Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

viccesfijú . . .
a sajátommal léptem be... én nem adom ki magam másnak szóval nem a 3x-es vagyok
naaaa.mi ez az új nick név?tessék belépni a sajátoddal
Kedves 4X-es gixer! Ha ennyire unatkozol inkább verd ki a faszod... ott élvezkedj ne itt hogy más nevében írogatsz...
ejjjj.mi ez a dörgölődzés szobabringa?látom jót tett a tegnapi felvonulásotok.bemelegdtél ismét.
Helló Tutis!
De jó hogy itt vagy, már azt hittem nem utálsz! Téliesítetted már a csillivilli gixerkéd, vagy pröntyörögsz még erre-arra?
Vagy beíndult a motortuning? Vérnyomásod méred még?
Ja! amúgy meg akartam már írni, hogy rohadjá el, mert eggyel jobb a motorod mint az enyém! ,útállak! , de egyben szeretlek is !
Szia!
Jaa Te vagy az? akkor bocs! Az ikszeket figyeltem, nekem a 3x -es a pajtim, de akkor mostmár a 4x es picsáját is nyelvvaxolom!
De tőccsed ki az adatlapod kiskurvám, mert így meg fogod cincálni a hosszúcicit előbb utóbb! ,
Meg sem ismersz szobabringa?Nemszép dolog nyomikám
mivan, már meg se ismered a szopis haverod?
Szia!
Te meg ki a náthás szájbarakott fasz vagy? ,
én meg anyádat látom. Mondjuk őt jó közelről.Már unom is
Szia!
Mondjuk ezen nem is kell csodálkozni!
Ez egy jó fotó. K7 rulez. Mondjuk az enyémhez nem adtak nénit.
Szia!
Basszameg! ahogy olvasom a 46 -os meg a Te csevegésed, szinte láom az egymás nyelve által végletekig szétfényezett aranyereitek xeon szintű vakítását!
Elefántormányos tanga? Eléglesz az ostoba tekintetű hangyászorr tangának is (mondjuk az is elég nagy, úgyhogy most veheted Tőlem ezt egy kis seggfénynek !)
Na jóétvágyat mindenkinek a vasárnapi ebédhez! Á!nemis csak vicceltem!
Szia!
Megnéztem az adatlapod, de sajnos nem találtam meg magasröptű beírásaidhoz társítható tudatlan tekintetű fejedről készített képeid!
Bár lehet, hogy jobb is!A motorkáid naon cíípek(nna látjátok?megindultak a beílleszkedés első lépései! (nyálnyálnyál.... ), ezzel kompenzáltad nálam a felém próbálkozásként tett nyelvcsapásaid!
Ja..ja..K7-et is kell venned! Most látom, hogy csak ehez a modellhez jár.....előkerestem a fényképes adásvételimet és rajta van...
Akkor szunyáljál.....a doboz mellé addig pedig állítsál egy fegyveres őrt...
Nincs mese kell vennem egy k7-et is. na én tente különben péntekig se érek a közeledbe...
Áhhh.....kössz de nem kell.....az enyémhez adtak nénit is......ő emeli a Gixert....
Piros hátsóemelőm is van ha érdekel... Néni nincs hozzá, az valami átb@szás lesz, mert kértem de nem adák.
Vazzeee...mostmár nem kidörrentőt adnak ajándékba a fehér Gixerekhez? Domino....jól rába..tál...
Nekem csak elefántormányos tangám van.
Dom!
Mi ezekbe járunk az asszonnyal motorozni....
Össze kell öltözni a motorral.