Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az az őszhajú bácsi a Félsvéd volt.
Nem tudod ki volt az a őszhajú bácsi aki ott volt az asztalnál és mondott egy csomó trükköt meg tippet? Kiváncsi lennék, h ki az...
Nekem is volt hasonló, meg olyan is amikor egyenesen akartam menni a kanyarban tovább...
Nem zavar, csak érdekes. Sok-sok pályanap kell még hogy a 2.02-t megközelitsem.
Megnyugodtam. Bár egyszer az egyik balosban kicsit jobbra is kanyarodtam persze nem végig csak a közepén picit, de ez nem biztos.
Ha ez megnyugtat én is ezt érzem. Sajnos minél gyorsabb lesz az ember annál inkább érzi, hogy mennyire lassú. 2:02-nél kezdődik valami.
Nem is működsz fordítva! Nem ültél háttal a motoron és nem kanyarodtál jobbos kanyarban balra...
Énis 1en voltam, de tetszett. Majd ha úgy megyek mint te vagy a Tutis, akkor megnyugszok...
Ha ez az ok akkor én fordítva működök. Minél többet vagyok pályán annál jobban rájövök hogy nem tudok szinte semmit. Evvan. Kell még legalább két év hogy megközelítsem a rutinosabb kollegákat.
Megjött az önbizalom...
Ez amúgy érdekes. A szezon elején közepén nem volt ennyi perec. Így a végefelé meg esnek kelnek az emberek. Még jó hogy nem lett komolyabb baja senkinek.
ÁÁÁÁ csak viccelek. Idén ezen az egy merszen voltam úgy, hogy alkalom se lenne. Meg hát a merszen jobb óvatosnak lenni. Így is sok esés van.
Még szerencse, h nem versenyeztek a Tutissal...
Vigyázzatok. Jobb helyeken ez már seggnyalásnak minősül. Ide is feltolom a videókat csak kicsit rosszabb felbontásban. Az utolsó videó végén a Tutis-t is elkapom (bár állítólag az a kivezető köre volt).
Féktelen egy pali ez a ddt.
Jaja, szépen komótossan svájci módra átszeltük a várost.
Sztem utána akartam menni utánad, de elfelejtetted húzni a féket...
Az kikerülésnek minősült.
Szia Cimbi!
Akkor jóóó! Örülök! Tetszett nekem is! Hazafelé is jót jöttünk...
Na ja, már nincs nyár... Nembaj, jövőre megyünk többet nyáron...
Szia Oszi
Hazaértem gond nélkül. Jó volt tegnap,
kár hogy hamar sötétedik dehát ez van.
Megelőzök ott 3 embert is, te meg mind a 4ünket... Gonosz!
Pont ott vagyok az elején!
Az első körödön a 4-es kanyarnál belül fekete ruciban...
A végén valaki rendesen kiegyenesítette a 4-es kanyart...
Majd kiderül. Két helyre tolom fel. A doclerre nagy felbontásban. Ide a kisebben. Ez sajnos elég sok idő.