Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen döntött ő nagyobbat is,de nem erről volt szó hogy ki mekkorát dönt
Szerintem Ő döntött ennél sokkal nagyobbat is.
csajokra nem szoktam ilyet írni de le a kalappal,én sajnos csak kívülről figyelhettem az eseményeket
Nagyon jól megy. Engem pl. folyamatossan alázott.
Virág. Tegnap volt versenye a dunlop thropy-n. Edzésen 2:09-et ment..Nemsokára felhívom mi lett a verseny eredménye (munkatársam)
Sziasztok !
Ez a csaj ügyi volt,sok forúmozót megszégyenített
Leugrottatok a kocsmába egy üdcsire?
Nagyon jó. Ez még az eleje lehetett mer' nincs behajtva a tükröm.
szevassz pampalini Na mizujs, megint visszakapcsolták az áramot?
itt vagyok mindig olvasom a fórumot ez a pukis gyerek olyan kis idióta nem védelek meg mit képzelsz! ezek itt sokkal gyengébbek nálad, szóval csak bátran oszd az észt nekik
Hát itt vagy?
Látod ezek a csúnya fórumpondrók kóóstolgatnak...
Vééggyéé meeg.... (ez olyan nyálaskurvás nyafogás akart lenni )
Ma olyan nyalós napom van!46the doktor! hol vagy?gyere kiengesztellek , Egyem meg a virágoskertben repkedő pillangókkal teli lelkedet! ,
Helló!
12955 hozzászólás! ,
Helló!
Lapozz vissza ott van egy gruppen fotó, épp leveszem K7-et garattal Siófok sétálóutcájában!
Látom a szóviccem tetszik a s(t)(z)opiról! Te kis csillivilli motorkás álomtestű pályavitézem!
Na látodbazz! kezdesz hatni rám , már nyalok is pedig, nem akartam Úútállak!
az a baj hogy rólatok meg nem látjuk még a képeket meg a vidiket ahol szopiztok, öö stopiztok a ghostriderkettő barátoddal
Jó lenne ha mutatnátok már valamit mert elhal a topik
Helló!
Én ezen a képen csak 2 versenygiliszta násztáncát látom! párzási időszak van a ringen? , na ezért nem megyek!nem akarok beporzódni!
Sziasztok!
Persze kivinnétek a mersz -re.... (az mi? merek-e segget nyalni?jaa az megy!csak megoldható, hogy addig nefürgyetek le? ?) azt'széjjel szakítanátok a szájam szélének a szalonnáját! mi? Ti kis kurvarépák!Pályázás az nem menne, szédülős vagyok, Én csak szájjal pályázok! csak a hosszú probléma, és kanyarmentes utakat szeretem(azt is inkább otthon) !
Amúgy meg tényleg bekorodált már a seggrózsám, mert itt senki nem kíván engemet! ,
Amúgy meg ha pályázni kell, felnyálazom a K7 pajtimat , az majd csoportosan megkeni a szátokat , , én meg páholyból nézem az előadást, miközben elégedetten vakargatom a kis fonnyadt tököm!
Amúgy meg csak a dinamikus IP címem mögül vagyok kemény, de ezt már tudjátok! ,
Puszil titeket a Ghostrider 33és1/3! (miafasz van velem?tiszta nyál amit írtam! )
Nem kell a menőzés.
van egy közös képünk
Ha sikerül rátalálni a megfelelő szakemberre csináltatok kettőt. Ha neked nem kell esetleg ( nem teccik vagy tudomisén... ) megtartom tartalékba.
Csaó Ghostriderhárom! Irigykedsz mi? A miénk már szép fényes, bezzeg a Tied.. Na jó nembánom, beállhatsz a sorba ha akarsz, ha jól nyalsz, 1-2 hónap és eljuthatsz a legalsó szintre, 1-2 év és csapatunk teljes értékű tagja lehetsz
ÁÁ, jó hogy nem jött, így is elegen estek-keltek
érdekel, mert sajna még nem is kérdeztem meg a motorrad-ot mennyibe kerülne..
Tutis,
kormányvég ügyben lehet sikerült előrelépni. Héfőn megyek esztergáltatni egyet. Érdekel?