Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A műhelyem mellett van egy műanyagos...ott.
Szia!
GeciSzuperXtremeRacing motorka!
Ferodo platinumot nem ajánlanék ebbe a gépbe(túrára kitűnő), de szerintem van a szinterből is raktáron és párszáz huf az árkülönbség.
A konti nem egy nagy szám simán megtud csúszni,volt törve az eleje ? Kawakakimon beljebb volt a teló az elsőgumim csontra leért a hátúljából meg volt ,még rendesen
És Ti hol szoktátok csináltatni?
Illetve: nem addigra tudnál szerezni , mert gondolom van jobb dolgod is vasárnap , szóval van-e raktáron?
Szia tsanyi, múltkor írtam, h kéne fékbetét előre 2000-es sradba. Most lett rá lóvém. Szinteres utcai mennyibe fáj, hétfőn ráérek, addigra tudnál szerezni? A sima utcai is jó, ha más nincs (feorodo platinum).
Ha jó helyen csináltatod nem reped meg úőjra.....vidd egy jó műanyagoshoz.......amit mi csináltattunk eddig meg azok nem repedtek el ott ahol javítva voltak.
Még valami! Nem tudtok K2-re fejidomot mert az enyém javítva volt már és most nyáron ugyanott két helyen is újra elrepedt! Vagy érdemes ismét megjavíttatni? Nemfog ez már mindíg elrepedni ha ismét meghegesztik?
Continental Sport Attack
Azt mondták hogy a hátsó kerék majré csíkjánál az elsőjé nem lehet nagyobb mint a kétszerese nekem meg majdnem háromszorosa! Hátul kb.7mm elöl kb.25mm.Ezért is mondták hogy állítani kell és hogy azért pattog el az eleje. Én nem tudom.
hát majd.. majd mert ép nincs semim amivel fel vegyem a telo szar minöség a fényképezö meg nem ad hangot basza meg .. de akarok majd .. szolok ha lesz
hangot!
sziasztok
ma volkt egy kis idöm felrakni végre a hetek ota meg vet dobom
csak gondoltam dobok egy képet rola
nagyon brutál a hangja oda vagyok.. meg vissza
szép napot és szé les utat mindenkinek ..
nem hinném hogy állítani kell azon,ha mégis akkor komolyan kell hogy menj vele,lehet más gond lessz ott,milyen gumid is van rajta ?
na itten egy photo
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek!
Nekem egy K2 600-am van és azt vettem észre hogy ha szerpentinezük a kanyarokban kicsit elmászik az eleje. Azt tanácsolták hogy állítsak az első lengéscsillapító feszességén,keménységén! Ezt szeretném megkérdezni hogy hogyan csináljam!?
Előre is köszi a segítséget!
Grat jól nyomjátok,ilyenkor fáj a szívem hogy nem lehetek ott
vidi1
vidi2
A két vidi elején Virágot veszem fel pár kör erejéig.
a jelentését tudom: GS = négyhengeres, X - kísérleti darab, R - racing változat. (forrás by Discovery - Csúcsmotorok)
Pár kép Virágról
veled tényleg van valami gáz.....
Ez igaz de ahhoz a megjegyzéshez választhattál volna beszédesebb képet is. Mondom én persze.
Valaki tudja hogy a GSX-R betűk minek a rövidítései?
Egyszer hallottam valahol, de most nem találom sehol... kössz
Ez így van. Elősször Májusban láttam és csak ámultam-bámultam.