A konti nem egy nagy szám simán megtud csúszni,volt törve az eleje ? Kawakakimon beljebb volt a teló az elsőgumim csontra leért a hátúljából meg volt ,még rendesen
Szia tsanyi, múltkor írtam, h kéne fékbetét előre 2000-es sradba. Most lett rá lóvém. Szinteres utcai mennyibe fáj, hétfőn ráérek, addigra tudnál szerezni? A sima utcai is jó, ha más nincs (feorodo platinum).
Ha jó helyen csináltatod nem reped meg úőjra.....vidd egy jó műanyagoshoz.......amit mi csináltattunk eddig meg azok nem repedtek el ott ahol javítva voltak.
Még valami! Nem tudtok K2-re fejidomot mert az enyém javítva volt már és most nyáron ugyanott két helyen is újra elrepedt! Vagy érdemes ismét megjavíttatni? Nemfog ez már mindíg elrepedni ha ismét meghegesztik?
Continental Sport Attack
Azt mondták hogy a hátsó kerék majré csíkjánál az elsőjé nem lehet nagyobb mint a kétszerese nekem meg majdnem háromszorosa! Hátul kb.7mm elöl kb.25mm.Ezért is mondták hogy állítani kell és hogy azért pattog el az eleje. Én nem tudom.
sziasztok
ma volkt egy kis idöm felrakni végre a hetek ota meg vet dobom
csak gondoltam dobok egy képet rola
nagyon brutál a hangja oda vagyok.. meg vissza
szép napot és szé les utat mindenkinek ..
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek!
Nekem egy K2 600-am van és azt vettem észre hogy ha szerpentinezük a kanyarokban kicsit elmászik az eleje. Azt tanácsolták hogy állítsak az első lengéscsillapító feszességén,keménységén! Ezt szeretném megkérdezni hogy hogyan csináljam!?
Előre is köszi a segítséget!
GeciSzuperXtremeRacing motorka!
Azt mondták hogy a hátsó kerék majré csíkjánál az elsőjé nem lehet nagyobb mint a kétszerese nekem meg majdnem háromszorosa! Hátul kb.7mm elöl kb.25mm.Ezért is mondták hogy állítani kell és hogy azért pattog el az eleje. Én nem tudom.
ma volkt egy kis idöm felrakni végre a hetek ota meg vet dobom
csak gondoltam dobok egy képet rola
nagyon brutál a hangja oda vagyok.. meg vissza
szép napot és szé
Egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek!
Nekem egy K2 600-am van és azt vettem észre hogy ha szerpentinezük a kanyarokban kicsit elmászik az eleje. Azt tanácsolták hogy állítsak az első lengéscsillapító feszességén,keménységén! Ezt szeretném megkérdezni hogy hogyan csináljam!?
Előre is köszi a segítséget!
vidi2
A két vidi elején Virágot veszem fel pár kör erejéig.
Egyszer hallottam valahol, de most nem találom sehol... kössz