Mikor tudunk ütközni Peppe? Megvan már a pöcsét? Kezd SOS-es lenni a dolog. Hétvégén meg nem leszek Fehérváron előre láthatólag. Pénteken délután megyek Győrbe. Nekem meg kéne a papíros, meg az, hogy mikor tudnád megcsinálni a mocim.
mondok egy egyszerűbb dolgot. Lazítsd meg a kormánykifliket és kicsit nyiss kifele a kormánycsutkákon, tehát mintha sim rúdkormányod lenne. Persze nem tök egyenesbe, hanem csak eghy kicsit egyenesebb szögbe álljon.. menj vele 1-2 napot hogy szokasd magad..Ha ez sem jó, jöketnek az LSL dolgok :)
(amúgy létezik hosszabb csutkakormány is, az is kényelmesebbé teszi az üléspozíciót)
Piszok jó napom volt ma, ugyanis Domino meghozta ma a YOSHIMURA DOBOT.. ...amint tudom viszem janodobhoz legyártatni az összekötő csövet....
NAGYON JÓL NÉZ KI EZ A DOB.....KU.VA SZÉP LESZ A Gixeren...és remélem jó hangja is lesz.....
Mégegyszer köszi DOM...
Nem jöttél vissza park.jegyet pecsételtetni, így gondolom kiengedtek lent....
Szólj ha már fent lesz a JARDINE....
Hát a fél évet azt adom tutira....de a finanszírozás az lassab lesz....bár most a télen gyüjtögetek rendesen az átalakításra, úgyhogy ha meglessz minden kellék, akkor összedobhatjuk ha van kedved és majd szabad időd rá!
A legfőbb gondom a fejidom része, ugyanis ez nekem ku.vára tetszik, hogy a saját fejidom van megvágva és feldobva kicsit megdöntve.
Igazából nagyon jól néz ki az R6 fejidom ezen a gépen, de a Gixerre mégsem dobhatok fel egy R6 fejidomot..... ....arra gondoltam, hogy Gixer fejidomot kell rászabni, persze nem a sajátomat, hanem egy másikat, de az nagyon borsos árban van....
Lánc és lánckerékben segít a Mikeboy és egyéb másban is.
Kormányt is az olcsóbb megoldással akarom, mert 60rugó lenne hozzá egy villahíd....
Szóval apránként de meglesz.....
Jujj de izgi! Adhatok a BECCIKE kupplungkarjára egy puszikát?
Köszike tünci motorkás polírmester2000 -rem!
Remélem átjött a mérhetetlen szeretetem!