szia!
Bazz csak én írkálok itt ratyibanda?
Ja a válasz majdnem lemaradt!
Ha jó leszek megcsókolhatom ezt a nemmindenapi kiufogót, amit még a NASA is megirigyelhetne tőled arany piskótatallérorcájú minőségi fórumtársam? ,
Szia kukis!
Ezek a képek! Nem bírok napirendre térni, ahogy a motorkán játszanak a fények, ahogy megalázottan kullognak mögötted, ahogy veszed a kanyart, ahogy ülsz a motoron....... Szerintem nem is Te ülsz a motoron! , vagy ha mégis, akkor ehhez képest CSÁKK NORISZ életmunkássága egy büdösbogár éjszakába eleresztett fingja ehez képest!
Figyejjé má! Szétfényezlek!Este nem kell lámpát gyújtani, mert ezek után seggel világíthasz! , NA rendes kis genyóláda vagyok? Szia tutispunciskukis, ,
Szia!
Namivan baszki? Te ilyet is tudsz nem csak megsértődni?
Ne csináld, mert nehéz helyzetbe hozol! Ha nem foglak tudni bosszantani, akkor meg végem!
Na mindegy azért küzdök, hogy nehogy elhanyagolva érezd magad! ,
Na csá puncis! ,
Aha, oda is használom. Igen, pályára nem igazán mondhatnám, h jó lenne. Kopni meg nem kopik nagyon. Nekem már van benne 10e körül és félig van lekopva...
Jaja....tiszta a gép....Rossi pont most küldte a tegnapi futamon viselt zokniját postán......de honnan tudtad?
És képzeld már fel is vettem reggel és láss csodát 00:14:02 volt az időm munkába jövet... Eddig 00:15:40 volt a legjobb.
Ja..ja..nekem vannak cimbijeim....
Na csá Nyelvcsapós!
Neked is jóreggelt Főfényező! ,
Remélem tiszta a moci, hogy tudjál menni talizni a cimbikkel!
Cukorborsó! , , ( Laff, laff, laff ez nyelvcsapkodás volt!) Csak, hogy ne érezd elhanyagolva magad!
Valentino Rossi büdöszoknija megvan már? , ?
Szia!
Ja ja! elértem az üzemi hőmérsékletem az Andrássy u. pályán elég gyorsan! eheheheee.. Lett is sok barátom szinte azonnal , , nemúgy mint itt! Te is csak a testem akarod, meg miez a 4x? Egy igazi "büszke"úriember 3x -el ír alá! , Na mindegy fényezlek ott alul akárki vagy!
Én lehet egy rendszert csináltattam volna a yoshi-hoz . Voszont látom hogy a gp 1 is jópofa . Csak minden OK legyen vele, nehogy tényleg annyi baj legyen vele mint ahogy tutis írja .
Nekem spec bejön ez a repdtfazekas hang az tuti.....tisztára olyanok mint a MotoGp-s gépeké.....
Jó lesz az Dom....legalább a Sünök tudják, hogy merre jársz...
Na pont erre voltam kíváncsi, hogy ez hogy lesz megoldva, de így már vágom.
Szerintem nem érdemes lekapni Dom-nak az alsó dobot, mert tényleg csúnya lesz.....ha meg nem akkor meg ku.va drága....
Hát tényleg lehet jobb lett volna a K7-re való....
Nem tudod még gyorsan visszamondani, vagy cseréltetni K7-re Domino?
Na Tutis, mindjárt megkapom a seggnyaló jelzőt, mert elmagyaráztál valamit, amiből megértettem a dolgot. és leírtam...
Bazz csak én írkálok itt ratyibanda?
Ja a válasz majdnem lemaradt!
Ha jó leszek megcsókolhatom ezt a nemmindenapi kiufogót, amit még a NASA is megirigyelhetne tőled arany piskótatallérorcájú minőségi fórumtársam?
A motor pilótája nincs rendesen belőve szerintem...!
Ezek a képek!
Figyejjé má! Szétfényezlek!Este nem kell lámpát gyújtani, mert ezek után seggel világíthasz!
Namivan baszki? Te ilyet is tudsz nem csak megsértődni?
Ne csináld, mert nehéz helyzetbe hozol!
Na mindegy azért küzdök, hogy nehogy elhanyagolva érezd magad!
Na csá puncis!
És képzeld már fel is vettem reggel és láss csodát 00:14:02 volt az időm munkába jövet...
Ja..ja..nekem vannak cimbijeim....
Na csá Nyelvcsapós!
Remélem tiszta a moci, hogy tudjál menni talizni a cimbikkel!
Cukorborsó!
Valentino Rossi büdöszoknija megvan már?
Látod, látod? Foglalkozni kell a beteglelkűekkel is Te kis álomtestű pályagalambom!
Ja ja! elértem az üzemi hőmérsékletem az Andrássy u. pályán
Már csak az enyémre vagyok kíváncsi....
Jó lesz az Dom....legalább a Sünök tudják, hogy merre jársz...
Szerintem nem érdemes lekapni Dom-nak az alsó dobot, mert tényleg csúnya lesz.....ha meg nem akkor meg ku.va drága....
Hát tényleg lehet jobb lett volna a K7-re való....
Nem tudod még gyorsan visszamondani, vagy cseréltetni K7-re Domino?
Na Tutis, mindjárt megkapom a seggnyaló jelzőt, mert elmagyaráztál valamit, amiből megértettem a dolgot. és leírtam...