Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha kell egy pofon akkor keress meg és kapsz, de tudod mit inkább eltörném a gernicedet! szóval köszönj mindent az adminoknak!
te faszkalap a yardok azért nem kerestek meg mert szerencsédre az admin rendet rakott. amúgy még mindig arc nélkül ember vagy? ja és mielőtt írsz vmit gondolkodjál, mert ha most is azt tetted volna nem írtál volna ide hülyeséget te buzi!
néz rá a negativ tesre....... meg van a normálisan huzva ... nem e koszos......
Te perverz!Aztán ne csodálkozz ha dugás lesz a vége!
Ez mekkora tanga a rendszámtáblán.
I LOVE GSX-R 600

Motormosás után...útra kéxen...

Sziasztok!
Újabb érdekesség a gixertől!Tegnap kint voltunk a Tátrában motorozni és a reggelt mindjárt úgy kezdte a motor,hogy először tekert rendesen az önindító utána mintha megakadt volna csak kattogott!Be 3 kb fél fordulatot tekertem a motorján és semmi baja!Aztán kint szloviban csinált egy olyat mint mikor leveszed a gyujtást meg visszarakod menet közben leállt kis gáznál kb 100-110nél csak tartottam a gázt és miután durrant 1et semmi baja nem volt 300km en keresztül!Egyre érdekesebb dolgokat csinál a szekér!Találkozott már ilyennel valaki?Vagy csak engem szivat halálra?
Hmmm...hamár városon át akkor nem kell m3...
Na bazz, nemrég adtam el az ülést.
Hali! K6-K7-es 600 gsxr-re kellene nekem gyújtásfedél ha vki tudna ebben segíteni megköszönném! Bolti árat hadjuk is!
Köszike
zsoliman@freemail.hu
Szóltam neki, tanulja már, elég jól szopizik vagy miafasz!
Gondolom egyről beszélünk...vagy stopizik? már nem tudom mer annyira egyszerű vagyok!
Na mennyé a vérnyomásmérőddel azt körözzé, mint muslinca a cefre körül hagy unjunk meg Mi is Téged !Pályapöcs!
A hátulja hard ha jól tudom. Mintából oldalt van vagy 1 mm se, akkor az még nemgáz?
Azt bírja. Már ha nem valami soft keverék. Amúgy meg egyszerűen úgy kell menni vele. SC2-őt koptatta majdnem vászonig tavaly de persze a végén már kicsit visszább vettem a kigyorsításokból.
ne menj, unalmas a topik
209GP
Nem azért írtam, hogy itt most újabb flémet indítsak el vele csak ha esetleg valakinek az a tévképzete támadna, hogy k7 betartja amit ír vagy esetleg a rendőrség foglalkozna ilyen súlyos ügyekkel az kijózanodjon. Le is zárnám a dolgot mert mennem kell. Na csöcs!
káhéthaccáz megfenyegetet?
Milyen gumi az?
Csak tájékoztatásul írom le, hogy a rendőrség azóta sem keresett meg engem. (Azóta=mióta káhéthaccáz barátunk megfenyegette a topic nagyobbik részét). Pedig nagyon határozottan ígérte, hogy rám küldi őket.
Ezt nem provokációnak szánom csak a miheztartás végett mondom.
áá nem akarom én kihagyni de gumira most nincs zsé! Majd teszek fel képet a gumiról és a nagyok megmondják hogy jó-e.
Egy MERSZ-en leszek ott te pont azt hagyod ki?
hali van egy klassz csimma elado cserélhető 600 as srad97 évjáratu utasülésre.protektoros ultra könnyü,megkimélt 45 ös.
Javaslatom: m7 --- városon át, aztán tovább az m3 ring pihenő.
Kösziiiii!
És merre mentek? Mert valahol becsatlakoznék...