pl. sportmotor.hu pályamotorozás topic 16591 hozzászólás.
Azért az kicsit furcsa hogy azt gondolod hogy mindenki ismeri Félsvédet ( GsxRfans )...
Személyessen én sem ismerem, de a fórumokról be tudtam azonosítani. Mellesleg nagyon szimpatikus úriember.
Attól függ mit kell melózni?
Segiteni ingyé segitek, ha kell, dolgozni pézéééé szoktam... általában.
Amu azt néztem a videódon, h az elején megelőztél de utána többet nem láttam magam. Hány kört mentél azon a vidin? Nem számoltam. Ez azt jelenti, h elég jó időket kellett mennem(nekem a kettőfél jónak számít), mert nem tudtál lekőrözni...
(felvezető köröm volt, gumit melegítettem) Gondolkodtam hogy menjek-e utánad d nem kockáztattam, így is kopott volt a gumim. Nem is kockáztattam egész este, óvatosan mentem..
Én csak Hayden-nel meg Stoner-ral szoktam fagyizni járni...
Eddig az autópályázáson kívül
Pl téged sem, de a Tutist, meg a Dominó-t már igen.
Aztán ki sem fizették...
Majd jövőhéten adnak lovét, mert most nincs miből, de a meló az kellett SOS...
Személyessen én sem ismerem, de a fórumokról be tudtam azonosítani. Mellesleg nagyon szimpatikus úriember.
Itt napi szinten megtalálod.