Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi szépen megpróbálom!
hááá esssem 2forint volt
HitMan!
Ilyen kinézetet akarok a gixerből is kihozni!
Persze leszámolva a csilli-villi, méregdrága cuccokat ezen a gépen... felni, lábtartó, stb.
Szép fotó nagyon. Peppével mi van nem tudod?
Sanyi, HitMan!

Köszi szépen mégegyszer a szerelést, most értem haza és nem csattant most útközben, pedig tapostam eleget..... ....és még a SÜNÖK sem meszeltek le.....nyitva volt hátul a kapu!
Sanyi, a gombák majd kelleni fognak és a többi is amit beszéltünk apránként. Majd szólok mielőtt mennék!
Addig is minden jót nektek és további jó munkát.

Üdv!
Okés most indulok!
No akkor hajrá. Komoly tervet nem kell kigondolni sz'al még neked is menni fog. Amúgy készülj fel hogy 3x vagy 4x egy pattanásos 12 éves suttyó és csak MSN-en hajlandó szekszuálissan inzultálni.
Szia Domina123! ,
Hát lehet, hogy kellene, csak a gondolkodással vagyok bajban!
Amúgy meg nemis csúnya, csak érzelmi szálakat próbálok szőni a 4x-es faszcsimbók, és közém!
inkább itt.....
Gyere, it vagyunk....
Csunya beszéd ez. Kiskoruakra nem is gondolsz?
Szia!
Te is mindjárt részt vehetsz a faszomon garattal!
A felvonulás részleteiről pedig érdeklődj a családodon belül kisvirágszál! Amúgy jó volt! ,
Tsanyi, HitMan!

Vagytok ma délután a műhelyben? Elgurulnék ismét egy SOS láncfeszítésre, ha nincs sok dolgotok, mert már nagyon laza lett megint!
Írjatok, ha mehetek valamikor délután....
Köszi.
Hellooo gixxertársadalom...

Pár kép a tegnapi Mátrázásról...

akkor nállad nem volt úgy mond erősen törve,akor tekerj lefelé egyet csak jegyezd meg a rovátkákat
oks, kösz
aztán szerintem még egy 500km-t megy vagy még annyit se és cserélem át a hátsó gumit. Sikerült Briantől beszrezni fain utcai sport gumit. Amit veled is beszéltünk. Nem mertem a vágott slicket bevállalni.
jó lesz az engedjed lejjebb.főleg a hátsót.de ne nagyon ugy 0.6-0.7.-re
estét!

ma kicsit amatőrködtem az utcákon :) 51-esen és M6 környékén.
tempó megvolt - gumi
Nini a szobabringás.na mesélj.milyen volt a melegfelvonulás.mondjuk gondolom nem voltál elégedett,hogy nem öltözhettél be a szokásos cuccaidba.ne is törődj vele.a célodat így is elérted.részt vehettél rajta.ez a fontos.
Szia!
Köszi! Te rendes vagy! Ez seggfény akart lenni!
Amúgy tényleg szájmotoros vagyok!
Cső szóbanmotoros,
csak 5öt, mert annyi kép van. Meg lehet sokfélekép is...
Ha jól nyalsz, kiszedek 2 gyertyát, hátha akkor le tudsz hagyni...
Csá biggenyóoszi!
Most legyek szellemes, és írjam azt, hogy ezek a képek minimum 7 Oszkárdíjjat érdemelnek?
Nem írom le, mert a végén Én leszek az első itt a fórumon, aki puszta nyelvvel robbant fel egy gumicsizmás motorkatakarító fórumhernyó ánuszt , , azt pedig nem szeretném! , Te kis ezresribi! ,
szia!
Azt hittem a segglyukadba vésődött bele , hát ezé dolgoztam ennyit? ,
Figyelem! aki nálam nagyobb fasz, az írjon valamit gyorsan, mert nagyon egyedül érzem magam! ,
Na akkor már én is...