Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát nem tudom de mintha nem ezt írtad volna ott na mindegy szánalom. hu vagy nyugodtan rakhatsz ide képet a pályázásodról igazából kutyát se fogja érdekelni vagy max a seggnyalóidat:)
a pénzügyemet nem kötöm az orrodra, de ha értelmezed, azt írtam hogy nincs zsé gumira pályázás miatt.. A megkímélt szót is vedd ki a hírdetésből, fél éve olvassuk a baromságodat hogy Te mindent kihozol a vasból..Esetleg visszatöltheted a kerózós vidijeidet és beteheted a hírdetésbe is
a szavazásra visszatérve én jövő áprilist mondok
nekem is leér a lábam akarom mondani talpam szóval nem én vagyok az a pedrózsa méretű gyerek miárt nem azt írod akkor mikor lesz pénzed rá
ja vágom akkor biztos a micimackóból loptad a szókincsedet
én se sírtam de látszik nem érted meg, h azért nem adok ki pénzt ami nem igazán érdekel. vagy én is legyek olyan mint te, h 2:11es időkkel itt arcoskodjak ami persze egy nulla idő dehát a sok seggnyaló végbélnyíláson csókol mert előtte leszopod őket! 1000km-es túrákat sose tettem 800volt kb a legtöbb eddig! az én motorom csak 1éves lesz szept 3án és már 17ezer párszáz km van benne a pontosság kedvéért majd át is írom a hírdetésben! a hazugságról meg ne beszéljünk mert este írtad ebbe a topikba, h sajna nincsen pénzed új gumira akkor ki hazudik te tökönszúrt gyerek! vérnyomáscsökkentőt szedd nehogy a nagy izgalomban a pályán rosszul legyél őszintén sajnálnálka talán még el is mennék rászarni a sírodra
gyerek, ha észreveszed, 3.-án pályázás, külön gumira nincs zsé azt tárgyaltuk, de majd dobok fel képet hogy lásd hogy a pályázást ki tudom fizetni..Gumivásárlás meg utána lesz
Meg mikor normális emberi méretre terveznek majd motort, nem ilyen kis mazsolákra.
Áh a szókincs ragdt rám mint kutyára a bogáncs.
Én olvasok könyveket.Tudod az olyan szögletes tárgy amiben rengeteg papírlap van és azokra egy tintának nevezett folyadékkal apró jeleket nyomtatnak.
Ebből sok műveltség szorult volna beléd ha megtalálod őket és nem csak anyu lottószelvényeit nézegeted.
tutis
[13581] ma 13:59
áá nem akarom én kihagyni de gumira most nincs zsé! Majd teszek fel képet a gumiról és a nagyok megmondják hogy jó-e.
Amikor lesz újra karbis gixxer.
hehe, sose sírtam hogy nincs zsé, érdekes, én mindig ott vagyok minden mersz pályázáson, ergo csak van rá zsém, te meg 1000 km-es túrákat teszel naponta elmondásod szerint, mégis 13ezer km-el árulod a 2 éves vasadat. Kicsit ellentmondásos vagy kicsi malackondásom
mikor veszel új motort?
na az érettségid mellé ilyen nagy szókincset is adtak vagy szakmunkás hehe
soha nem írtam h nincs rá lóvé, azt írtam, h nem baszok le havonta 3-4 pályanapra 200ropit nekem annyiban lett volna az igényeim miatt:) neked lehet kijön olcsobban de azt leszarom szóval ne is írd meg! nekem egy időelbaszás az egész csak az utazás 5 óra ha normális tempoban lehet haladni meg ott egésznap körbe körben pfff inkább megyek ide oda csavargoni és élvezni a motorozást! de ha véletlen megépül a pálya sávolyban vagy hová a francba akarják építeni akkor oda lehet, h mégis csak elnézek de te saját magadból csinálsz hülyét egyik topikban sírsz h kenyérre sincsen guba itt meg dobálod a számokat, h új gumi meg pálya meg anyád picsája! vicces vagy
Aszondod nem érti meg?
Szerintem egyszerűbb mondatokat írj, mert ez kicsit erős lesz neki.
Szerintem te és méghozzá a büdösebb tájjellegű iskolázatlan fajtából.Legalábbis ahogy írkálsz.
Az a baj hogy annyira fantáziátlan és lelki szegény vagy hogy ha vélt sérelem ér rögtön átkattan az a kis csökevényes szerved ott felül.Átmész vulgáris anyázósba amibe én sosem mentem át.Sajnos ez nálad masszív jellemhiba ami a kisebb szociális közösségedben elfogadott norma de szélesebb körben nem.Na ez a különbség te és én köztem.
Amúgy nagyon tudsz mulattatni csak így tovább.
hehe, ideges lettél? Rád emlékszik mindenki hogy sírtál hogy nincs pénzed pályázni. Mi megszántunk és írtuk hogy összedobjuk Neked falusi parasztgyereknek, de akkor jöttél az időelbaszós szöveggel
nem tolnád el a biciklidet az sv topikba vagy mz vagy mi a rák motorod van
reped a plafon, olvass vissza oda ahol elkezdődőtt augusztus elején a beszélgetés na akkor ki a paraszt? hát te! te kis pöcsfej
te ember elmész a dolgok mellett olvass már vissza te pesti paraszt! írtam h megtudom venni az új utcai gumit vettem is és úgyanolyan hamar elkopott mint a slick ráadsául a tapadás különbségről ne is beszéljünk akkor már megi s magyaráztam h nem én fogom megvenni a te szaros gumidat! pályára is lenne cash de nem adok ki feleslegesen arra pénzt h körbe körbe motorozgassak, meg elbasszam a napomat a kurva sok utazással mert az már nem kellemes! igen otthon lakok még nagyon jó így nekem főzés mosás kaja pia minden megoldva semmi miatt nem kell aggodnom veled ellentétben akinek nincsen pénze( ha kell be is másolom ide a hozzászólásodat) meg a régebbi hasonló csoringer hozzászólásodat tavaszról a gazdasági válság meg stb... írogattál! pizsamát nem szeretem aludni csak ritkán pár órát szoktam az árok parton részegen
Nesztek inkább lehet gyönyörködni a DrágáMban
Az enyém nem ugyanaz a stílus klasszisokkal felette áll.
saját magadról beszélsz? vagy ha tényleg buta vagyok szerinted akkor miért ereszkedsz le az én szintemre? szánalmas vagy
félre értettél...engem nm zavar... ck már annyiszor ugyanazok a stílusu hsz-ek...