idióta, én tudok olvasni, csak lehet nálatok az a szokás hogy a saját anyádat akarod megbaszni de nálunk nem..tiszta szégyen vagy ember, kitalálsz itt mindent, fogadást meg ilyeneket.
Na mehetsz feküdni a kucuk közé, ma már ne írj mert már nem érdekel, unatkoztam kicsit azért irogattam. A roncsod mellé járna a házad is ember, ki járna akkor rosszul? Megint nem tudsz 1 mondatnál többet értelezni, hát hogy beszélgessek így veled? Na szólj a családnak hogy mostmár mindenki lefeküdhet, nem kell a csapatmunka, holnap korán keltek mert trágyát kell pakolnotok..
Lovak hogy vannak? kehes mind? Nehogy aztán közelmenj a csődörhöz mert befedez véletlen és még lehet megtetszik Na mehetsz csicsikálni mert nem engedték meg a késői lefekvést, meg hát megint sok lesz az áramszámla és kikapcsolják, ezért nem vagy néha hetekig.. Ha jól megy 1-2 hét és megint tudsz irogatni, addig is csá, vigyázz magadra, nehogy a teherautó alá feküdj idő előtt
jöhet próbálkozhat, de megsugom ő járna rosszul mert vmi olyan dolog csúszna a testnyílásába ami azonnali komoly fizikai károsodást hajtana végre a testében
felteszem a motoromat ha akarod, de ha nem halok meg akkor érted az enyém lesz a tiedé de ha meghalok akkor én csak egy roncsot tudok adni neked te jársz rosszabbúl:( ja persze örülnél lenne egy fullos házad mi hehe végre a kikerülnél a panelból te nálunk senkit nem fogsz megbaszni én se akarok a te családodban megbaszni senkit azt írtam, h te fogod megbaszni az anyádat bazzz tanulj már meg olvasva értelmezni!
az a baj hogy az áprilist nem tudom befolyásolni, az tipp.
Felteszem a motorom, ha Te is felteszed a Tiédet, meg a házatokat hogy nem esek el 3.-án, mert Te meg ezt kívántad nekem, (de én a Te kurva anyádat fogom megbaszni, utána meg végigmegyek az egész családodon, téged meg szájbaszarlak) Ha már ilyen stílusba beszélünk
remélem mihamarabb megvehetem saját tőkéből az ezrest 22 évesen ha már 21éves volt kp-ra 600 akkor ezer is lesz csak vinnék el a 6ost a kereskedők most nem igen akarnak beszámolni motort vagyis igen de hülyének ne nézzenek majd lesz vmi nem aggodom ez miatt, majd ha meglesz kicsit többet gondolkodom a nicknevemen bár a tidenél jobb nicknevet nem is lehetne kitalállni olyan jól lehet becézni figy kiderül h bátor vagy e és olyan sok pénzed van e fogadjunk! tedd fel a motorodat az lesz a tét időpont köv év április volt ezt kivántad nekem, (h baszd meg a korpás pinájú kurva anyádat) tegyük előrébb áprilisnál későbbre nem szabad, szóval ha megélem akkor enyém a motorod! mit szólsz hozzá? na virisd a lóvét!
abban legalább van fantázia! Majd ha apuci megveszi az 1000-es motorod, akkor mi lesz a neved?gixxer600k7voltamdemostmárgixxer1000?
Sokat gondolkodtál míg ezt a nicket kitaláltad?
Remélem meglesz hamar az az 1000-es motor, remélem még idén, hátha tudom módosítani ai időpontomat
te frappáns gyerek írtam én olyat, h most akarod eladni? már megint nem tudod látom, h hány óra van! disznok mellett jó aludni télen sincs hideg mellettük fűt a sok jószág, az áttalánosra meg niccs csükzségem ilyen iqbajnokok mellett akiket hajt az irigység:)
az a baj hogy mindig próbálsz valami frappánsat írni de sose sikerül Én nem akarom eladni a motorom, nekem megfelel a 600 is, ezt mindig is írtam.
Na rugaszkodj neki még1x, hátha írsz valami olyan dolgot ami nem azt bizonyítja hogy esténként a disznóólba alszol, meg elvégezted legalább a 8 általánost
Sziasztok!
Egy seggnyaló vagyok a sok közül ez így jó bemutatkozásnak?Haver megint itt vagy?Nem volt elég a múltkori arcoskodás?Most épp a 14ezredik hozzászólásra gyúrsz vagy csak unalmadban írogatsz?Na mindegy inkább kidőlök e miatt kár a gép előtt ülnöm!Tudod ha belőled kevesebb lenne szebb lenne a világ!Válaszolhatsz meg szidhatsz engem is de itt te vagy mindenki más ellen!Na jó éjt mindenkinek!
Krissz
nem id érdekel a pénzügyed, te próbálsz másnak a zsebében túrkállni, túrkálj a sajátodban biztos találsz benne egy nagy rakás szart még mindig kevesebbet hazudok mint amikor te azt írod majd, h pályát soha nem látott sajnos olyan opciót nem találtam még, h a hírdetésbe betegyem a videokat, de jó is lenne legalább látnák az emberek, h az enyém csak utcán jár én neked szept 3mat mondok, de ha akkor se esel el akkor balfasz vagy mert aki ilyen vadul megy pályán mint te annál benne van a pakliban a nagy bukás és lehet, h véletlen odavered a nagy buksidat a földhöz és szétdurran az ütéstől mert olyan mint egy vízbomba lehet víz fejű vagy, vagy pedig dawn korós vagy h kell írni
Le mertem volna fogadni hogy csak a kaparós sorsjegyen a képeket ismered a micimackót nem.Valaki elejtett egy képeskönyvet és felvetted majd cigisodrás közben ránéztél?
látod ez a baj hogy 1 mondatnál többet egyszerre nem tudsz értelmezni.. Bár már azt is kétlem hogy egyedül ülsz a gép előtt, lehet a család team munkában dolgozik nálad, egyik olvas, másik írj, mert egyszerre egyiknek se megy az összes dolog
Na mehetsz feküdni a kucuk közé, ma már ne írj mert már nem érdekel, unatkoztam kicsit azért irogattam. A roncsod mellé járna a házad is ember, ki járna akkor rosszul? Megint nem tudsz 1 mondatnál többet értelezni, hát hogy beszélgessek így veled? Na szólj a családnak hogy mostmár mindenki lefeküdhet, nem kell a csapatmunka, holnap korán keltek mert trágyát kell pakolnotok..
Lovak hogy vannak? kehes mind? Nehogy aztán közelmenj a csődörhöz mert befedez véletlen és még lehet megtetszik Na mehetsz csicsikálni mert nem engedték meg a késői lefekvést, meg hát megint sok lesz az áramszámla és kikapcsolják, ezért nem vagy néha hetekig.. Ha jól megy 1-2 hét és megint tudsz irogatni, addig is csá, vigyázz magadra, nehogy a teherautó alá feküdj idő előtt
Felteszem a motorom, ha Te is felteszed a Tiédet, meg a házatokat hogy nem esek el 3.-án, mert Te meg ezt kívántad nekem, (de én a Te kurva anyádat fogom megbaszni, utána meg végigmegyek az egész családodon, téged meg szájbaszarlak) Ha már ilyen stílusba beszélünk
Sokat gondolkodtál míg ezt a nicket kitaláltad?
Remélem meglesz hamar az az 1000-es motor, remélem még idén, hátha tudom módosítani ai időpontomat
Na rugaszkodj neki még1x, hátha írsz valami olyan dolgot ami nem azt bizonyítja hogy esténként a disznóólba alszol, meg elvégezted legalább a 8 általánost
Egy seggnyaló vagyok a sok közül ez így jó bemutatkozásnak?Haver megint itt vagy?Nem volt elég a múltkori arcoskodás?Most épp a 14ezredik hozzászólásra gyúrsz vagy csak unalmadban írogatsz?Na mindegy inkább kidőlök e miatt kár a gép előtt ülnöm!Tudod ha belőled kevesebb lenne szebb lenne a világ!Válaszolhatsz meg szidhatsz engem is de itt te vagy mindenki más ellen!Na jó éjt mindenkinek!
Krissz