Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most elég sokat kihagytam. De legközelebb megyek, és elverem a szádat...
Bonus mester szokott fotózni, képei itt lesznek fellelhetők: http://picasaweb.google.hu/BNS...

Attól függ mit kell melózni?
Segiteni ingyé segitek, ha kell, dolgozni pézéééé szoktam... általában.
Te dolgozol ingyen is? Jöhetnél kicsit segíteni, jövő héten meghívnálak egy sörre.
Fura volt de letisztáztuk. Így más a fekvése a dolognak.
amúgy se jössz sosem te pöcs. mindig csak blabla
ddt500: Nemtudod, tegnap volt kint valaki fényképezgetni?
Tegnep 15:50-kor láttalak a Hungárián , a Lágymányosi-híd felől jöttél, gáz elcsuk visszapakol az Üllői út alatt ahogy átmentél gáz kinyit (így még a viszhang is dobott rajta egyet ). Jó lett a hangja a gépnek , élőben még nem hallottam csak most .
Láttam én már 60 körüli bácsit is aki fikázta az 1000RR-t, h 300-nál letilt... A tisztelet megadva!
Amu azt néztem a videódon, h az elején megelőztél de utána többet nem láttam magam. Hány kört mentél azon a vidin? Nem számoltam. Ez azt jelenti, h elég jó időket kellett mennem(nekem a kettőfél jónak számít), mert nem tudtál lekőrözni...
Sokan voltak a tegnapi merszen, alig lehetett menni, de elgalább lehetett előzgetni.. Sajna sok perec volt..
(felvezető köröm volt, gumit melegítettem) Gondolkodtam hogy menjek-e utánad d nem kockáztattam, így is kopott volt a gumim. Nem is kockáztattam egész este, óvatosan mentem..
Köszi Cimbi! Nem vettem magamra. Nem ismerhetek én sem mindenkit.
Én csak Hayden-nel meg Stoner-ral szoktam fagyizni járni...
Neeem, inkább segítőkész.
Nem szoktam abban a topikban olvasgatni. Ezért nem is volt ismerős a neve. Talán 1szer olvastam róla a guminyomás kapcsán...
Eddig az autópályázáson kívül a rendeses pályázásom ez volt a második. Szóval még nem ismerek minden öreg rókát.
Pl téged sem, de a Tutist, meg a Dominó-t már igen.
Aha, most már ezt is tudom. Meg találkoztam is vele.
Először is nem ide írtam hanem a haveri körnek. Mert számomra(számunkra) annyira abszurd Félsvédet őszhajú BÁCSINAK hívni, hogy majdnem lefordultam a székről. Nem gúnyolódtam. Kifostam a belem a röhögéstől.

Aztán ki sem fizették...

Majd jövőhéten adnak lovét, mert most nincs miből, de a meló az kellett SOS...
Nem, csak nekem gúnyosnak tűnt a "beszartok"-al indítás. Mind1 felejtsük el lehet kicsit túlérzékeny vagyok ma.
Az aki nem jött a MERSZ-re holmi meló miatt.
Mi miatt kéne védekeznie? Támadóan léptem volna fel?
Én tudom ki a Félsvéd, de ki az a peppe?
Jójó, de Oszi most volt tán kettedszerre pályán. Lehet eddig nem is érdekelte a dolog. Node nem védem, majd megvédi magát ha úgy gondolja szükséges.
Azt nem gondoltam, hogy személyesen ismernie kéne de a Félsvéd névre sem mondta azt, hogy:"Jaaaaaaa! Ő az?!" Pedig aki járja a motoros fórumokat annak kellett hallania róla.Pl. sportmotor.hu pályamotorozás topic 16591 hozzászólás.
Azért az kicsit furcsa hogy azt gondolod hogy mindenki ismeri Félsvédet ( GsxRfans )...
Személyessen én sem ismerem, de a fórumokról be tudtam azonosítani. Mellesleg nagyon szimpatikus úriember.
Kapecz Gábor. Országunk legtöbbet pályázó úriembere.
Itt napi szinten megtalálod.
Aha, és Ő kicsoda? Rutinos rókának tűnt...