Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amit a magamfajta lepályáz meg megyek vele 3-4000 km-ert, eladom az olyan kis utcamenőknek mint Te vagy.. Felőlem hordhatod a levetett mocskomat, nekem már nem kell Nem én sírtam hetekig hogy nincs pénzem felutazni pályázni, én ki tudok fizetni havonta 1-2 pályázást, gumival, benzinnel, utazással Te még életedbe 1-et se Otthon laksz még anyucival? Nem kéne már kiosztani a pizsamát?
Bocsi de nem lehet megunni annyira buta és tulok de én befejezem mára.
(Csak azért mert kegyedet zavarja.)
nm unjátok még? erre kell befutnom
Csak óvatosan,mer apám gombájával agyon dobállak benneteket
Semmi ilyesmi nem megy.Tudod én csak egy gyenge túramókus vagyok aki azt se tudja lefelé vagy felfelé keresse az 1-est.

Amúgy rájöttem eddig kerested a H.ring bejáratát de annyi van hogy nem tudtad eldönteni melyiken menj be így hagytad a fenébe.

Na jó is lenne már egy pályavidit csinálnod hogy is nyomják nálatok a raj csávók.Lehet utcai véres beles elütös is vagy csak egy softos körbejárós üresbentiltvabőgetős legalább élőben látnánk a szomszéd gixerét.
Hála az égnek, hogy Te egy kifinomult Úriember vagy.
itt voltam végig és olvastam a sok szánalmas ember szánalmasabb amatőr hozzászólásait a topikokban streetfighter gépeddel megy már az egykerék? 150-et viszi már hátszéllel? hányadik rugásra indul?
Jó hát olyan kis különbség van a tied meg a másik Hsz-ei közt hogy nem tom megkülönböztetni.
Hol jártál ennyi ideig tök szomorúak voltak a napjaim nem tudtam rajtatok derülni ennyi ideig.
Börtön, jogsielvonás,anyu eldugta a számítógépet vagy csak nem volt suska benzinre így nem tudtál elugrani a netcafe-be?
Esetleg Kirgiziszánban mentetted az árva gyerekeket?
én a kutyagyilkos ha nem lenne egyértelmű zolika
ja meg a stopis video, ki beszélt arról, h én tudok elsőkeréken gurulni? hát biztos nem én de ha érdekel akkor megy abból is pár méter, de még nem alkalmas videora:) deha te ennyire szopizni vagy akarom mondani stopizni tudsz kupis akkor mutass egy videot hajrá!
Te most melyik vagy kutyagyilkos vagy a klónja?
elég gáz vagy, az adminok jó lennének ha kitiltanák az ilyen homikat mint te erről az oldalról
előbb írtad, h nincsen rá pénzed lehet másik topikban de írtad akkor miről is beszélünk? hm érdekes vagy szopis(tutis)! én megtudom venni az új utcai gumit, de minek ha 3000km-et megy el az is szövetig egy vágott slick szintén ennyit megy el!
Csak amatőr homo videóval tudok szoolgálni.Én vagyoka főszereplő ,
de nekem legalább van rá pénzem hogy újat vegyek Mutasd inkább a szopis, öö azaz stopis vidit hadd lássak már valamit a mestertől
persze óra szerint gondolhatnád
még egy kicsivel többet is 600létére
na visszatértél barátom
elég szánalmas ez a kopott gumi dolog ha félsz kopott gumival menni akkor ne motorozz gyávákkal történik baleset mindig
De azis lehet,h 290el megyek.Mert én anyival is bírok ám menni
Neked megy 280at a Gixxered?
A te szavad nyugtatott meg, enélkül tuti ideges lettem volna
nem gáz az a gumi kupis vagy (tutis) láttam gumis topikban a képeket róla szinte zsír új gumi az még viccen kívűl majd ha vászon látszik akkor számí egy gumi kopottnak én leglábbis csak akkor viszem gumishoz akkor se azért, mert nincsen tapadás, csak nehogy 280nál eldurranjon szóval kupis nyugodtan mehetsz vele még pályára villogni
na én lezártam ezek után is azt írsz amit akarsz de egy nagy beszari ember vagy az tuti!