Helló Tutis!
De jó hogy itt vagy, már azt hittem nem utálsz! Téliesítetted már a csillivilli gixerkéd, vagy pröntyörögsz még erre-arra?
Vagy beíndult a motortuning? Vérnyomásod méred még?
Ja! amúgy meg akartam már írni, hogy rohadjá el, mert eggyel jobb a motorod mint az enyém! ,útállak! , de egyben szeretlek is !
Szia!
Jaa Te vagy az? akkor bocs! Az ikszeket figyeltem, nekem a 3x -es a pajtim, de akkor mostmár a 4x es picsáját is nyelvvaxolom!
De tőccsed ki az adatlapod kiskurvám, mert így meg fogod cincálni a hosszúcicit előbb utóbb! ,
Szia!
Basszameg! ahogy olvasom a 46 -os meg a Te csevegésed, szinte láom az egymás nyelve által végletekig szétfényezett aranyereitek xeon szintű vakítását!
Elefántormányos tanga? Eléglesz az ostoba tekintetű hangyászorr tangának is (mondjuk az is elég nagy, úgyhogy most veheted Tőlem ezt egy kis seggfénynek !)
Na jóétvágyat mindenkinek a vasárnapi ebédhez! Á!nemis csak vicceltem!
Szia!
Megnéztem az adatlapod, de sajnos nem találtam meg magasröptű beírásaidhoz társítható tudatlan tekintetű fejedről készített képeid!
Bár lehet, hogy jobb is!A motorkáid naon cíípek(nna látjátok?megindultak a beílleszkedés első lépései! (nyálnyálnyál.... ), ezzel kompenzáltad nálam a felém próbálkozásként tett nyelvcsapásaid!
De jó hogy itt vagy, már azt hittem nem utálsz!
Vagy beíndult a motortuning?
Ja! amúgy meg akartam már írni, hogy rohadjá el, mert eggyel jobb a motorod mint az enyém!
Jaa Te vagy az?
De tőccsed ki az adatlapod kiskurvám, mert így meg fogod cincálni a hosszúcicit előbb utóbb!
Te meg ki a náthás szájbarakott fasz vagy?
Mondjuk ezen nem is kell csodálkozni!
Basszameg! ahogy olvasom a 46 -os meg a Te csevegésed, szinte láom az egymás nyelve által végletekig szétfényezett aranyereitek xeon szintű vakítását!
Elefántormányos tanga?
Na jóétvágyat mindenkinek a vasárnapi ebédhez!
Megnéztem az adatlapod, de sajnos nem találtam meg magasröptű beírásaidhoz társítható tudatlan tekintetű fejedről készített képeid!
Bár lehet, hogy jobb is!A motorkáid naon cíípek(nna látjátok?megindultak a beílleszkedés első lépései!
Mi ezekbe járunk az asszonnyal motorozni....