Ez meg olyan tanítóbácsis volt... Had irkáljanak már úgy ahogy akarnak, meg nehogy má te mond meg hogy ki kinek meg kinek ne rajongja körbe az ánuszát. Menj másik topikba ezzel a stílussal, hátha vevők lesznek rád. Itt úgyis mindenki buzeráns divatmotoros...
Szeva TomAce!
Jól emléxem te említetted a multkor, hogy érdekelne GSX-R -es póló? Mert találtam 2fajtát, ha érdekel akkor belinkelem az oldalt, ahonnan lehet rendelni.
Üdv:
Szia kerord!
jól beszélsz=seggnyalás, viccnemértés, kezdeti, de gyógyítható sötétség! ,
Amúgy mi van a motoroddal megy már?Tessék motorozni!
Ne válaszolj, elég ha csak tanulsz a leírtakból!
Jóéjszakát! , ,
Szia!
Először is tudod : válasz=seggnyalás!
Affektálás, nyálas jópofi=seggnyalás!
Megköszönés, információadás=nem seggnyalás!
Fasz beírásra, fasz válasz=nem seggnyalás,jót röhögés!
Bunkóságra,más kinézetére tett megjegyzésre önirónikus válasz=nem seggnyalás, jót röhögés!
Túlajnározás,túlságos jópofi=durva seggnyalás!
Keménykedés, címbeírás, telefonszámkérés, gyerekiahórabazdmeg=szánalmas, burkolt "le akarlak szopni, de nem merem leírni"! ,
Eszement baromságra ökör válasz a beíró személyiségére tett negatív (pelyhespöcs, puhapöcs......stb)megjegyzéssel fűszerezve=nem seggnyalás jót röhögés!
Gratuláció, vagy túl nyálas dicséret=kicsi seggnyalás, vagy ánuszpuszi, de nem durva csak buzis! Folytassam? ,
Amúgy veled semmi bajom, meg ValenTINÓ Rossival sem , csak gondoltam örülni fogsz egy-két kedves szónak! Nemsikerült, bocs ,
Szia ahogy elnézlek Te nem is fogod érteni!
Olvass vissza egy kicsit többet majd rájössz, hogy nincs igazad!
Hidd el én is szeretnék értelmes emberekkel elbeszélgetni itt, de Te és a hasonszőrű barátaid(fórumtársaid) esélyt sem adnak rá!
Na menj, és hajtsd a motorkádat ahelyett, hogy engem kóstolgatsz!
Hali!
A kevés fizetésemre,a nagy telefonszámlámra,a villanyszámla különbözetre és a válságra való tekintettel óriási AKCIÓ!
Egy 1200km-t futott tökéletes jobb oldali Gsx-r 600k7 villa+egy baloldali javítható.(Ráköltesz egy 20-ast és van egy legalább 80-90ezer forintot érő villa párosod) Összesen 30ezer forintért vihető!
Ha elviszed mellé a soha nem használt üléspúpot 35000FT cakkli pakli!
Vagy van egy jobb oldali karcos idomom 10000 magyar forintért.
De van még enyhén karcos plexim és 2 sérült Ram Air csövem ha érdekel valakit.
Természetesen meg tudunk egyezni!
Telefonszám:06703213352
Email:Attila8805@fre
email.hu
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni hol tudnék k2 600-ra fejidomot venni korrekt áron? Bárhol kérdeztem eddig horror áron volt!
Köszi előre is ha valaki tud segíteni!
Szevasz MasterOfHun!
Nem nagyon értek a quadokhoz, de kicsit utánnanéztem neked....
Ahogy látom ilyen árban mozognak ezek a gépek, még 2008-as évjáratot is találtam 200-300 ezerért.
Viszont miért quadot akarsz? Gondolom nem utcai használatra kell?
150 köbcenti 14lóerő kb. ez quadoknál nem tudom mennyire jó, de egy Polaris Predátor olyan 50-60LE körül van, tehát biztos van különbség!
Ha rám halgatsz akkor átnézel a kipufogó fórumra és ott keressél egy kutya nevű emberkét, aki sokkal jobb tanácsokkal ellát mint én.
Szerintem egyet-ketőt visszalapozol és megtalálod ott a nevét, ő ha jól tudom nagy quados is!
Sok szerencsét!
Szerinted itt hogy kellene zajlani a beszélgetéseknek? Mert ahogy kiveszem a hozzászólásaidból neked az a seggnyalás, ha pédául valakit itt megdícsér valaki vagy megköszön valamit.
Mint a múltkor, amikor tutis felrakta a köridejét....egyből GIXXXER600K7 már meg is jegyezte, hogy mit kell ezt felrakni, meg dícsérni, vagy valami hasonlót írt tegnap?
Hát azt, hogy k.urva jól nyomja és például én nem tudnék lehet egy 2:50-es kört sem lenyomni! Miért gáz hogy elismerjük, hogy tud és kész?
Vagy ha valaki segít valamiben az megköszönöd és ha valamit csinál akkor pedig sok szerencsét, sikert kívánsz neki, esetleg tanácsot is adsz neki....
Most ez seggnylás? Vagy mit értessz seggnyalás alatt?
Az miért fáj neked, hogy az itt fórumozók érdeklődnek a másik felől....mint például én hogy megkérdeztem, hogy pályabíró lesz-e, és gratuláltam neki?
Tudod egy ilyen vizsgát nem vágnak csak úgy hozzád a Józsin.....és ez a seggnyalás, hogy gratulálok neki?
Bakker fura szemilyiség vagy.....
Te szeretsz valamit, szurkolsz valamilyen csapatnak, vagy sportolónak, vagy bármi után érdeklődsz.....vagy csak saját magad érdekel és az itt fórumozók leszólása?
Mi a bajod azzal, hogy én Rossi rajongó vagyok? És mi a szar közöd van hozzá ha én megszerzek valaki álltal egy aláírását? Hmm? Fáj az neked? Megkárosítalak vele? Vagy mi?
Neked sem tudok mást mondani....csak azt hogy ha ennyire gáz neked ez a fórum, akkor keresni kell másikat és már meg is oldódott a probléma!
Egyébként elmondanám, hogy én veled normálisan társalogtam mindig....szóval nem értem az ELLENSÉGES MEGNYILVÁNULÁSODAT!
De én sem haraxom rád...csak ez a véleményem.....ja és én nem azért írok ilyeneket ide, hogy jófejnek tartsanak.......
DE TE VAJON MIÉRT BESZÉLSZ NÉHÁNYUNKAL ILYEN LEKEZELŐEN ÉS ELLENSÉGESEN....NÉHA KÖZÖNSÉGESEN? Nem te szerepelsz véletlenül?
Ja és kössz a kretén állat jelzőt is....tényleg jó arc vagy...
Sziasztók !
Szeretnék venni egy motort vagyis 1 quadot 150cc-és azt állítja az eladó lehetséges velemenni 150km/h-ával minden okés új kerekek fék tárcsafék ! és 200.000 ft-ért adja ell minden papiral !
Megéri-e mert csak 17 éves vagyok és gondoltam ti jobban értitek ezt a dolgot!
Szia szobamotoros!
Látod, én legalább megtisztellek annyival, hogy nem becézgetlek mindenféle hülyeséggel.
Nem tudom miért vetted magadra a dolgot, mikor egy hozzászólásommal sem bántottalak, illetve nem is említettelek. Szóval nem értem, hogy miért találtál most meg?
Vagy csak úgy érezted, hogy ehez hozzá kell szólnod......és te csak így tudsz megnyilvánulni?
NEM ÉRTEM, HOGY MIÉRT FÁJ AZ NEKED, HA AZ EMBER VALAMIT MEGKÖSZÖN A MÁSIKNAK, VAGY VICCELŐDIK, VAGY CSAK SZIMPLÁN KEDVES?
Mit kellene mondani KÖSSZ KÖCSÖG......ez akkor nem lenne seggnyalós? Vagy hogy a pícsába kellene itt beszélgetni szerinted, hogy az neked és más valakinek esetleg ne legyen seggnyalós? Mi?
Ezt a stílust kellene itt alkalmazni szerinted?
Ja és azzal meg mi a franc bajod van, hogy itt néhányan teszünk pár poénos és kedves megjegyzést a lányoknak? Vagy legyünk velük bunkók?
Mond te nem ismered azt hogy szimpla jóindulat és kedvesség, te csak így beszélsz mindenkivel, lányokkal is?
Nem értelek!
Na mindegy....biztos én vagyok a szar, mert pusztán normálisan nyilvánulok meg.....
Jól emléxem te említetted a multkor, hogy érdekelne GSX-R -es póló? Mert találtam 2fajtát, ha érdekel akkor belinkelem az oldalt, ahonnan lehet rendelni.
Üdv:
jól beszélsz=seggnyalás, viccnemértés, kezdeti, de gyógyítható sötétség!
Amúgy mi van a motoroddal megy már?Tessék motorozni!
Ne válaszolj, elég ha csak tanulsz a leírtakból!
Jóéjszakát!
Először is tudod : válasz=seggnyalás!
Affektálás, nyálas jópofi=seggnyalás!
Megköszönés, információadás=nem seggnyalás!
Fasz beírásra, fasz válasz=nem seggnyalás,jót röhögés!
Bunkóságra,más kinézetére tett megjegyzésre önirónikus válasz=nem seggnyalás, jót röhögés!
Túlajnározás,túlságos jópofi=durva seggnyalás!
Keménykedés, címbeírás, telefonszámkérés, gyerekiahórabazdmeg=szánalmas, burkolt "le akarlak szopni, de nem merem leírni"!
Eszement baromságra ökör válasz a beíró személyiségére tett negatív (pelyhespöcs, puhapöcs......stb)megjegyzéssel fűszerezve=nem seggnyalás jót röhögés!
Gratuláció, vagy túl nyálas dicséret=kicsi seggnyalás, vagy ánuszpuszi, de nem durva csak buzis!
Amúgy veled semmi bajom, meg ValenTINÓ Rossival sem
Olvass vissza egy kicsit többet majd rájössz, hogy nincs igazad!
Hidd el én is szeretnék értelmes emberekkel elbeszélgetni itt, de Te és a hasonszőrű barátaid(fórumtársaid) esélyt sem adnak rá!
Na menj, és hajtsd a motorkádat ahelyett, hogy engem kóstolgatsz!
A kevés fizetésemre,a nagy telefonszámlámra,a villanyszámla különbözetre és a válságra való tekintettel óriási AKCIÓ!
Egy 1200km-t futott tökéletes jobb oldali Gsx-r 600k7 villa+egy baloldali javítható.(Ráköltesz egy 20-ast és van egy legalább 80-90ezer forintot érő villa párosod) Összesen 30ezer forintért vihető!
Ha elviszed mellé a soha nem használt üléspúpot 35000FT cakkli pakli!
Vagy van egy jobb oldali karcos idomom 10000 magyar forintért.
De van még enyhén karcos plexim és 2 sérült Ram Air csövem ha érdekel valakit.
Természetesen meg tudunk egyezni!
Telefonszám:06703213352
Email:Attila8805@fre
email.hu
Köszi!
hal látom 750-es az van, lehet ugyanaz a 600-asé is nem?
Tudna valaki segíteni hol tudnék k2 600-ra fejidomot venni korrekt áron? Bárhol kérdeztem eddig horror áron volt!
Köszi előre is ha valaki tud segíteni!
hallgatsz,
kettőt,
Elírtam...így már jó...
Nem nagyon értek a quadokhoz, de kicsit utánnanéztem neked....
Ahogy látom ilyen árban mozognak ezek a gépek, még 2008-as évjáratot is találtam 200-300 ezerért.
Viszont miért quadot akarsz? Gondolom nem utcai használatra kell?
150 köbcenti 14lóerő kb. ez quadoknál nem tudom mennyire jó, de egy Polaris Predátor olyan 50-60LE körül van, tehát biztos van különbség!
Ha rám halgatsz akkor átnézel a kipufogó fórumra és ott keressél egy kutya nevű emberkét, aki sokkal jobb tanácsokkal ellát mint én.
Szerintem egyet-ketőt visszalapozol és megtalálod ott a nevét, ő ha jól tudom nagy quados is!
Sok szerencsét!
Mint a múltkor, amikor tutis felrakta a köridejét....egyből GIXXXER600K7 már meg is jegyezte, hogy mit kell ezt felrakni, meg dícsérni, vagy valami hasonlót írt tegnap?
Hát azt, hogy k.urva jól nyomja és például én nem tudnék lehet egy 2:50-es kört sem lenyomni! Miért gáz hogy elismerjük, hogy tud és kész?
Vagy ha valaki segít valamiben az megköszönöd és ha valamit csinál akkor pedig sok szerencsét, sikert kívánsz neki, esetleg tanácsot is adsz neki....
Most ez seggnylás? Vagy mit értessz seggnyalás alatt?
Az miért fáj neked, hogy az itt fórumozók érdeklődnek a másik felől....mint például én hogy megkérdeztem, hogy pályabíró lesz-e, és gratuláltam neki?
Tudod egy ilyen vizsgát nem vágnak csak úgy hozzád a Józsin.....és ez a seggnyalás, hogy gratulálok neki?
Bakker fura szemilyiség vagy.....
Te szeretsz valamit, szurkolsz valamilyen csapatnak, vagy sportolónak, vagy bármi után érdeklődsz.....vagy csak saját magad érdekel és az itt fórumozók leszólása?
Mi a bajod azzal, hogy én Rossi rajongó vagyok? És mi a szar közöd van hozzá ha én megszerzek valaki álltal egy aláírását? Hmm? Fáj az neked? Megkárosítalak vele? Vagy mi?
Neked sem tudok mást mondani....csak azt hogy ha ennyire gáz neked ez a fórum, akkor keresni kell másikat és már meg is oldódott a probléma!
Egyébként elmondanám, hogy én veled normálisan társalogtam mindig....szóval nem értem az ELLENSÉGES MEGNYILVÁNULÁSODAT!
De én sem haraxom rád...csak ez a véleményem.....ja és én nem azért írok ilyeneket ide, hogy jófejnek tartsanak.......
DE TE VAJON MIÉRT BESZÉLSZ NÉHÁNYUNKAL ILYEN LEKEZELŐEN ÉS ELLENSÉGESEN....NÉHA KÖZÖNSÉGESEN? Nem te szerepelsz véletlenül?
Ja és kössz a kretén állat jelzőt is....tényleg jó arc vagy...
Szeretnék venni egy motort vagyis 1 quadot 150cc-és azt állítja az eladó lehetséges velemenni 150km/h-ával minden okés új kerekek fék tárcsafék ! és 200.000 ft-ért adja ell minden papiral !
Megéri-e mert csak 17 éves vagyok és gondoltam ti jobban értitek ezt a dolgot!
Látod, én legalább megtisztellek annyival, hogy nem becézgetlek mindenféle hülyeséggel.
Nem tudom miért vetted magadra a dolgot, mikor egy hozzászólásommal sem bántottalak, illetve nem is említettelek.
Vagy csak úgy érezted, hogy ehez hozzá kell szólnod......és te csak így tudsz megnyilvánulni?
NEM ÉRTEM, HOGY MIÉRT FÁJ AZ NEKED, HA AZ EMBER VALAMIT MEGKÖSZÖN A MÁSIKNAK, VAGY VICCELŐDIK, VAGY CSAK SZIMPLÁN KEDVES?
Mit kellene mondani KÖSSZ KÖCSÖG......ez akkor nem lenne seggnyalós? Vagy hogy a pícsába kellene itt beszélgetni szerinted, hogy az neked és más valakinek esetleg ne legyen seggnyalós? Mi?
Ezt a stílust kellene itt alkalmazni szerinted?
Ja és azzal meg mi a franc bajod van, hogy itt néhányan teszünk pár poénos és kedves megjegyzést a lányoknak? Vagy legyünk velük bunkók?
Mond te nem ismered azt hogy szimpla jóindulat és kedvesség, te csak így beszélsz mindenkivel, lányokkal is?
Nem értelek!
Na mindegy....biztos én vagyok a szar, mert pusztán normálisan nyilvánulok meg.....